truth

I'M ALWAYS TIRED BECAUSE I BECOME A SUPERHERO AT NIGHT!

Long time no see.

Idag har jag träffat Sabina, det var så länge sen vi sågs att vi inte kommer ihåg när senast var! Vi käkade lite på mingel, snackade och hade lite catching up. Sen rusade vi runt på stan och handlade lite grann. Efter det mötte jag upp Emma för en solning och ett glas vin på Tant Grön, Madde kom förbi och hejjade en sväng och sen kom Robin och plockade upp oss.

Har fått iväg sängen till Ani o Micke nu så skulle jag behöva slagga där så har jag något mjukt att ligga på, den där tältsängen är hysteriskt obekväm faktiskt!

Har spenderat kvällen hemma med mig själv och min lilla födelsedagskisse, myspys!

Nu måste jag tyvärr sova eftersom jag ska jobba 11-19 imorgon, efter det blir det antagligen utgång med Emsi, Anita mfl. Time will tell!

Puss

Happy Birthday Kittycat!

Hipp Hipp HURRA!

Idag fyller Luna 1 år, usch vad tiden har gått fort! Hon är så stor och fin min lilla prinsessa, idag ska jag göra en tårta till henne, någon kattig :D


Den här bilden är från hennes första dag hemma :)


Jag och Luna idag ♥

Sjukligt kontrollbehov

Glasen i skåpet har sin plats, bara det att någon ställt dem upp och ner gör att jag på något vis känner att jag inte längre har kontroll. Jag har omedvetet valt kontroll som strategi att försöka hålla saker och ting i schack. Mitt kontroll behov är nog att jag bara vill ha allt på mitt sätt.. Jag vill ha ordning och rutiner, regler för hur saker görs och sköts och jag orkar inte med att anpassa mig till alla människors känsla och lust. Med ordning menar jag inte att jag behöver ha det städat, verkligen inte. Faktum är att jag har bättre koll på vart grejer finns när jag har det stökigt, kontrollbehovet får mig till och med att låta bli att städa, även fast jag också är en väldigt lat och bekväm människa...

Med hjälp av sms, massor av telefonsamtal osv har jag liksom kontroll på vad som kanske kommer att ske. Det handlar egentligen om oro, och för att kunna hantera oron så har jag på något förvrängt jävla sätt omvandlat det till kontroll, två helt skilda saker! Så när "katastrofen" väl är framme så är det inte längre oro, utan jag har kontroll över det och kan hantera det på ett sätt som jag tror är bättre, wroong!

Jag fick det precis att låta som om kontrollen var bättre än oron, det är den inte, varken jag eller dom runt omkring mig mår bra utav det. Att jag ständigt har ork eller tid att ha kontroll är för mig ofattbart. Var sak har den plats som jag bestämt att den ska ha, volymen på tv/radio osv måste vara på 5, 10, 15, 20 eller... ja ni fattar poängen, det spelar ingen roll om 10 är för lågt eller 15 så högt att det gör ont i öronen, jag vill fortfarande ha det så, eller jag bara måste! Om jag kunde tänka i varje situation, vad är det värsta som kan hända, och skulle det vara så hemskt? - Nej jag skulle förmodligen inte dö utav att volymen stod på 16 istället för 15.

Det här med att jag inte orkar ta hänsyn till andras känslor, vilket dem faktiskt har.. Det handlar definitivt inte om att jag inte bryr mig om människor för det gör jag, när någon står mig nära, någon som jag verkligen bryr mig om så är det ingen idé att ge sig in i konflikter men denne utan att jag reagerar. Jag älskar dem som står mig nära, och jag bryr mig otroligt mycket om dem, det är ju trots allt dem som får mig att må bra och ha roligt! Skulle inte överleva utan mina er. Ni vet vilka ni är!

En annan sak som har väldigt stor inverkan på mitt betéende, som har gjort att det förvärras är när jag förlorade min bästa vän. Att jag fortfarande har svårt att bara skriva det.. Tecken på att inte vilja visa sårbarhet vareja! Men iallafall, det har förvärrat mitt kontrollbehov något så kopiöst! Det var en drastisk förändring som jag inte kunde kontrollera, och vad var "the outcome" av det. Ja hon finns inte längre. Därför är jag livrädd för vad som kommer att hända om jag släpper taget om kontrollbehovet. Inte för att jag är korkad och tror att det kommer att hända igen, men för att själva händelsen bara har satt spår i mig som får mig att känna obehag då jag inte har kontroll.

