Arbetsförmedlingen & hysteri med Johänie!

Var ner på arbetsförmedlingen kl 13 idag, lyssnade och skrev i lite papper så nu börjar det ornda upp sig! (; Träffade Johannas syster Josefine där, så efter föreläsningen eller vad man ska kalla det så kilade vi ner på staden, fysatan vad kallt det börjar bli, brr! Vi mötte upp Johannas mamma och hennes kompis, kilade in på Myrorna, har aldrig tänkt på hur mycket roliga och BILLIGA grejer man kan hitta på såna ställen! Har alltid tyckt att second hand har varit lite snuskigt och har haft väldigt svårt för det, men vissa grejer är ju helt nya och om man kan nöja sig med att titta på/köpa de ganska få grejer som är nytt så är det ett alternativ!

Efter det mötte jag upp Johanna, vi sprang runt på stan och kollade på allt mellan himmel och jord, jag lessnade ganska fort, men dock inte Johanna, hon sprang hit och dit, höger, vänster, upp, ner, ÖVERALLT! Hon stannade upp ibland, stonkade och gnällde över smärtan i någon sekund, sen var det full rulle igen! Skor, halsdukar hårfärg, she's crazy!!! Gissa om det tog på krafterna? Har legat helt död i sängen sen jag kom hem och kikat på The hills, The city, Idol, lagat iordning omelett med bacon och ost! Och nu är det Oskyldig dömd tror jag det heter, i tv rutan, väldigt spännande!

Johanna babe, ditt inlägg är så rätt, sjukt lika, ofrivilligt ofcourse! Im crazy, but I know you love me, xoxo mika girl ;D haha, töönt! hrmf.. ♥

Morning!

En bild från tv myset igår med Geminoz!

Whats next?

Funderar på vad som ska hända härnäst i mitt liv.. Jag vet inte om jag ska fortsätta söka jobb, som för tillfället känns helt meningslöst! Eller om jag ska börja plugga, mitt läshuvud är det sämsta på jorden, jag är smart (tro det eller ej ;) men jag hatar verkligen att läsa böcker, analysera andras "arbeten", osv. allt som har med skola att göra.. När det är intressant så är det verkligen kul och när det är kul så lyckas jag hur bra som helst men det gäller att hitta den där känslan som får en att engagera sig också. Jag vill ta en KY-utbildning som i stort sett bara innehåller praktiska lektioner, självklart finns inte det, men åtminstone någonting med mycket praktiskt! Tar jag en sådan utbildning och engagerar mig och fixar det så har jag så mycket större chans att få ett jobb, vilket jag verkligen vill! nog om det, hur det blir, visar sig!

Jag vill åka till USA, jag vill jobba som aupair, jag vill till ett annat land, nya människor, nya möjligheter! Jag är så fruktansvärt sugen på att bara börja om på nytt men det är otroligt svårt! Jag har ju alla underbara människor här, min pojkvän, mina vänner, min familj! Att åka iväg ett år skulle antagligen sluta med att jag kommer vilja stanna ett år till men samtidigt känner jag mig inte redo för att lämna allt och alla bakom mig, jag tycker om personerna i min närhet och jag vill inte vara utan dem!

Har hunnit med att träffa Sizzan en sväng idag, käkat kebab och kikat på tv med Anna, dogsen och Robin, käkat mat hos mamma och kikat på idol, varit ute en sväng med Robin, Shoei och Dennis också, åkt bil.. Mycket mer än så har inte min dag bestått av, totalt ointressant helt enkelt, MEN jag skriver det ändå, för mig själv!

Imorgon ska jag ta en slappdag och vila så mycket jag kan, så jag blir av med den envisa förkylningen som jag gått och dragit på mig.. Eller snarare fått, tack Robin! Så sällan som jag är sjuk borde jag egentligen inte gnälla men det tänker jag göra ändå, för jag tycker synd om mig själv! Take it or leave it!

Nu ska jag dra igång en film, mysa med min karl och sedan sova som en riktig gris! Puss och adjö!

How cute!

Justin Bieber 13 år, är jätte stor i USA men vet inte om han börjat höras i Sverige än men har är kanske hur duktig och söt som helst tycker jag ^^

Slacker!

Denna dag har varit totalt meningslös och innehållslös, men så skön! Har legat i sängen tamejfasen hela dagen.. Har spenderat ca 30 min av dagen utomhus (inräknat med tiden jag suttit i bilen!), annars bara legat i sängen framför datorn som den tönt jag är! Ögonen borde ha legat på tangentbordet för läänge sedan med inte ens det verkar kunna stoppa mig..

Har märkt att jag börjar halka tillbaka till mina "lonely days" där jag helst håller mig hemma, inte har speciell kontakt med någon eller orken att ta mig i kragen och hitta på någonting. Så om jag varit dålig på att höra av mig mina vänner så vet ni hur det ligger till :) Helgen ska jag iaf spendera med lugnet och kanske någon annan? Time will tell! Nu tänkte jag, kors i taket(!) kika gossip girl och sedan sova i tid, den ni!

