my day

oh my god, nu har jag tvättat igen! Rensat ur hela garderoben på det som behövde tvättas! Nu ska allt in igen bara, och den här gången ska jag inte slänga in allt så man får försöka sig på bergsklättring varje gång man ska ha kläder, det är ju som att leta en nål i en höstack! Jag har 5-6 ikea kassar som ska hängas in och vikas mm..

Har ganska bråttom eftersom jag och Robin bestämde oss för att köpa bingolotter, det var sjukt länge sedan jag spelade det och jag har haft turen med mig en gång när jag var liten, vann 1000 kr mat precis till mitt 10 års kalas, gissa om det blev mycket chips, läsk och godis till det kalaset! Det börjar kl 20.00 och jag måste hinna duscha och fixa lite i garderoben först! Kanske slänger in en bild på det om jag blir nöjd ;P

Imorgon är det nyår, inga stora förväntingar men jag hoppas det blir karatefylla = hur roligt som helst, ska ju spendera kvällen med Johänie banänie så det kan väl inte bli annat är sjukt roligt!

Btw, mina nya skor kom idag! Iiiih ^^,

Nu dusch, adjö!

När bägaren rinner över...

Jag älskar att komma hem till min soffa när jag har hållt igång hela dagen!

Var ner på stan med Ems - mötte upp Josse, käkade på donken, solade och blev på dåligt humör. Sen åkte jag hem, eller jag skulle iaf hem men självklart skulle den där helvetes jävla kuk bussen (ursäkta mitt ordval men jag är väldigt verbal har jag hört) gå sönder på vägen, vi stod still ett bra tag så jag klev av bussen för att Robin skulle hämta mig istället, och ja visst var det menat att den där jävla bussjäveln skulle fungera igen när jag gått typ 30 meter, blev rasande! Och kallt som jävla nordpolen och sydpolen tillsammans gick jag där med både isbjörnar och pingviner i hälarna, men det var bara att bita ihop!

När vi kom hem sprang vi upp och hämtade 4 ikea kassar med tvätt - ja jag är en sån där som hypertvättar 10 maskiner 1 gång i månaden istället för att vara smart och tvätta en gång i veckan.. All irritation som jag redan hade fyllt min korta men fylliga och buckliga kropp med skulle fyllas på ytterligare, när vi kom till tvättstugan så var det nån dum jävla kärring som tog mina maskiner! Min dag var förstörd!

Åkte till coop istället och köpte snus, 6 liter julmust och kinamat som tröst, vips var man på humör igen! Tvättade från 9 till 12 och nu sitter jag i min underbart sköna soffa med 2 nyskalade ägg i magen och en flaska julmust, det blir inte mycket bättre ikväll alltså! Eller jo, Lipstick Jungle på det här så!

Godnatt!

Främling

Nu var det nästan lika länge sen jag skrev som Carola sjöng Främling i melodifestivalen, 1983....

Måste bli ändring på det så nu tänkte jag bjuda på ett sjudundrandes inlägg, säger vi..

Börjar med Julen som precis dansat förbi, julafton spenderade jag halva dagen hemma med Robin och min familj. Kvällen spenderades i stigslund och Robins la familia och natten i Goyas salonger iklädda (som vanlingt) massa "överklass" människor som av någon konstig jävla anledning tycker sig vara för bra för att ens se åt samma håll som en vanlig människa, som mig! Men vad gör man inte för att få shaka ass och dricka sig snorfull?!

Juldagen gick jag ut nykter, den ni! Jag förstår att de flesta gnuggar sig i ögonen och läser igen, men ja jag var nykter, det sög! Precis som jag förutsett, en tips är att alltid vara fullast, på det viset slipper man komma ihåg hur tråkigt och slibbigt det faktiskt är att vara på krogen! Slutade med att jag hittade en aspackad Robin på donken som jag fick släpa med till bussen, utan motstånd den gången faktiskt!

Söndagen var hur lugn som helst, på kvällen åkte vi ut till valbo och shoppade lite på rean, hittade ett par snygga stövlar för 200 riksdaler! Efter det var vi ner till firman och fixade lite med Celinas bil.

Igår spenderade jag dagen på staden med Emma, Josefine, Malin, Melinda och Mian. Sprang runt på affärer och sen blev det fika på mingel ett par timmar! Kilade iväg till solariet med Emma och Josse efter det och sen hem till mig med Ems, hon ligger fortfarande och sover som en söt liten gris i min soffa! Gullunge ;)

Ska snart dra upp henne, fixa lite frukost och sen åka ner på stan och sola med Josse! Kanske rycker upp mig och skriver ett inlägg till idag, om jag har någonting att skriva om vill säga!

Ha en underbar dag alla min vänner, ej ovänner! Puss och adjö! 

long time ago

ojojoj, nu var det länge sedan jag skrev igen..

Har hunnit med tjejkväll men Johanna och Celina, pulkåkning mm. Igår fick jag lite ordning här hemma, har städat i hallen och köket, och all disk är borta nu, fett skönt! ;D Idag har jag ingen aning om vad det blir.. Ska iaf ut med Johanna ikv :) Karatefylla here we come!

Vad ska ni göra i helgen? :)

Nu ska jag tvätta nyllet! Puss

Quote

Yesterday is history, tomorrow is a mystery. And today? Today
is a gift. That's why we call it the present.

