Kissemiss

Sitter hemma hos Celina med katterna - Hon är på jobbet som slutar klockan 19.00 och katterna vill inte vara ensamma så jag kommer spendera några nätter, och dagar här! Supermysigt! Tvättade nästan hela dagen igår men vid 17 tiden så kom Celina och plockade upp mig, bur, och en massa andra prylar som nästan fick mig att ramla ner genom trapporna, men ut kom jag, hel och ren!

Vi for iväg till Djurkompaniet och köpte mat till våra barn - Om det är någonting som jag tänker vara så är det fruktansvärt noga med vad jag stoppar i min lilla misse, riktigt foder från antingen zoo eller veterinär. Fattar inte hur man kan gå på ica och köpa en massa halvfabrikat som är näst intill vegetariskt. Katter är rovdjur och ska därmed ha kött! Vi köpte Purina PRO PLAN Kitten och tänker nog fortsätta med det!

Efter det körde vi vidare till Sandviken och hämtade dem - De tyckte inte alls om att åka bil utan de satt mest och jamade och kissade! Fyfan vad det luktade, vevade ner rutorna så det regnade in, men lukten försvann då inte förrän vi kom in till stan igen, knappt!

När vi kom hem så sprang de runt och majuade och saknade sina mammor och sina syskon! - Tyckte så synd om dem! Men inte lång tid efter så lekte vi med dem och de hade jätteroligt, tills vi skulle gå och lägga oss, då lade dem sig under sängen, och där stannade de nästan hela natten. Dem är jätteduktiga att gå på lådan, har inte gjort ett tugg någon annan stans och de äter maten och verkar tycka om den så det är superbra!

Har lekt lite med kameran idag så här kommer lite bilder på sötnosarna.


Min lilla Luna!


Celinas Lova.


KATT-astrof ;)

Ny familjemedlem!



Imorgon ska jag hämta en liten kattunge! Det ska bli roligt att få hem ett litet monster att sova med på nätterna och umgås med på dagarna, men eftersom jag inte får nyckeln till lägenheten förrän på lördag så får hon bo hos Celina i en vecka. Och Celina ska också ha en katt, dem är syskon så det ska bli jätteroligt, perfekt att man kan vara kattvakt till varandra också! Så den här veckan kommer jag mestadels spendera hemma hos henne. Sen på torsdag morgon så hoppar vi in i bilen mot stockholm, fryshuset och Rise Against! Vi kommer röjja och det kommer bli skitkul! Konserten är på fredagen, så dagen innan blir det väl lugnt antar jag, på lördagen åker vi hem.

När vi kommer hem blir det full fart, ska försöka flytta över så mycket som möjligt till lägenheten. Soffan och sängen är viktigast eftersom de grejerna är i bergby, kruxet är att vi bara har lördagen (om vi orkar) och söndagen på oss för på måndagen kommer plattsättaren och lägger in klinkergolvet i hallen och då kan vi ju såklart inte vistas där. Sen får vi flytta resten när det är klart vilket inte borde ta mer än 3 dagar kanske? Har egentligen ingen aning men jag tippar på det! ;P

Nu borde jag börja packa, ordentligt! Kommer ju inte hinna i veckan så det är verkligen nödvändigt, har i stort sett inte packat ett skit.. Ska börja med att rensa ur alla kläder som jag inte kommer att använda på ett tag och sen får jag helt enkelt leva med att det finns mindre att välja mellan, men har ju kläder överallt så jag lär ju inte behöva gå naken iaf, vilket är huvudsaken :)

mjaumjau!

Medlidande&Hat


Jag fick en liten fundering. Ni vet så som man kan ha medlidande för andra människor, t.ex. om det händer någonting med personer, som man själv inte skulle vilja vara med om. T.ex. Ingen vill väl ramla och bryta båda benen, eller hur? Om någon omkring sig gör det, någon som man hatar, så är det väl klart att man ändå tycker det är tråkigt att personen råkat ut för detta, även fast man inte tål den?!

Kan man inte ha medlidande för någon som man inte tycker om?

Kommentera utan namn är fegt!

För det första är det FÖRBANNAT jävla fegt att inte skriva sitt namn när man kommenterar korkade kommentarer i en blogg. Dom var bästa vänner, umgicks mest hela tiden och hade måååånga disskutioner, tydligen! Ja hon kände henne så mycket att hon pratade om henne HELA TIDEN!

