True.

Lägenheten

Jag har blivit certifierad!

Aj nr 2.

Alltså, jag måste bara börja dokumentera för att det är så sjukt.

 

Aj.

Here we go again... Påbörjat min kvällsturné of hurting myself!

 

He who hesitates is lost.

Ruttenhet och framtiden.

Cha cha bloggen......... eller?
 
Idag är jag rutten, jag ser rutten ut, jag känner mig rutten, jag är rutten! Men guess what? Jag är garanterat inte den första eller den enda som varit rutten på jobbet eller någon annan stans in public. Så jag tänker vända min ruttenhet till en fördel och känna mig extra fresh imorgon istället!

Igår sålde jag min bil, det tog emot, jag är lite smått ledsen i ögat och jag önskar jag kunde ha den kvar tills den självdog, min lilla skitskruttsierra! Men inte ska jag väl deppa för det egentligen då jag ska köpa en ny bil på måndag, äntligen en audi!

Trots att mitt liv för tillfället är kaos på många sätt så måste jag erkänna att det faktiskt finns mycket bra som händer också, finally! Den första februari så flyttar jag till min alldeles egna lägenhet igen, på sörby. Det var ca 17 månader sen jag sa upp min förra lägenhet!! På de 17 månaderna har jag hunnit bo på fyrahundrasjuttioelva ställen känns det som, hos Robin, hos Ani, i Chicago, New York, Florida, hos Adde, hos Cajsa, hos Josse, hos Emma, jag ÖVERJÄVLAALLT!

Det ska bli så fruktansvärt skönt att ha en ny bil, egen lägenhet, kunna ta hem min fina misse och bara njuta av allt jag faktiskt kommer att ha inom en väldigt snar framtid! Och trots att jag kan tycka det är jobbigt att jobba så måste jag erkänna att jag trivs jävligt bra på mitt jobb och är fruktansvärt glad att jag har ett, sen så behöver jag verkligen den här rutinen för att fungera någorlunda bra som människa!

Jag är tillfredsställd och ser ljust på framtiden! Finally!

Det här med motorik...

.. är inte en lätt nöt i min vardag!


Jag har i stort sett, så länge jag kan minnas alltid varit klumpig och gjort illa mig på alla möjligt tänkbara sätt. Nu har det dock bara gått för långt! Jag går in i bord, snubblar på allt, slår mig på tamejfan allt! Trösklar, möbler, bilen(!), MObilen! Alltså hur många gånger har jag legat på rygg med mobilen ovanför ansiktet och tappat den? Det är fler än jag kan räkna på både fingrar och tår!

Jag tappar även saker hela tiden, det är som om jag inte har någon kontroll på mina egna händer då jag kan antingen släppa saker innan jag nått fram till den punkten det var meningen att jag skulle sätta ner den, eller så tar jag i för mycket så prylarna flyger vilket ofta resulterar i att de går sönder...

Alla har väl hört uttrycket "Hål i läppen"? Jag kan ofta dricka en läsk eller whatever i ett glas eller vad det nu kan vara och det slutar med att jag har mer "läsk" på halsen och tröjan än vad jag har i magen, dä ä inte rolit!
Jag tappar bort saker, HELA TIDEN! Jag vet inte hur många dörrnycklar jag förringat, plånböcker, busskort, bankomatkort, mobiltelefoner, glasögon, kameror, ja prylar av alla slag! T.ex. mitt körkort har jag tappat 2 gånger sen jag fick det september 2010, lucky me så har jag lyckats fått tillbaka det båda gångera..

Hände just en rolig grej, väldigt ironiskt måste jag säga. Jag är på jobbet nu i skrivandes stund, skulle just ta betalt av en kund och jag lyckades riva sönder femhundringen när jag skulle lägga ner den i kassan?! HAHA, alltså det tar aldrig sluut!

Jag kan nämna ett gäng ställen som jag har blåmärken eller ont på just nu, men jag ska skona er från det denna gång och sätta igång o jobba, hoppas jag tar mig igenom den här dagen utan större skador, jag kanske till och med överlever om jag har tur!

Adios!
RSS 2.0