Just to heal you...

Ligger i soffan, mitt i natten som vanligt, vaknade för ca 3 timmar sedan.. Fattar inte varför jag inte kan sova på nätterna som vanligt folk! Jag är en riktig slarver, jag sover inte när jag borde och jag äter som en fluga, har ätit 2 pepparkakor och en macka på 41 timmar, inte är jag hungrig heller, kan inte vara bra! -.-

Ser fram emot kvällen imorgon, Sabina fyllde ju år i tisdags (?) så imorgon blir det till att fira henne, käka mat och dricka hemma hos henne. Kanske krogen? I dunno yet..

Tänkte kika på "Prison Break: The final break" nu sen får vi se vad som händer :)



I, I'll give my own time
I'll give my whole life
I'll give my only light
Just to heal you.


You had me at hello

Nu är jag hemma igen! Har hunnit med att vara på möte/föreläsning i 2 timmar, strosat runt på stan och inhandlat lite nödvändiga grejer, glömde dock mjölk och bröd kom jag på nu... Fick iaf med mig en make-up pensel, concealer, nagellack och shampo och balsam! Har även haft 16 underbara minuter i ett solarium, mjaa lite skillnad iaf! Observera lite!

Har precis slängt i mig maxburgare och chilicheese och nu ligger jag i soffan redo för en rad Prison Break avsnitt, snart är jag igenom alla!

Tisdag 8 december

Vaknade halv 6 imorse av att katten härjade runt och slickade mig i ansiktet, hrmf... Men man kan ju bara inte låta bli att tycka det är sött! Älskar min mau! Det var bara att kliva upp det och nu har jag kikat på 2 avsnitt av Prison Break och hunnit få i mig några ägg till frukost, yummie!

Nu ska jag resa mig ur soffan, släpa mig in i badrummet, tvätta nyllet, borsta gaddarna och dra fram en outfit. Sen bär det av mot stan, ska på ett möte, tänkte även ta en sväng ner på stan och köpa täckstift, i reeally need one of those!

Have a great day! Puss!


Min fina lampa! :)

Min önskelista!

  • Presentkort på Ikea och/eller hela Köpis
  • Pengar
  • Digitalkamera
  • One Tree Hill dvd-boxarna

Thats it! Kortaste listan någonsin så mamma, pappa, SE TILL ATT JAG FÅR DETTA NU! Tack :)

Party like a rockstar!

På lördag blir det fest igen! Niice, efter det lyckade resultatet förra gången så blire en favorit i repris och det gillar vi! Har även klickat hem en klänning, ett par skor och lite accesoarer från h&m idag!


Denna Jadegröna färg kommer att matcha perfa till mitt hår så iloveit!

Nu ska jag laga ihop någon slags mat/frukost, får se vad det blir, ostkrokar är väl kanske inte den bästa frukosten har jag hört. Puss och adjö!

Tisdag 1 december

Såja, nu har man sparkat iväg karln till jobbet, det var iofs ca 3 timmar sedan men endå. Har inte sovit en blund inatt, känns onödigt att lägga sig nu också och det finns så sjukt mycket att göra här hemma nu. Har ju införskaffat mig lite prylar osv så det är grejer överallt! Måste diska också, tänkte slänga i mig någon slags lyx-frukost och sedan sätta igång. Blir antagligen så att jag lägger mig på soffan och sover tills Robin kommer hem vid 17, då blire att åka iväg och fixa lite grejer så vi får ordning på bordet, skönt att slippa sitta i soffan och äta mat på det lilla vardagsrumsbordet från ikea. Antar att ni vet hur dem där vanliga små borden därifån ser ut, om inte, who cares -.-

Idag är det bara en månad kvar av 2009, hemska 2009! Next year is going to be a good year!

See ya later!

long time no see.

Yoyoyoo! Nu var det ett tag sedan igen, har funderat på att skriva några rader i flera dar men det har helt enkelt inte blivit av! Men nu tänkte jag iaf uppdatera lite av det roliga som har hänt!

I lördags var vi hemma hos Robins familj, han syster som flyttade till Skottland för lite mer än 3 år sedan har fyllt 25 så hon kom hem nu och firade både den och jul eftersom hon inte är i sverige i år på julafton! Jättetrevligt hade vi, lite släkt och massa julmat! My god vad jag har längtat efter årets julmat, köttbullar, prinskorvar, skinka, potatis, ägghalvor, lax, julmust, ja allt som hör till julen!

Idag sov jag väldigt länge, till 16.30 ca. En timme senare kom min man hem så då for vi iväg och handlade! Äntligen finns det kolsyra till soda streamern och det läskas som sjutton här hemma höhö. Har även hunnit med att fixa ett bord, barbord ofc!

Vi har käkat underbar mat idag, baconlindade kycklingfiléer med feta ost i och potatisgratäng, yu-mmie! säger jag bara! Till det blev det en flaska FLEUR DU CAP, vitt vin :)

Fick med mig lite bra grejer hem idag:






Såå nu är det bara att börja använda och se till att hålla sig fräsh och slippa alla torra fläckar som vintern bär med sig när den kommer! Btw, spa buttern, loovely!

Nu åter till vinpimplande och Prison Break! Puss!
RSS 2.0