Broken Hearted Girl - Beyoncé

What i've done.

I torsdags satte jag upp en rullgardin, det tog typ en timme utan tumstock och diverse hjälpmedel, men hey! Im learning! Vad jag gjorde resten av dagen kommer jag fan inte ihåg, no memory...

Fredagen ägnade jag åt att tvätta, var ner på stan, in på 5 olika places och uträttade lite ärenden som behövdes göras, satte upp en hylla, ytterligare en rullgardin, lade in min matta och fick det ordentligt städat och mysigt! När det var gjort så bänkade jag och Robin oss i soffan, framför idol! Med massa ljus! Myskväll helt enkelt!

På lördagen var det dax för fest! - Klev upp i tid, åkte med Celina till stan, gick på lite affärer och systemet, 2 ggr faktiskt.. Skjutsade Celinas bror, släppte av lite grejer här och där, sen hem till mig! Slappade ett tag, städade upp ordentligt tills jag och Celina bestämde oss för att ta ett bad! Satt i karet och drack grogg, rakade benen och snackade skit! Johanna trillade in mitt i alltihop så hon fick titta på helt enkelt, tror hon tyckte det var jätteroligt! ;) Sen blev det tjejgrejer, kläder, smink, grogg, skitsnack och mycket skratt! As usual, love you girls! Sabina kom inte långt efter heller :)

Vid 8 började folket ramla in genom dörren - vi var ett helskönt gäng och hade skitroligt, heela kvällen/natten, tills jag brände 3 fingrar på en galet HET spisplatta, hade väl kul efter också men när det bara var jag, Robin, Celina och Niklas kvar och det var dax att sova så ville fingrarna inte alls vara med! Jag gjorde slut på all is så jag fick varva med iskallt vatten i en mugg, lunchkorv och pepparkaksdeg, fryst såklart! Fruktansvärd smärta och jag var inte alls långt ifrån tårar när alla sussade så gott och jag inte kunde somna trots att jag inte kunde hålla ögonen öppna! Efter att ha gått med is och diverse grejer på handen i över 5 timmar blir man väl måttligt less och trött. Slocknade runt 6-7 på morgonen och när jag vaknade gjorde det inte ont alls längre! Så länge jag inte petar och håller på går det bra, jag är ju ändå handikappad på dessa fingrar, klart man kan göra allt med enbart tumme och pekfinger på högerhanden......... men what the hell, det får la gå ändå!

OCH Malin, tack för presenten, dem var jättefina! ♥

Nu ska jag och Celina fortsätta våran underbara söndag med våra katter och slapp framför tvn!

Paranormal Activity...

.. den har jag Josse och Robin kikat på ikväll. Skapligt läskig, en scen var riktigt creepy!! Men inte så illa som alla säger, iofs är det bara fegisarna som inte vågar titta på den som oftast säger det men vafaan, har ni sett The Ring, som de flesta har, så vågar ni garanterat se denna! Inte alls farlig! 



Nu ligger jag i soffan framför datorn och 2 1/2 men, har precis käkat havregrynsgröt och 2 ägg, smaskens! Och vilken jävla nysattack jag har just nu, nys efter nys, LOVEIT! Finns inget bättre än att nysa!

Nu ska jag kika vidare på 2 1/2 men, see you later alligator!

Såja!

Nu har jag städat undan, dammsugit och torkat av, det luktar fresht! Har även hunnit med att ringa lite samtal, handlat mat och lagat middag. Nu ligger vi alla tre i soffan, jag, Robin och Luna, hon sover som en stock btw! Så söt min babe!

Så angående nykterhetslöftet, det är flyttat! Haha, måste ju ha en inflyttningsfest och det kan jag inte ha nästa år! Så på lördag blir det så, lite snygga tjejer och några karlar kanske om vi har tur, annars blir det korvbrödsparty ;)

Är sugen på att köpa en klänning... Bra att man får "fina-klänningar-abstinens" nu när vintern har kommit, det är ju nu man borde dra på sig täckbyxorna när man ska till krogen! Jaja, i dont give a fuck, jag gillar klänningar och tycker det är viktigare att se bra ut än att vara varm, Welcome to the women's world!


Sober

Jag har gjort ett vad med Robin, på mitt initiativ. Vi ska inte dricka alkohol året ut förutom på Julafton och Nyår. Den som bryter detta blir skyldig den andra 1000 riksdaler! Så från och med nu kommer jag vara en nykter, tråkig och patetisk kompis som hellre sitter hemma framför en film med min man och katt än att vakna upp varenda jävla lördag och söndag för att må skit!

Idag var det fan droppen, klev upp ganska tidigt, somnade under dagen och klev upp klockan 20.00, jag orkar seriöst inte må så jävla dåligt, vara spyfärdig frivilligt(!) minst en gång i veckan.

Det finns så mycket annat som är så mycket viktigare, och roligare för den delen! Om jag kommer att gå ut vet jag inte, om jag känner att jag vill gå ut nykter så visar det sig, vet inte om jag kan avskärma mig helt från allt och alla haha! Såå wish me luck!

Paket!