Ja vad det nu än är så är min utmaning att lära mig acceptera att jag inte kan kontrollera verkligheten, hur mycket jag än försöker. Det kommer inte vara lätt då detta har kommit att bli en vana men jag inser ju såklart att det bara hindrar mig, och även andra från att helt enkelt vara lycklig. Tro mig, jag må vara evil men det är ingenting som jag önskar min värsta fiende. Eller kanske värsta fiende haha (att dra till med ironi i de värsta fallen är verkligen min grej) men jag önskar ingen som jag bryr mig om att inte få vara lycklig! Även om jag kan få det att verka så många gånger..

Fan va ärligt och intimt det blev, blottad inför alla, ja ett steg framåt. Usch.

Mat, serier, Gossip Girl.

Ja jag har inte haft tid att uppdatera, jag har.. lagat mat, ätit och ätit. Hemma hos Ani, varje dag de senaste dagarna, vi gör liksom inget annat! Det har varit köttfärssås, baconlindade kycklingfiléer med fetaost i och potatisgratäng, igår var det hemmagjort pizza och idag blir det kött och potatisgratäng! Igår städade vi till och med, skurade badrumsväggar med cillit bang och hade toaletthäng, tjejer du vet... (;

Sen har jag ju faktiskt jobbat 00.00-04.45 på fredagen och 18.30-04.45 på lördag natt också, penghaar! Och detta betyder alltså att jag haft min första vita helg på kanske huur länge som helst! Välbehövligt för kroppen skulle jag tro, rensa ur sig lite! ;)

Nu ska jag fortsätta kolla på Desperate Housewives som jag är helt galen i, när det är slut funderar jag på att börja kolla på Weeds? Eller har någon annan tips på vad man skulle kunna börja titta på?

Förutom One Tree Hill, Gossip Girl, Heroes, Prison Break, Band of Brothers, Lipstick Jungle, The O.C, Glee och True Blood, The Hills, The City eller Taking the stage för dem har jag redan sett allt av!

Apropå serier, det kanske är jag som är seg, men visste ni att lilla Jenny Humphrey (Taylor Momsen) & Blair Waldorf (Leighton Meester) från Gossip Girl, båda håller på med musik??

Men typ den här låten, den har man väl hört 375 miljarder gånger, bra låt. Visste dock inte att det var "Blair"!






























Tycker faktiskt att låten är bra och att "Jenny" har cool röst!



NU ska jag börja titta! Adjö! :)

vaarmt...

Jag tror jag dör! Det är så jääävla varmt.... Nu har jag hunnit med att tvätta 5 maskiner, väntar på att det sista ska torka nu. Städat hela badrummet och köket, så fort tvätten är klar blir det nya sängkläder och renbäddat sofföverdrag! Sen blir det dammsugaren och moppen i vardagsrummet också, najsigt!

När jag är klar med allt detta ska jag gå över till Ani och Thea och hjälpa till att städa upp lite där, det behövs verkligen! Adjöken fröken!

Laundry!

Good morning!

Jag vaknade kl 12.45 och tänkte, äh jag sover lite mer.. När jag hade vänt mig och var på väg att somna så insåg jag att jag hade tvättid som började kl 13. Klev upp och packade ihop allt jag kom åt, slängde in det i maskinerna och nu sitter jag här och funderar på om jag ska gå ner och köpa mjölk!

Det blir nog så, är sjukt sugen på o'boy! Ska göra det och sen tillbaka och städa lite här!

Vi hörs senare, puss!

Sovmorgon as hell!

Åh vad underbart! Jag har sovit typ 12 timmar inatt, det var så jävla behövligt!!

Nu sitter jag på sängkanten, mitt i en katrinastorm (eller vad det heter), korsdraget alltså, halva lägenheten ligger på golvet men glad är jag för det ändå för det svalkar så skönt!

Nu ska jag gå upp och fixa till mig lite innan Robin kommer förbi så vi kan dra till Plazan och sen hitta på någonting.

Uppdaterar senare, puss!

Reeeecap

Oh my blog went P!nk

Ja jag är väl inget sådär större fan av rosa men tycker ändå det kan vara snyggt, även om det inte avspeglar mig särskilt mycket. Vad tycker ni?

Den här helgen har jag jobbat, fre-sön. Helt underbart att ligga hemma i sängen nu, blir lätt uttråkad bara men det skiter man väl i!