NEJ så är inte fallet, de kände inte varandra på det sättet och som man bäddar får man ligga! Nu är det inte JAG som bestämmer vem som får gå på begravningen, utan det är Sizzans mamma och familj. Hon vill inte ha dit någon från familjen ********* pga att dem inte kan beté sig och jag förstår det till 110%. Det är karma, när du betér dig illa mot andra så kommer det tillbaka som en slap in the face! I vissa situationer får man fan ta och ha lite jävla respekt!

Vem du än är så kanske du ska ställa dig frågan, om din bästa vän eller dotter hade dött, skulle du då vilja att det sitter några jävla idioter och RINGER OCH TJATAR "FÅR JAG KOMMA, SNÄLLA, JAG VILL!!!" Seriöst, det är så jävla SJUKT och fruktansvärt patetiskt! Får ni inte dåligt samvete?! Det här handlar INTE om er, det är väl för fan ingen jävel som bryr sig om hon är där eller inte! Det är inte E som har dött och inte kommer hon dö av detta heller, nu är jag fruktansvärt less på eran jävla skit!

Vad fan vill ni? Är ni så jävla störda att ni inte kan låta bli och läsa min blogg? Ni kan inte låta bli att läsa, irritera er och sedan spendera tid till att sitta och snacka om mina blogginlägg! Ju mer ni irriterar er, ju mer kommer jag irritera er och vet ni vad? TACK, jag kommer ha sveriges största blogg när ni är färdiga!

Fortsätt läs fuckers, mig kvittar det :)

Förbannat jävla less!

Jag vet att det är vissa som läser min blogg, och inte bryr sig ett skit om de positiva sakerna som händer i mitt liv, eller pga medlidande för vad som har hänt, och inte heller för att dem är nyfikna till det positiva hållet.

Nej det finns så kallade idioter som inte har mer till liv än att sitta och läsa en blogg skriven av någon som är mer än hälften så gammal, någon de inte ens tycker om. Det är så fruktansvärt patetiskt att veta att någons morsa spenderar dagarna till att sitta på arslet framför datorn och läsa en blogg av någon jämnårig med hennes egna barn. För att sedan sitta och snacka en jävla massa skit och inte göra någonting annat än att prata om mig! Hoppas ni är en riktigt lycklig familj, som mår bra, när samtalsämnet är mig 24/7! Jag menar, hallå?! Borde inte du ta hand om dina barn istället? Ingen behöver känna sig träffad, men om du gör det när du läser detta så undrar jag bara, tror du inte att dina barn behöver kärlek i formen av orden "jag älskar dig", eller en kram, eller någon form av liite jävla kärlek?

ALLT som kommer från erat håll är nyfikenhet och skitsnack! Inte nog med det så är historien alltid 10000 gånger värre än den var från början när den lämnar er lägenhet, eller som oftast hinner ni inte ens ut genom väggarna utan snacket tar telefonledningen ut! Det skrämmande är att folk inte ser när de är patetiska, och inte inser att de faktiskt har ett liv som går ut på att bekymra sig över andras liv istället för att faktiskt stanna upp och inse "Vart är mitt liv? Är det såhär jag vill spendera mitt liv?" Vill du verkligen spendera ditt liv åt skitsnack om någon annan och förhoppningsvis, en dag vakna upp och tänka "Vart fan tog åren vägen? Jag har fan inte levt mitt liv".

Jag trodde att ni kunde gå långt över gränsen i många situationer, men det här tar fan priset! En människa har dött, och det enda ni bryr er om är vem fan som ska komma på begravningen och att få visa upp er som om det här var någon jävla kändisbegravning! Sen på det så ringer ni och tjatar på någon som precis hittat sin närmaste vän DÖD, om att någon jävla utomstående som inte haft en jävla roll i henns liv för fem öre ska få komma på begravningen! Vad i helvete är det för jävla fel på er?! Hon kommer till er för att gråta ut, få stöd och någon som lyssnar, hon väljer er av alla människor och så gör ni som ni gör?! LÅT HENNE VARA!