Ååh, väntar på ett paket från hm som jag vill ska komma nu! Om inte onsdag/torsdag är mitten av en vecka så vet inte jag, så det måste ju komma senast idag! Plus att jag har fått ett paket på posten nu med raggsockor(!) från morfar :D Jag fryser ju jämt så satans mycket om fötterna!

Jag vaknade nyss men jag har ingen aning om vad jag ska göra nu eller idag, disken fick jag ordnat igår, hur skönt som helst! Btw, det är SNÖ ute!! -.- Nä nu ska jag tänka positivt och försöka komma på någonting bra med vintern... Nä kom inte på någonting! Haha, men när jag kommer på något så ska jag skriva det!

Händer idag gott folk?!

Självmord

Snappade upp en sak idag. Kissie, bloggerskan har tydligen blivit anklagad för att vara skyldig till självmord på en ung tjej pga av något/några av hennes korkade inlägg. Jag tycker inte om Kissie, har aldrig gjort men man kan inte beskylla någon för en sådan sak för några blogginlägg! Jag som själv just nu lever kvar efter att ha förlorat någon pga självmord kan med gott samvete säga att man inte kan beskylla någon för en sådan sak. OM det nu är någon som begått självmord så kan man knappast basera detta på en sådan sak, om hon inte ville leva så var det ett val som grundade i någonting helt annat. Sen har väl självklart allt vi är med om i livet en inverkan på hur vi tänker och hur vi mår men som sagt, det är inte hela orsaken till ett sådant val.

Klart man har gjort saker, sagt saker som man kanske tänker tillbaka extra mycket på nu när det är för sent, vad hade jag kunna gjort/sagt annourlunda, hade jag kunnat förhindra detta? Nej, efter mycket tänkande så hamnar jag alltid i en återvändsgränd som säger att jag inte hade kunnat göra någonting åt det som jag inte kunde förutse!

Om ni råkar snubbla in på inglägget och läser allt så antar jag att ni precis som mig inte tror att detta är sant med tanke på de osäkra påståendena. Var bara tvungen att få ur mig detta!

Och nej jag tycker inte om Kissie för fem öre som tidigare nämnt men det är ju bara sjukt onödigt att ens försöka få igång ett bråk med någon bara för att.

Snuskskräck?!

Jag har så länge jag kan minnas haft svårt för smutsig disk, saker som legat t.ex. under sängen och fått damm på sig, djurmat, smutsiga toaletter osv. Jag tycker det är sjukt äckligt att skura toaletten, brukade muta min lillasyster med en tia eller så när jag bodde hemma för att jag skulle slippa. Tömma kattlådor eller plocka upp bajs efter hundar har inte varit något alternativ heller! Städa när man inte gjort det på länge är disgusting, och bara tanken på att det kan finnas djur i mat som jag ska ta på/använda/äta ger mig panik! Är det normalt eller lider jag av nån jävla "bacillskräcksliknande" sjukdom? Haha, nej men seriöst, det är jobbigt och jag hatar verkligen att göra/ta på dessa grejer. Det kryper i hela kroppen, jag rynkar på näsan så jag ser skadad ut, och jag får kväljningar.  Jag backar inte för att dricka ur någon annans glas, eller äta med någons bestick, jag har tom ätit på andras klubbor utan att dö! Men det är äckligt! Right?!

Just nu är hela diskbänken full av disk och har varit det i 2 dagar, jag kom på mig själv när jag skulle leta fram osthyveln, jag rynkade på nästan och tyckte det var vidrigt, tom att diska av osthyveln! Diskhandskar är ett måste, och en diskmaskin skulle inte alls sitta fel! Jag vill verkligen inte diska, jag kommer BE till gud ikväll att någon gör det åt mig! Även om det inte kommer att hända så kommer jag att hoppas! Hålla både tummar och tår hela natten lång!

Har ingen aning om varför jag ville skriva detta, men jag känner mig bara äcklad av disken och jag är livrädd för småkryp! OCH självklart har jag lärt mig att tömma kattlådan nu när jag har katt, men jag tycker verkligen inte om det, även om det måste göras. Så var inte orolig för att hitta en låda full med bajs när ni hälsar på! ;)

Godnatt!

Helgen och idag.

I lördags var jag ut med Johanna och Celina - hade skitkul faktiskt! Great kväll!

Idag har jag bakat monsterkladdkaka! - Den innehöll bland annat 10 dl socker, och 500 g margarin! Blev förskräckt och funderade på vad fan jag gett mig in på, jag har nog inte ätit något så onyttigt under hela mitt liv! MEN det blev gott! Fan såna där saker får man bara äta en gång om året, annars blir man fet! Tur att det är nyår snart höhö! ;)

Nu ska jag krypa ner i den gosiga sängen med min katt och sova järnet!
- Synd att man inte har rullgardiner som håller ute det hemska ljuset som plågar mig varje morgon... Men det har man väl varit med om förr så det är bara att stå ut, "been there, done that"! haha

Natti sötisar ♥

(The proposal, är det någon som sett den? Bra? how was it?)

Jag älskar ägg!