Puss på alla underbara, Johanna, Emma, Bella, Sizzan mfl. Love you guys :)

I miss you!

Finns det någonting vi inte gjort tillsammans?

Hundvakt

Klockan slog precis 21.21, jag har precis kollat på idol och kommit in efter en promenad med Lotus och Geminoz. Nu börjar det verkligen bli kallt ute, brr! Jag körde med vinterjacka nu och kommer nog att fortsätta med det åtminstone på kvällarna när risken för att bli sedd är lite minimerad! Nu tänkte jag kika på One tree hill, Gossip girl och Heroes, blir väl någon hundpink där emellan också om jag känner de här två små "odjuren" rätt ;)

adjö

Bilkörning, flytt och bebisar!

Har precis kommit hem efter en tripp med pappa till Ica Maxi och valbo, var in på Jennys hund och katt och köpte kattsand och lite leksaker till Missan (det kreativa namnet!).. Sen svängde vi förbi Max och flottade i oss lite, chili cheese ffs! I affären kom jag på mig själv med att springa och kolla på heminredning osv, det var allt från blommor till badlakan och kokböcker! Nu längtar jag verkligen, fast det är ju bara max 5 veckor tills lasset går till min alldeles egna lya! Med Robin såklart, men FEM veckor, jag måste börja typ packa?! Får se om jag orkar packa i förtid, känns som att det mesta jag äger redan ligger nerpackat i kartonger i förrådet och det jag har nu är inte så himla mycket och det ska ju trots allt upp på en gång, så det blir nog så att jag packar ner det några dagar innan och sen packar upp det på en gång när vi kommit till rätta! Ska ju bara flytta 1 min härifrån med bil så det är väl ingen risk att saker går sönder i lasset.

Körde för övrigt Robins "nya" bil idag, gick hur bra som helst, känner verkligen att jag kommit väldigt långt, förut blev jag nervös när jag körde nya bilar och vid omkörningar osv, idag for jag fram som en riktig fartdåre på både E4 och riks 80, körde om hit och dit och inte ett dugg nervös, och det var trots allt ett tag sedan jag körde, lagligt! Fantastiskt!

Hittade även en massa urgulliga kläder till the baby to come! Kan knappt hejda mig, nu vill jag att det ska bli 29 oktober så jag får höra vad Ani kommer att få, ååh vad jag ska shoppa, ska skämma bort den där ungen till 1000, vilket kommer resultera i att h*n kommer att älska mig! Vilket h*n såklart inte skulle haft något problem med ändå, ungar brukar älska mig! ;D

Nu ska jag ta det lugnt ett tag och rota runt på nätet, see ya! ♥

Goodmorning!

Wöwöwöwö! Vaknade av att gavlegårdarna ringde, så nu har jag inbokat 8 okt för att skriva kontrakt! YAY, Thats how it's suppose to be! ;D Senare ska jag och Robin åka till Speedstore och kika på fiddy till mig :D Naajs, nä nu blire en snus och lite surfing on the world wide web!

PUSS

30 seconds of anger

Den här dagen är fan helt jävla förstörd, jag är så jävla förbannad på karlar som tror att dem kan beté sig hur faan som helst, helt jävla vrickade och förtjänar fan en fet jävla smäll så de inte kan se på en vecka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SPYR SPYR SPYYYR! Dra åt helvete!

Fråga inte hur det är eller om det har hänt någonting för jag mår hur jävla bra som helst och det har INTE hänt någonting jag är bara så jäävla less på att samma jävla fittvisa upprepas gång på gång på GÅNG PÅ GÅNG!

Sen vill jag inte ha varken kommentarer eller en jävla tanke i skallen på någon om vilka jävla bajs hor ord jag använder i MIN BLOGG! dööööööööö

My tattoo

Nygaddad!

Nämnde igår att jag var nervös, idag tatuerade jag mig för första gången och jag trodde det skulle göra svinont, och ja, ont gjorde det! Inte på samma sätt som folk brukar tycka, det brändes inte alls utan det kändes som om någon skar med kniv i mig. Klart man kunde stå ut med det men det var definitivt inte skönt, förrän efter! Direkt efter känns det ingenting! Det är varmt och bränns ytterst lite, men fan va värt! Smärtan under tiden, LÄTT VÄRT! Skulle lätt göra det igen! :)

Sleepmode

Nu har jag tryckt i mig 2 tabletter så jag ska kunna sova ordentligt inatt, behövs verkligen! Så om 1 timme sover jag, den som väcker mig kommer att sluta sitt liv på samma sätt som jesus!

Godnatt alla söta!

It's gonna hurt!