Att jag lyckats klämma ur mig dessa rader är ett mirakel för i själva verket så finner jag inga ord för detta :S Jag har bara riktigt jävla svårt att förstå hur en eller flera människor kan vara så fruktansvärt rubbad/rubbade, eller t.o.m sjuk i huvudet, någonting annat kan detta inte vara! Sök hjälp för fan och håll er så jävla långt bort från mig som möjligt, för jag tänker fan inte ge mig när jag, och ni vet att jag har så förbannat jävla rätt!

Burn in hell, bitches! I HATE YOU! Eller oops familjen outbildad, jag hatar er! Jag gör verkligen det.

19/10-09

"Be miserable. Or motivate yourself. Whatever has to be done,
it's always your choice."

-- Wayne Dyer

Måndag

Ny vecka, nya tag! Ska träffa Marie idag, vi ska gå och köpa fotopapper och lite pyssel till helgen, mer om den senare i veckan. Vi kanske även ska börja plocka lite i Sizzans lägenhet om vi orkar med det, annars blir det en annan dag! Vad ska ni göra idag? Var inte blyg, skriv en rad eller två! :) Nu ska jag styra upp min klädsel och ma face! Ha en härlig måndag, det ska jag ha! Puss!

Here it is!

Denna är upplagd för ca 6 månader sen,
tyckte han var ännu duktigare igår!:P

Underbar helg!

Nu är det söndag, har haft en helt underbar helg! Åkte hem till R's mamma igår, käkade den efterlängtade tacosen, satt framför brasan och drack vin, pratade och käkade lite snacks. Sen kollade vi på körslaget, drack lite mer vin och hade det mysigt helt enkelt! När klockan blev 21-22 någon gång så åkte jag till strömsbro på fest med Sabina och Vanessa, träffade lite nytt folk och alla, utom en idiot, var hur trevliga som helst! :)

Det blev måttligt med alkoholen, drack några cosmopolitan, lyssnade på grabbarna när dom spelade gitarr och sjöng, helt fantastiskt, en snubbe sjöng som en gud! Lätt en av de bästa jag hört, killen är en stjärna! Ska se om jag kan hitta på någon låt med honom någonstans så lägger jag upp det här sen!

Vid 2-3(?) tiden tog vi en taxi till MAX, gott som fasen! Sen tog vi en promenad hem till Oskar, jag Sabina och en kille till som jag inte kommer ihåg namnet på.. Spelade Lips, det är samma sak som singstar fast på Xbox, skitroligt! sen slöade vi fram till 6, somnade i några timmar och tog sedan 9 bussen till stigslund och kröp ner i sängen med min man! Sov till typ 14, lovely!

Idag har vi enbart tagit det lugnt, tog ett varsitt glas juice och satte oss framför teven i den enorma soffan och slappade i några timmar. När vi kom hem för ca 1 timme sen så hoppade vi ner i ett skumbad med en massa vaniljdoftande ljus i hela badrummet och mys musik! Så nu är man nytvättad och ligger i en nybäddad säng, underbart!


Saturday plans

Tappade tråden på det förra inlägget. Det jag egentligen ville få sagt var dagen planer och lite till! Kl 18 är det dags för tacomys hemma hos Robins mamma m. familj. Vi skulle egentligen ha varit dit igår, käka mat och kika på idol, och dum som R ibland kan vara så sa han att vi skulle komma och glömde bort det. Hon hade alltså lagat en massa mat och väntat på oss, så gullig, tyckte synd om henne! Men hon ringde imorse istället och frågade om vi ville komma idag och jag tackar ALDRIG nej till deras mat! Både hon och hennes man är riktiga stjärnor i köket, så länge det inte gäller skaldjur, för min del alltså! :D Det finns ju inget godare än tacos så det ser jag fram emot!

Längtar sjukt mycket till Rise Against och till lägenheten! Jag vill vill vill! OCH det kommer jag att få :)

Har nu 30 min på mig att kliva upp ur sängen, klä på mig, byta ut gårdagens smink mot något fräshare och plocka fram en decent utstyrsel. Robin tror att jag är i full gång med allt det där så nu gäller det att sätta fart! En flaska vin på det här så! :) 

Ha en underbar lördag! Och kanske hörs vi igen under dagen/kvällen. Puss  

I miss the way the sunshine would light up your face.

