Det luktar fis på krogen!

Seriöst, jag har länge funderat på den där vedervärdiga lukten man kan känna på krogen, ni vet? Det luktar verkligen fis, eller BAJS! Men det luktar lika varenda gång, är det möjligt att det finns en massa snuskhummrar som fiser EXAKT samma lukt? Fan jag har nog analyserat lukten för mkt... Nä men allvarligt, jag SPYR! Hur fan kan man springa runt och fisa? Är folk medvetna om att de gör det eller läcker det ut när dom hoppar runt som galna dromedarer? Jag har då alltid undrat... Jag har iaf inte vad jag kan komma ihåg fisit på en krog, och det skulle aldrig falla mig in att medvetet göra det, jag skulle inte ens råka! BLAND FOLK! Jag kan ju för bövelen inte ens fisa framför stans värsta pruttprimadonna Johanna Svanberg! Ni som känner henne, ni vet!

Det är faktiskt inte bara på krogen det luktar bajs heller, på studentkryssningarna har jag känt samma jävla avgaser som näst intill tvingar en att dra med sig en sån där gammal gasmask som någon militär från 1940 dött i. Den där lukten finns överallt där det finns ett dansgolv och jag är extremt tveksam till att det ska ha med rökmaskinen att göra, eller är det någon som springer och stoppar surströmming i dem...?

Nä förfan utrota alla bajspellar!

Är det någon som har en annan teori? VAD ÄR DET SOM ORSAKAR STANKEN?!

Fiser ni på krogen?

Cultural Care vs. Skandinaviska Institutet

Stannade uppe bra länge inatt och fick av flera anledningar för mig att kolla på Skandinaviska Institutet/Au Pair in America. Läste igenom i stort sett hela deras hemsida, det ser inte ut att vara någon större skillnad mot Cultural Care på vad man får, men däremot på vad man får betala! Och läs detta inglägg och kommentarerna, trodde verkligen inte att det var så illa, jag som hade tänkt åka med dem, hujedamig!


Ja vad säger ni?

Skicka mig till USA!!

Finns det någon snäll själ som vill skänka mig sisådär 15 000 kr?!
Jag behöver ta körkort och åka till USA! Jag vill inte stanna här, jag vill åka nu nu nu, helst igår! Är helt lyrisk bara av tanken att få bo där.. Eller någon som har ett eget plan och kan betala den billiga försäkringen? Nej jag hade inte förväntat mig det heller ... Jag är en frivillig gåva till amerikanska regeringen, ge bort mah!


Mys med Thea baby ♥


Barnvaktens återkomst

Hejhallå!

Nu har jag varit barnvakt från cirkus klockan 22 igår kväll. Var uppe till kl 6 imorse men då fick Ani ta över eftersom hon ändå skulle kliva upp snart, så nu har man fått åtminstone 5 timmars sömn, ja jag somnade kanske vid 7.. Har alltså lagt till ytterligare 8 timmar på barnreferenserna =)

På fredag är det begravning bollnäs för min farfar, så jag, Robin och pappa åker från Gävle på morgonen, sen hem på eftermiddagen. Och på lördag så drar vi vidare mot stockholm, östersjön och studentkryssning nr 2. Det blir alltså jobb för min del! Robin och hans polare ska åka på kryssningen så det ska bli lite roligt att få plocka av dem alkohol faktiskt! Kommer bli som ett katt och råtta lek dock så jag ser väl inte ryken av någon av dem istället ;)

Urban Dictionary

Mikaela
Amazing. An absolutely increadible person who will always know what to say.

Someone who's an individual. An increadible friend. May seem average on the outside, but on the inside...she shines bright. Someone you will want to see everyday, and talk to all night.

Someone who's beautiful not just on the outisde. She's someone who will listen to anything you have to say, hug you when you need one, tell you when you need to be put in place, someone who will smile with you, cry with you and laugh until you...pee....

If you ever meet a Mikaela you will NEVER forget her.

She's an amazing person, just like Mikaela.


Mika
A very nice person who always has a funny joke to lighten up your day with humour. They will never let you down and they will always have 2 ears to listen and 1 mouth to speak. Sometimes they are a blabber mouth and other times they just don't say anything. A Mika is someone you will want to be with forever.
"Mika is the nicest girl ever," a good friend of hers said.

rubriklös

Hallåhallå!