Sitter framför datorn och käkar ägg, poppar musik, loveit!
Funderar på en ansiktsmask? Uppfriskande!

Jag har egentligen inget att skriva, det enda jag ville säga var "jag älskar ägg"! Det är så jävla gott, och nyttigt!

puss!

Saturday

WHAT A WOONDERFUL DAY!

Jag gillar verkligen att bli väckt, det är så mysigt! Hrmf... Nä men nu ska jag käka lite gröt, duscha lite och byta om. Ska nämligen flytta resten av grejerna idag :) Puss!


GAAAAAH! Jag tänker inte ens låtsas att jag bryr mig, jag tänker heller inte svara. Vilket du uppenbarligen förstår själv, du känner inte mig! Så piss off! Om du kände de inblandade så skulle du inte säga ett knyst, och om du nu gör det är du väl bara ännu ett manipulerat offer!

Sen vill jag bara säga att den här bloggen är MIN blogg, där jag skriver mina tankar osv för min egen skull och jag tänker inte sätta lösenord på bloggen för jag känner inte att jag är den som ska välja ut vem som ska läsa eller inte, alla har ett val, läs min blogg eller inte. Jag är inte ute efter att få flera hundra/tusentals läsare varje dag. Om jag ska vara ärlig så skiter jag fullständigt i vem fan som läser, sluta läs om det inte passar!

Haha



Är det bara jag som tycker den här är hilarious? xD

To forget is hard, but when you've forgotten, you can breathe again.

Jag har hunnit med en del idag faktiskt, satt upp gardiner, tvättat, städat av lite i köket, torkat golvet och satt upp tavlor! Så nu sitter jag i soffan och njuter till musik, lyssnar på Luna som leker i en papperspåse och inväntar Malin och Idol!

Jag är en riktig vinnare! Jag har klarat av ett löfte till mig själv i 5 veckor idag, känns så jävla bra! Dock inte många som vet om vad och det är ingen idé att ni frågar för det är ingenting jag kommer att säga, höhö. Johanna you know what im talking about! ;) Jag ska hålla det här, även om jag kännt flera gånger att jag inte orkar, det är ingenting farligt, bara en skitgrej för alla men en ganska big deal för mig. It's easy, but it's also hard every now and then...

Nu ska jag dra på en fotmask och en ansiktsmask, hoppa in i duschen, raka mina små vinterpälsben och göra hårinpackning innan idol börjar :)

If you can't keep a promise to yourself, who else do you think you can keep a promise to?

Esmée Denters - Admit it



I try to ignore you babe, but i keep coming back for more.

Fredag morgon

Blev väckt av Luna idag, hon hoppade runt som en galning och slickade mig i ansiktet, det var bara att stiga upp det! Nu sitter jag i min mysiga soffa, katten är helt insatt på att attackera mina tår, det märks väl när jag skriker till! Datorn, musik, kissemissen och läsk gör min fredags morgon helt perfekt! Har tvätt tid kl 12, ska bli himla roligt, älskar att tvätta! Nej, det gör jag faktiskt inte. Måste sortera en massa tvätt här i röran och slita upp R ur sängen så han kan bära ALLT till tvättstugan, jag är för fin för det, han gör ALLT åt mig, hehe...

Puss och adjö

Recap

Nu är jag inflyttad på riktigt i min nya lya! Har sovit här i två nätter nu och saker börjar falla på plats, det enda som saknas i möbelväg är ett köksbord och ett vardagsrumsbord, alla ni som känner mig vet att jag hellre är utan bord än att ha ett fult så i slutet av månaden får vi tuta ut till ikea och köpa ett till vardgsrummet åtminstone! Det där med köksbord har jag inte hunnit fundera över riktigt, vet inte om jag ska ha ett barbord, vilket det troligtvis blir, eller om vi ska köpa något annat snyggt, well well, time will tell!

I tisdags umgicks jag med Emma, kikade på tv, käkade cheese doodles osv. hade det allmänt mys, hon jag och Luna, min mau! Likaså igår men med Johanna, dock ingen tjockismat utan det fick bli nudlar, mums! Höhö..

Btw, min katt är galen! Hon har sisådär 15 leksaker att leka med, men vad leker hon med? Soffan, viktiga papper, sängen... Ja ni vet väl hur kattungar är, men söta är dem iaf!

OJ oj oj, TACK SÅ MYCKET "Ann" för kommentaren, den värmde! Meen som Ani alltid säger "95% av alla människor du möter är idioter", vilket är väldigt väldigt sant! Men inte tänker jag deppa ihop för det inte! Nej snarare tvärtom, det finns så otroligt korkade människor där ute, jag glädjer mig åt att jag inte är en av dem! Att läsa en blogg som man inte tycker om, det är idiotiskt. Så du kanske behöver söka själv för ditt ofrivilliga läsande. För face it, den enda anledningen att du läser är för att andra pratar om det och du är nyfiken! Puss på dig förfan, whoever you are...

Nu ska jag diska, ni vet så som vi vanliga människor gör istället för att surfa runt på "idoters" bloggar! :) Adjö! ♥

RSS 2.0