Om 4 dagar, på onsdag är det bisättning för Sizzan. Är nervös för hur jag ska reagera och hur det kommer att se ut, jag ber till gud att det verkligen ser ut som att hon sover, och jag ska tänka "Hon sover, för alltid, det är vad hon vill." Sen har jag ingen aning om vad jag ska lägga ner i kistan.. Jag vill lägga ner någonting, någonting betydelsefullt! Jag funderade på en bild på oss, har tänkt att det kanske är en liten sak att lägga i men just nu när jag skriver om det så är det kanske en bra sak. På så sätt finns jag alltid med henne! Det blir nog så, en bild på oss och en ros till hjärtat!

Dagen efter, på torsdagen är det begravning. Det är väl då allt kommer tillbaka till en, det är då det blir jobbigt och man måste försöka gå vidare på riktigt. Det är naturligtvis inte meningen att man ska glömma, eller förså varför, utan bara acceptera hennes val och fösöka leva med det. Man kan inte göra så mycket mer, och det känns otroligt skönt att få det här gjort för att sedan kunna sprida ut askan i havet på Gotland, precis som hon ville ha det! Gotland betydde sjukt mycket för henne och jag är såå glad att vi spenderade 30 dagar av sommarlovet 2008 där. Vi hade så sjukt roligt och det var utan tvekan den bästa sommaren i mitt liv! Önskar vi hade fått fler somrar där, men jag är otroligt tacksam för det vi fick, vi hade så sjukt mycket tillsammans. I miss you!







Bubbleroom

Kikade in på bubbleroom.se idag och hittade dessa leggings! Tycker dom är lite tuffa men samtidigit annourlunda. Vad tycker ni? Modellen hade lite konstiga former tycker jag.. Hiss eller diss?


VILA 299:-

No more waiting for you to change.

Hade tänkt lägga upp lite bilder från helgen men det var väl ingen som var speciellt bra så jag skippar det och tar det med ord istället. Åkte hem till Celina i onsdags, jag mådde lite dåligt så jag la mig på soffan och slocknade på en nanosekund.. När jag vaknade hade Celina lagat mat redan, härligt! Kycklingfilé med fetaost inuti, inlindat i bacon, med potatisgratäng, yu-mmie! Det var lite roligt när vi efter maten upptäckte att vi glömde äta bea till, jag som hade tjatat och varit väldigt noga med att vi absolut inte fick glömma det haha... Jaja, gott som fan var det iaf!

Vi kikade på nya Harry Potter filmen, löste korsord och kikade på tv till 5 på morgonen. Blev väckt av min telefon vid 13 och kunde inte somna om, åkte ner på stan och fick gjorda lite ärenden och sen hem till Celina igen, slappade järnet hela dagen och kvällen tills R plockade upp mig vid 23 tiden. Sen åkte vi hem och duschade och sen sov vi i Stigslund hos R mamma.

Klev upp klockan 7.30 imorse och åkte till stockholm för att hämta en bil, har varit till gavlegårdarna och skrivit kontrakt nu också, plus att plattsättarn' ringde i onsdags så 2 november börjar de lägga in mitt klinker golv i hallen. Nice! Nu ska jag ligga i min säng, slappa som fan och njuta av internet som jag i stort sett varit utan i nästan 2 dygn ;) Mitt mobila bredband har tagit sig friheten att rymma! Någon som sett min lilla vän?!

Höll nästan på att glömma! Jag har fått min biljett till Rise Against nu, såå pepp!


Two weeks.

Nu var det ett tag sen igen, fy mig! Ofta känns det som att jag inte har särskilt mycket att skriva eftersom jag inte gör särskilt mycket om dagarna. Speciellt nu när vinter nästan är här, svinkallt! Visst tänker jag och reflekterar över en hel drös med grejer under dagens gång, som jag skulle kunna skriva. Men jag kommer bara inte på mig själv med det när jag funderar och när jag väl kommer ihåg vad jag har tänkt på så vet jag inte riktigt hur jag ska få ner det i text. Det har aldrig riktigt varit min grej att skriva en massa text om mina tankar och åsikter, jag är väl en verbal person helt enkelt! Dock så ska jag försöka skärpa mig för hur roligt är det inte att sedan sitta och läsa och komma ihåg allting? Hur kul som helst!

