Bonjour

Sjukt trött idag men det kan inte hjälpas för idag ska jag till Axmar! Robins mormor fyller år så det blir fyrhjulingen från bergby till axmar.. Städning skulle behövas också så får se vad som händer när vi har kalasat färdigt! Nu tänkte jag ta och stoppa i mig någonting så jag överlever den här veckan också..

Adjö!

Söndag

Hallå hallå! Sitter på sängen och väntar på att Robin ska duscha klart så sen blir det till Bergby en sväng, åka lite fyrhjuling, kanske låna med oss Erica en sväng och åka till Axmar och hejja på Robins mormor och sötaste Lasse! Kanske tar en sväng med båten, man vet aldrig! Och eftersom Robin tar lite tid på sig så hinner jag skriva lite snabbt om igår. Var hemma hos Josefine på kvällen och käkade middag eftersom hon nyss fyllt 18, sen blev det krogen med Emma :)

terrible!

Igår var jag ute med Emma, Celina, Rusul och Josefine m.fl. Trevligt var det, var på slick och idag mår man minst sagt som man förtjänar.. Helt jävla förjävligt!! adjö

cartons and other devilment

Tjenixen! Har varit hos Anna och Micke idag och hjälpt till att flytta, bar möbler, satte upp gardiner, fipplade med lite såna där tjejgrejer ;) Lägenheten var jättefin och stor så jag tror det blir perfekt för den lilla familjen! Hundarna var mer vild än tam som vanligt, vi käkade på max, som vanligt. Allt är alltså i sin ordning! (:

Demi Lovato - Here We Go Again

HAPPY HAPPY!

Har just fått reda på en sak, blir så fruktansvärt jävla glad! This is BIG! happyface!!! <3

wake up call

Vaknade för ca 1 timme sen av a telefonen ringde, det var min trafikskola som så snällt ringde och berättade att jag hade missat riskettan imorse och kommer få betala halva avgiften iaf, thats just great! Fick en ny tid i augusti nu och den åker in som påminnelse på mobilen bums! Adjö!

Saturday feelings

Hallo allesammans!
Har varit ute med Bella och Eddie m.fl. Var på brynäs först och drack med en massa folk och sen drog vi ner till sommarkväll och kikade lite innan det blev tant grön. Satt där i någon timme och samtalade och hade det allmänt trevligt :) Max skjutsade hem mig (tack!) och nu ligger jag här och funderar på om man ska ta och spela lite sims ;) Jaja, det märks väl, ha det bra så hörs vi, adjö!

incredibly lax day

Idag har jag inte gjort annat än att ligga i sängen och spelat The sims 3! Så underbart skönt.. Har även hållt mig vaken och borde bli trött snart?! Tänkte att jag faktiskt skulle ta mig upp och följa med Robin till jobbet imorgon så man slipper ekot i plånboken! Både inatt och idag har jag legat och läst en massa au pair bloggar, jag vill mer än ingenting annat och jag ska åka till USA och jobba and thats it! Ska försöka hitta mig en ordentligt extrajobb så jag får ihop pengar så jag har till både körkort, resan och pengar att ha med mig sen tänker jag åka! Har funderat mycket över hur jag kommer sakna alla vänner, familjen och sist men inte minst Robin.. Men att åka till usa är någonting som jag verkligen verkligen (!) vill och jag tänker göra det för min skull för jag lever här och nu och såna chanser kommer inte ofta.

Städat idag? Näe inte jag heller, det får bli någon annan dag.... Nu ska jag spela lite och sen blir det sova, adjö!

change of plans..

Igår somnade jag vid 15 tiden, vaknade klockan 22 av att R också låg och sov. Blev något irriterad eftersom vi skulle ha städat rummet, men han hade tydligen försökt väcka mig med det var omöjligt helt enkelt! Innan jag tog mig orken att ens lyfta på huvudet så såg jag en Marabou chokladkaka framför mig i sängen, "Snälla säg att jag inte drömmer!" sa jag och högg in, R fnittrade och det var han som lagt den där! Gissa om jag blev glad, tack bebi! <3

Kollade på en film inatt som hette Notorious, den handlar om livet och döden av Notorious BIG, aka Christopher Wallace.
"Biggie Smalls" blev bara 24 år och fick inte se när hans andra skiva "Life after death" släpptes, skivan sålde över 10 miljoner (!) exemplar. Jag gillade filmen starkt så kolla in den!

Eftersom jag sov 7 timmar på dagen igår så var jag vaken till klockan halv 6 i morse och sen slocknade jag och vaknade för 15 min sen. Måste vara vaken idag och gå och lägga mig i tid ikväll, efter städningen såklart! Funderar på att börja innan R kommer hem så han blir lite glad! :) Nu ska jag ta en cigg och en kopp te.

Life in pictures

Studenten

  

20 årsfirande



Rockweekend 09

 

Memorable moments!

Måndagstrött

Har jobbat sen 7 imorse och skulle egentligen jobba till 16.30 men jag är så jävla trött eftersom jag bara lyckades få 3 timmars sömn inatt, så R skjutsade hem mig nyss så jag får sussa lite! När Robin kommer så blir det till att städa här hemma för det ser ut som sju svåra år och ett nödår här inne...

from scratch.

Har bloggat ett bra tag nu, började här på blogg.se och sedan har jag bytt lite fram och tillbaka men jag känner ändå att det är här på blogg.se som jag hör hemma! Dels för att det är så lätt att göra sin egen design precis så som man vill ha den! Raderade just ALLA gamla inlägg sen långt tillbaka, ska fixa en ny design och sen är bloggen ny och fräsch! :)

Ligger i sängen och lyssnar på spellistan "Chill" på spotify och bara myser just nu och jag hoppas och tror att dagen kommer fortsätta i den här stilen, sköönt! Skriver när jag har någonting vettigt (eller ovettigt) att skriva ;)

REALIZE

Stop, Look around and realize what really matters in your life,
because while you push it away you'll lose everything that does!
RSS 2.0