Fy helvete va rädd jag blev när jag såg at...

dsc00010 (MMS)

Fy helvete va rädd jag blev när jag såg att jag satt hur jävla nära den här som helst! Ville hoppa och skrika men man kan ju inte beté sig hur som helst på bussen, fort gick det att flytta sig iaf. Åkte till jobbet till 11, fortfarande lite halvt påverkad från gårdagen och fick gå hem kvart över för att jobba kl 16 istället! Ja det är ju bara bra för mig det, hurray! Adjöken!

Tänkvärt

We leave the past behind, and speed toward the unknown, our future.
We set out for far off places and try to find ourselves.

The problem starts when we refuse to let change happen.
And cling to old habits. But if we hold on to the past too tight, the future may never come.

iStock_000004009819XSmallPastFuture.jpg Past-Future Sign image by all4incmarketing

Borta bra men hemma ...

BÄST!

Nu är vi hemma i gävle, sitter för tillfället hemma hos Kim där det blir ÖL ÖL ÖL! Fan har saknat att umgås med de här knasbollarna! Skulle egentligen jobba 11-19 imorgon men dom ringde och bad mig jobba 17-21 istället så det blir peerfekt, supa hela kvällen lång!

Måste säga att jag saknar Thea sjukt mycket just nu, ville åka och pussa på henne idag men fick inte riktigt tid till det så imorgon SKA jag åka dit och pussa på min lilla gullunge, kommer lida när hon är i Thailand =( Saknar såklart Ani också, usch fy och blä! Love you guys! ♥

Jaja vi får se vad kvällen har att erbjuda!

Adjöken!

På Gotland!

Är på Gotland för tillfället och har inte riktigt tid eller ork att skriva någonting. Vi är iaf här för att sätta Sizzans urna i havet och det har vi gjort, bilder finns på facebook. Sen får vi se om jag orkar skriva, har tappat bloggsuget lite.. Hörs när jag kommer hem, puss!

Kex och brie

dsc09777 (MMS)

Kex och brie

KYLA!

Ligger i stugan och hackar tänder, skakar, ja jag tror till och med halva sälen anar en jorbävning! Det är sinnessjukt kallt! Smakar skit i käften, magen skriker efter mat och jag försöker mätta den med ett glas cola, funkar icke. Alla sover, förutom tre som är på väg hem från akuten, en med x antal stygn.

Jag har kläder, varma strumpor, tjocktröja, invirad i en fleecefilt, en filt under mig och täcke, snart hoppar jag fan in i bastun!

Har svårt att pricka tangenterna eftersom fingrarna bara hoppar runt på tangentbordet så nu ger jag upp det här inlägget, godnatt, eller godmorgon, välj själv!
RSS 2.0