Idag har jag och R legat i sängen typ heela dagen! Det enda vi har gjort är att cyckla, till ica! Jag trodde det skulle vara uppfriskande och bra för mig, pyttsan! Jag drog på mig långkalsonger, dunjacka, mössa och vantar, sadlade cyckeln och for iväg! Jo det var vär en skön känsla, till en början.. Sen kom den dåliga kontitionen ifatt mig, det verkligen värker i lungorna och jag håller nästan på att spy! Sjukt, man kanske ska sluta röka ändå?! Det var svinkallt, öronen värkte så huvudet bankade. Sen blev det svettigt och jävligt, jag blev irriterad och det slutade med att jag klev av cyckeln och började gå. Inte så populärt dog, så efter lite tjat och gnäll så gick jag med på att byta cyckel med R, vilken jävla skillnad! Hade dåligt med luft i bakdäcket på min så inte undra på att jag blev galen, muttrade och ställde in mig på att jag aldrig någonsin ska cyckla igen! När vi kom hem var jag riktigt arg, varflr blir jag galen om någonting jävlas? Jag blite så fruktansvärt förbannad att jag inte kan beté mig, en sådan liten sak som att cyckla gjorde att jag slösade ungeför 1 timme av mitt liv på att vara arg, i onödan. Skärpning!

Idag har jag och Celina köpt biljetter till Rise Against som spelar på fryshuset i stockholm den 30 oktober. Kommer bli grymt! Dom är så sjukt bra och definitivt ett av mina favoritband! Det enda skrämmande är att det bara finns ståplatser där och jag har en tendens att drabbas av panik i trängsel, så vi får väl se hur detta kommer att gå.. Sjukt peppad iaf!

Ska träffa Marie i kyrkan imorgon/idag och prata lite om hur begravningen ska se ut och vad det blir för musik osv. Känns skönt att få vara med och planera, man får liksom bearbeta allt på ett helt annat sätt när man engagerar sig, tar ansvar och får göra detta för Sizzan, det blir ju inte bättre av att ligga i sängen hela dagarna som jag gör annars! Efter det så ska jag handla med Celina för att sedan spendera kvällen med god mat och film och sleepover, fantastiskt! Men mer om det sen.

Puss

Nyvaken!

Vaknade nyss, somnade sjukt sent inatt/imorse.. Det är seriöst helt sjuukt vad jag sover, ingen kan sova som mig! Jag är världmästare! Men sen så hade jag svårt att sova inatt då jag börjar känna att det är en urinvägsinfektion på gång !"#¤%&/( jävlaskit! Mycket vatten, citronvatten och tranbärsjuice brukar göra susen, ska se till att jag hinner få bort det! Josefine ringde nyss och bad mig komma ner på staden, så ska ta mig upp ur sängen, fixa mig och ta mig i kragen och åka ner, även fast jag inte har någon som helst lust.. Blir kul när jag kommer ner! TÄNK POSITIVT!

Puss&kram

Brainstorming!

Jag måste rycka upp mig! Jag är den lataste personen som har gått i ett par skor, och ja jag ORKAR helt enkelt inte göra ett smack! Visserligen så är det mycket som händer just nu och i vissa stunder känns livet bara skit, eller i stort sett hela tiden nu! Jag försöker förstå mig på sorgen och handskas med den, men tro mig när jag säger att det är svårt! Har aldrig förlorat någon i mitt liv, inte en enda! Har aldrig haft känslan av att sakna någon så fruktansvärt mycket, gamla minnen rusar förbi i huvudet som om det vore det enda som spelade någon roll i hela världen, man blir glad för några sekunder, för att sedan inse att det som har hänt har hänt. Man känner sig maktlös och inser att det inte finns någonting man kan göra, spelar ingen roll hur mycket man vill så går det inte. Du är borta föralltid.

Jag gör inte mycket om dagarna, ligger mest i sängen med "Madame Flod" och är allmänt trött på livet, orkar knappt ta mig till toaletten för att utföra dagliga behov som vilken normal människa som helst faktiskt behöver göra! Det är tråkigt, ja för vem fan tycker att det är kul att skita?! Sedan kolla sig i spegeln och bli så jävla nöjd med sig själv! Jag är så jävla snygg så att mina finnar borde få en egen kolumn i aftonbladet! Åh nej, min spegelbild går i terapi för tillfället!

I all förvirring finns det ändå någonting som glädjer mig, inte lika mycket som det skulle kunna göra dock, men jag ska flytta till min alldeles egna lägenhet snart!! Om mindre än en månad, och tidigare kan det bli! Jag ska rusta rubbet och välja allt precis så som jag vill ha det! Det känns väldigt behövande just nu, att få börja om på ny kula!