Tänkte bara uppdatera lite om Au pair fronten! Tanken är den att jag vill åka så fort sommaren är slut, men det är ganska snart och med en lägenhet med 3 månaders uppsägningstid, och som jag egentligen inte vill säga upp i överhuvudtaget och bristen på pengar gör att det tar emot en hel del! Sen har reglerna även ändrats och jag måste nu mera ha ett körkort innan jag får åka! Men det gör inte att hela processen stoppas upp för det, det som händer är att jag kan ringa samma dag jag får körkortet så börjar jag matcha med familjer samma dag! Jag har redan börjat fylla i ansökningshandlingarna och idag var jag med på Au Pair möte online. Det personliga brevet har jag verkligen kommit igång med, har fått ihop nästan 2 st A4 bara ikväll. Sen har jag kollage, video och lite annat att göra innan jag kan skicka in också. Men Cultural Care har ett erbjudande just nu så om man skickar in allt inom 2 veckor så slipper man betala deposition på ca 2500 kr vilket är ganska mycket pengar för mig som inte har något jobb! Så det ska jag försöka för allt i världen med att hinna med!

Nu är det bara att börja plugga körkort! Har ju trots allt bara skrivning och uppkörning kvar så det ska väl inte vara så jävla svårt med tanke på alla som får körkort nu för tiden! Jag är faktiskt en bra förare, jag har ju ändå kört i över 2 år!

Nu ska jag soova! ♥

Catch and Release

Idag har jag badat i nästan 2 timmar med tända ljus i hela badrummet, samtidigt som jag kollade på en film som heter Spread, borde ses! Det var grymt mysigt att få slappna av, hade till och med mig vibrerande huvudkudde, underbart! Efter det så har jag lagat ugnspannkaka, diskat och städat köket! Imorgon ska jag på arbetsintervju så nu ska jag kika på Catch and release och sen sova!

Natti ♥

3 Doors Down - It's The Only One You'Ve Got

Ke$ha - Blind

Babysitting

Just nu sitter jag hos Ani & Micke, ensam med lilla Thea och hundarna. Ska vara barnvakt till halv fyra och har varit här sen halv ett. Har bytt blöja, matat henne och kramats! Känner mig riktigt duktig faktiskt, Thea låg nyss i vagnen och sov men hundarna började såklart skälla och då ville hon inte ligga kvar så nu ligger hon i mitt knä och sover vidare, sötunge!

Det är perfekt att ha en liten bebis att passa eftersom jag ska åka till USA som Au pair när sommaren är slut! Så samtidigt som jag samlar på mig timmar och referenser så får jag vara med sötaste bebisen på jorden! :)

Vet inte varför men det känns som en bra dag idag! Jag ska hem och tvätta och städa lite när jag är klar här och imorgon ska jag på arbetsintervju. Det går bra nu! :)


Nattliga tokerier


Hey! That's me!


Idag mina vänner har jag ätit som aldrig förr, från klockan typ 17 till för några timmar sedan har jag tyckt i mig en portion med makkisar och köttfärssås, 4 mazariner, nästan en hel påse (130g) ostkrokar och en liter sprite. Allt har konsumerats i sängen ja! Har varit så mätt att jag knappt kunnat böja mig framåt, verkligen känt att det varit fullt från magsäck till någonstans mellan brösten ;) Nä men höjden av mätthet vare ja, nuu spårar det så vidaare!

Imorgon/idag?! så lämnar jag fastlandet för östersjön och jobb på årets första studentkryssning! Kommer ihåg hur taggad man själv var och hur jävla kul man hade så det ska bli roligt faktiskt! Däremot så kan jag tänka mig att stämningen på båten är mycket bättre efter man dragit i sig en flaska vodka eller två, men så är ju inte fallet denna gång, nykter som en lyktstolpe, eller nåt annat?! Meneee wish me luck! ;)

Vem vet, jag kanske blir kvar på den där jävla sjön i en vecka?! Eftersom varenda båtjävel tydligen har bestämt sig för att frysa fast! Nä fryser båten fast mitt i ingenstans så dör jag. Alltså inte fysiskt såklart, motsatsen = psykiskt! För er som kanske inte visste deeet! Jag undrar hur många extra dagar man klarar sig med maten? Det är ju ändå typ 3000 pers på båten. Frukost, lunch, middag.. i säg två dagar till, det är 18 000 portioner extra? Vilka jävla teorier, man får väl hacka sig in i taxfreen och attackera panda lakritsarna (heter det så fortfarande? har det någonsin hetat så?), det skulle jag kunna leva länge på!

Nä nu ska jag dra något gammalt över mig, täcket får äran den här gången, inte för att det är gammalt, eller så ..  moahaha, nä flum flum, jag vill verkligen inte gå upp tidigt -.- Ja nä men får man någonsin som man vill? ICKE! Så det är bara att häfta fast mungiporna i örsnibbarna och låtsas! För låtsas mina vänner, DET är jag bra på! Det och spendera pengar, ja fan för de där jävla pengarna alltså, rik man? wanna get married? ill love you forever... haha nää godnatt sötmössor, puss adjöken sa fröken!

Bebismys

Idag myste jag med Thea, hon sov på mitt bröst, så sööt!







It's nice to know you ruined something before it even happened..

Thea ♥

Run - Leona Lewis

RSS 2.0