Lite bilder på mina senaste äventyr och allt annat som hänt


Théa hamnade på sjukhuset :(


Jag har sett Sonic Syndicate och jobbat på Getaway Rock Festival.


Jag har druckit öl.


Chillat på Maddes altan.


Åkt båt.


Badat med flytväst och klättrat på en boj.


Utöver det så har jag tältat, badat, solat, åkt på roadtrip, jobbat, festat, och ja det har alltid varit någonting, fram tills nu... Fan måste ha något att göra innan jag DÖR!

Nu ska jag fortsätta med att ligga naken och inbäddad med några avsnitt av DH och min älskade kissemiss ♥

Believe it or not, i'm gonna miss u.

a pic

Ugly - Maria Mena

Look at us now, generation next
damaged somehow, but we try our best.
And we're all the same, but that doesn't make us right.
And where do you turn?
Where do you sleep at night?

So now you think we're ugly,

like I don't have enough to worry about.

Why do you think I'm ugly?
Which magazine did ya read so you could judge me now?

Look at us stare,
jealous of what they wear.
Dad gives you money, but he's never there.
And we cry out for love, never get enough of that.
And now you're into drugs and all that "other" stuff.

And now you think we're ugly,

like I don't have enough to worry about.

Why do you think I'm ugly?
Which magazine did ya read so you could judge me now?


People have said to me
They think they are better than me and I agree, yeah
People changing me
Tell me how to think and who to be

No wonder we are confused, Are you me?

I will complain!

Okej här kommer ett klagoinlägg! Vill du inte läsa så låt bli!

Jag sitter i sängen, är totalt död. Så sjukt trött och vet inte riktigt vad jag gör vaken. Jag har precis rökt en äcklig cigarett eftersom jag inte har några, dom heter typ "Black Devil" och smakar vanilj på filtret, nödvändigt liksom. Jag har 1 snus kvar och vet inte om jag borde ta den nu eller spara den tills imorgon bitti. Robin är på akuten av någon anledning, jag dricker en dag gammal mellanmjölk (med o'boy) och jag har ett blåmärke på knät som gör ont när jag har datorn på det, men det skiter man väl i. Jag har inget internet, eller jag har mobilt som jag sitter på nu, jag kan inte lyssna på Spotify, jag kan inte kolla på youtube klipp och jag kan inte kolla mitt schema. On top of that så tar det minuter att öppna en hemsida eller en bild på facebook. Jag har ingen mobiltelefon som fungerar ordentligt, använder för tillfället Celinas risiga gammeltelefon som folk knappt hör vad man säger i. Ja det är inte mycket som är sådär skitbra för tillfället!

Jag somnade t.o.m med SKORNA på när jag kom hem, seriöst, sova med skor är fan inte okej! Nu har jag somnat och vaknat 375 ggr, jag stinker sovsvett och borde ta en dusch dirr för att i över huvud taget få vistas på den här planeten.

Nu tar jag min sista snus, min katt och mitt underbara humör och kryper ner för att låta svettet flöda tills jag vaknar, UUNDERBART!

Over & Out

dOUCHEBaGS!

Hej bloggen, jag har precis festa hela kvällen är helt slut körd nu. FnizZ hihi  kan man haft roligare Än jag idag svar "NEeeej" hihi tack alla för en underbar kväll, tackar mina vänner för ni finns där för mig Loveeee Yooooou Girls AnD BooiZz för ni finns
Loveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee youuuuuuuuu älskar alla bloggareeeee!!!
MkT TACK TILL BLONDINBELLA OCH KISSIE  FÖR ATT NI HAR GJORT MIG TILL DEN BLOGGAREN JAG ÄR IDAG!!!




/DOUCHE SKATEBARDS!
aNDJE 5ÅJ

unforgetable

You can't live a life where everytime you see me with a faraway look, you'll wonder if i'm thinking of him.

Im so sorry, you deserve to be happy, so do i.

Dead by april

Yes, dem såg jag på slick igår, andra gången jag såg dem och jag blev inte besviken! Hade verkligen kanonkul! Det får jag förstås sota för idag när jag är bakfull och jävlig.. Och på det ska jag jobba på Getaway Rock festival, jag börjar visserligen inte förrän kl 19 så är jag inte normal innan dess så var det mer än alkohol i det jag drack igår! haha.

Ska städa som fan idag också, jag orkar verkligen inte .... meeeeen jag har inget val så here we go!

Puss!

Done

RSS 2.0