Som tidigare nämnt är jag sjukt lat och orkar inte ens ta tag i mig själv, men för att göra det hela lite lättare så har jag Johanna, min kära! Utan dig hade jag aldrig klivit upp ur sängen idag, hade inte orkat tagit en dusch, käkat mat, eller packat ner hela bokhyllan i kartonger.. Så tack för att du finns och för att du tvingar mig att göra saker som jag inte orkar, trots att det får mig att ogilla dig för en stund! :) Alla de där sakerna är ju trots allt något som måste göras! Love ya min lilla bitterfi**a moahaha!! TÄNK POSITIVT!

Tack Emma för den bästa helgen jag kunde ha fått just nu, och en mysig natt tillsammans ;) Älskarej!

Att jag är en nattuggla är ingen nyhet, men nu har klockan slagit halv 4 så nu är det faktiskt dags att sova.
"Ju längre du sover, ju kortare blir livet." Aouch, mitt liv ser ut att bli kort!

Natten till idag

Somnade kl 5 inatt, vaknade kl 9. Klev upp, tog en dusch, fixade till mig och la mig på sängen och väntade på samtal från Marie, var sjukt nervös innan och när jag satt i bilen men så fort jag kom fram till skolan så släppte det. Det kändes skönt att inte hetsa upp sig och må dåligt för såna saker och det gick hur bra som helst. Vi satt och pratade mycket, kom dit vid 10.30 och kom inte därifrån förrän vid 17 tiden. Marie var där, Alex, Sizzans lillebror och Sabina kom dit. Vi kollade igenom alla gamla bilder, planerade lite över begravning och så... Jobbigt men det gick bra. Ska dit imorgon med Sabina och knåpa ihop ett litet album med bilder osv. De ska ha ett litet minnesrum med bilder och så.

Vi har inget vatten hemma heller... Eller vi har hetvatten, kokhett alltså, kan inte duscha eller någonting.. Men men, tur att man gjorde det imorse! Anledningen är att det blivit ett vattenlekage i källaren, vid alla förråden, ganska mycket vatten där inne så därför är det krångel med kallvattnet, det är rättare sagt avstängt på hela området! Nu är jag fruktansvärt trött med tanke på hur lite sömn jag fick inatt, godnatt!

P.S
TACK för alla kommentarer jag får! Även om jag inte har tagit mig ork till att skriva tillbaka så läser jag varenda en av dem så känn er inte bortglömda! ♥

sömnlös..

Vaknade kl 16.30 idag av att telefonen ringde, det var Marie, Sizzans mamma.. Pratade lite, bestämde att vi ska till skolan idag, tisdag. Prata, börja fundera över begravningen, kolla igenom foton osv. Vet inte varför men jag kan inte sova, antagligen för att jag är nervös och det känns jobbigt bara. Har inte varit där sen studenten... Känns som att det kommer bli obehagligt och känsloladdat, gamla minnen och så.. Vet inte om det är någon idé att försöka sova, det tar lång tid innan jag lyckas somna iaf, tycker det är obehagligt och jobbigt, tycker inte om mörkret.. Hade jag inte haft Robin vid min sida varje natt så vet jag inte vad jag skulle ta mig till, och mina vänner som finns där till 110%, 24 timmar om dygnet, utan dem hade jag inte klarat av någonting, tack! Jag älskar er så sjukt mycket! <3

Nu ska jag krypa nära min älskling, försöka sova, och sedan vakna med en klump i magen. Godnatt.

Dags att försöka sova...

Det är fruktansvärt hur mycket jag saknar dig, 7 dagar sen vi sågs. GAAAAAH
Jävla skit att livet ska vara så jävla orättvist! Fortfarande tom...

God natt

I miss all the little things, I never thought that they’d mean everything to me.

Som ni kanske förstår så händer det inte så mycket om dagarna nu, är glad så länge jag kommer igenom dem. Var ut igår iaf, det hjälper inte att sitta hemma och tänka. Det var såklart inte särskilt roligt, men det blev en skön kväll och natt iaf, mycket prat. Somnade kl 8 i morse, vaknade 10, somnade 12 och vaknade 18.. Har legat och stirrat in i datorn hela kvällen, inget att göra, känner inte för att göra något. Har tryckt i mig 1 skiva falukorv och typ 10 makaroner... Ska försöka stoppa i mig något mer nu, sen ska jag kika klart på ett avsnitt av Heroes som jag påbörjat men inte kollar klart på..

Vila i frid ♥

????

Jag kommer aldrig någonsin i hela mitt liv få träffa dig igen. Jag kommer aldrig att få en kram av dig, aldrig se ditt leende igen. Aldrig höra ditt skratt, aldrig få skratta tillsammans med dig. VARFÖR? ALDRIG MER!?? Det är så jävla orättvist!!! Jag blir så aarg! Jag älskar ju dig, jag vill ju dela allt med dig.. Skriver detta med tårar över hela mig, jag kan inte sluta tänka "varför?" Alla minnen, alla stunder vi delat, med sorg, med gläjde, med ilska, men framförallt kärlek. Kom tillbaka, väck mig, det måste vara en mardröm, Sizzan, Sizzan, min ängel, min andra halva, ååh älskling!!!!! Jag kan inte acceptera vad som har hänt, min soulmate. Min vän! JAG ÄLSKAR DIG SÅ FRUKTANSVÄRT MYCKET! En del av mig hoppas och tror att du läser detta, att du ser mig!

All those things we never did

I miss you!

Living nightmare

Det är en ny dag, inget är förändrat, jag vaknade och hoppades på att inget var sant.. Det här är verklighet :S Jag känner mig tom på känslor, förstår inte vad som har hänt. Det kan jag ju inte göra eller? Nej isåfall skulle jag inte vara tom, isåfall skulle jag inte sitta här och skriva. Jag vet att jag fortfarande är i chock, vad kommer hända när jag fattat? Är det meningen att jag ska förstå det här? Det kommer jag nog aldrig att göra. Det känns som att du fick vad du ville/behövde, att du är på en bättre plats nu. Du förtjänade inte att må som du gjorde men jag önskar att du hade kunna fått finna ro i själen här på jorden, med mig! Sånt här ska aldrig någonsin behöva hända i överhuvudtaget!
Jag älskar dig ♥

Varför? Är det sant?!

Det värsta jag någonsin upplevt i hela mitt liv, jag menar verkligen hela mitt liv!
Det skedde idag, trodde aldrig det skulle gå så här långt. Jag har, utan att förstå det själv, mist min bästa vän. Min bästa vän sedan många år tillbaka, jag kan inte förstå, jag kan inte tro att det är sant. Varför gjorde du detta? Du var min söta, härliga, helt underbara bäste vän! Oavsett knasiga val och mindre tid tillsammans så har jag alltid älskat dig för den du är. Jag älskar dig, jag kommer sakna dig min vackra ängel, jag hoppas att du har det bra "på andra sidan" som du säger. Alltid i mitt hjärta, då, nu och föralltid!

Vad gör jag nu? Hur hanterar man detta? Jag har ingen aning, vägled mig min ängel, den bästa, hela mitt hjärta!

Vila i frid ♥

This is what i have to do, I can, I will make it!

You can not overcome me, or rather, my view of you can not win this battle. This is something I've tried to find the strength to, for a long time. And I think I have finally found it! I am strong, independent and strong willed! So this will not hold me down, this will not overcome me! I do not need you to complete me, I am a unique person. With or without you!

There is one thing that I have chosen to do. I need to do this for me, it's hard but it's the only way for me to get over it, and I want to do that so much! I will not tell you what it is about, at least one of you knows what it really is, and I am so grateful that you are there when I need you, I love you honey!

I have let this drag me down so deep, and so many times, and I have finally realized that it's not worth it at all if the only thing I get out of it are some nice moments, but nothing more, I only hurt myself, I will not do that anymore! I know that im the only person to blame for this, I am the person who put me in those situations. I really feel that I do not know myself around you. I can not understand, how something can change me so much, for the worse. That this could affect me so much is very frightening!

This has haunted me, day and night for a very long time now. I've felt good, I have felt terribly bad, and I have felt okay. Now it's time for me to really feel that I can and want to feel fantastic about myself, and my situation. I can't deny that it will be hard, or that I will miss it. I would, but I've realized that I have so much, I love what I have and I am truly happy for what I have been given, because it is really the best I ever had!

Love the life you live, live the life you love!

You are deleted, I'm done! Bye :)

RSS 2.0