Igår började dagen tidigt, klev upp strax innan 8 och åkte ner på stan och fick lite ärenden uträttade, skönt nu när det är fixat! Käkade frukost på donken, slappade, sov en liten stund, färgade håret på Celina och kollade på idol! Sen fick vi för oss att åka in till stan, träffade Emma och hennes kompisar på old saint's, drack lite öl och sedan efterfest. När klockan närmade sig 03.00 somnade vi som små lamm, skulle upp tidigt, försov mig... B´lev aldrig full så det var gudomligt skönt att för en gångs skull inte vara bakis alls! Åkte hem, sov lite mer, lagade mat, kikade på film, och nu är vi här! Just nu väntar jag på att idol ska börja så jag får ta mig en dusch och sedan sova tidigt eftersom det blir skapligt tidigt imorgon med, pirrigt!


Can't wait!!!

Why lifes great:

  • Idag har jag hunnit med att kolla på en lägenhet, tackat ja, tagit reda på att det är rust på rubbet i lägenheten vilket betyder att jag får allt precis som jag vill ha det! En 2a på 51 m², har även tillgång till biljard & bastu! Perfekt!
  • Kollat på första avsnittet av One tree hill Säsong 7!
  • Blir förmodligen tatuering imorgon!!!
  • Ska införskaffa fiddy inom kort!

Har även träffat min älskade lilla unge idag, Erica! Min ögonsten ♥
Nu gott folk blir det o'boy! Puss!

Obvious

I'm at that point when I finally realize that i'm not gonna be anyone else but me.
I have done everything for not to be a misfit for you, cause I wanted you so bad.
When I really think about it, what do I want? I want the hunt, the game, not the price! So I will not, for everything in the world change a tiniest bit of myself to be enough for you, cause I like me, I stand for what I belive in and i'm gonna stay that way! I am so much better than you, you know it, I know it! I'm so over it!

Movietime!

Vaknade vid lunch någon gång, Robin åkte och hämtade Erica på direkten, jag tog ett bad med gullungen, bjöd på macka och o'boy mm. She just loves me, inte så konstigt när jag alltid skämmer bort henne men det är så det ska vara! Åkte ut till valbo en sväng också med Robins lafamilia! Blev förvånad över hur ett barn kan gå från katastrofal gråt till sömn på några sekunder, då är man trött! Sen dess har jag bara slappat, kollat gårdagens idol avsnitt och nu ska jag röja upp på rummet innan Johanna och Emil kommer och kikar på film! Puss så länge!

Två bilder från idag.

Grekisk sallad!

Nu ska vi se, hur dett kommer att gå, har nämligen nymålade naglar.. Men det ska väl gå! Igår hände det inte så mkt så därför blev det snålt med inlägg men så är det! Jag syndade igår, jag gick till pizzerian och köpte en pizza, som jag tröck i mig framför idol! Inte hela pizzan såklart!

Idag klev jag upp i tid, vid 11 tiden ungefär.. Vid 12 så åkte vi och käkade lunch, jag Robin och Shoei, det blev en grekisk sallad för mig, yummie! Har fått mitt efterlängtade paket som jag beställde från hm i veckan också, skoj! Nu ska jag ta och göra någonting vettigt, vika tvätt kanske? Maybe maybe..

Puss!

Godmorgon! :)

Sitter på sängen med en morgon smoothie, yummie! Det är gott och den får mig att känna mig nyttig! ;P Har slängt i en maskin tvätt och bäddat sängen, bestämt date med Sabina och nu glider jag runt här hemma till sköön musik! Ska slurpa i mig min smoothie och fixa till mig så man kan visa sig bland folk, sen ska jag ta bussen ner på staden och möta upp Sabina, får se vad det blir! :)

Toodles!

If that's all I am to you, maybe we shouldnt be anything at all?

Massa tvätt avklarad, en maskin till imorgon så är det klart sen! Jobbigt att man inte kan tvätta så mkt under en dag eftersom vi inte har någon torktumlare i lägenhete så jag får hänga kläder i hela lägenheten om jag tvättar för mkt, vilket jag inte har lust med! Har hunnit med att bädda rent sängen också, underbart! Har även fått höra att det är en liten överraskning på g! Jag gillar inte överraskningar, blir så ivrig och vill bara veta, tillslut blir det bara jobbigt!:P Men men, hoppas att det är någonting värt att vänta på, kanske glömmer bort det om ett tag, vilket jag hoppas! Annars kommer jag nog krypa ur skinnet!

Imorgon ska jag försöka ta mig ner till staden och träffa Sabina :) Vem vet kanske blir en cyckeltur eller t.o.m en promenad kanske? :O Knappast troligt men man slutar aldrig förvånas så håll ögonen öppna, rätt som det är kanske jag glider förbi på min röda 30 hästars cyckel med svetten i nacken!

Nu ska jag sussa om ett tag :) Godnattis!

bloglovin

Följ min blogg med bloglovin :)

UNS

Över en timmes matlagande, vilket jävla fiasko! Mätt efter MAX 10 tuggor, tror inte jag kom upp i den summan ens! Jaja, tråkigt men det är den bittra sanningen!

Lägenheten. Ja den var väl fin och så men det är otroligt lyhört, jag vette fan om jag skulle få plats med både säng och soffa och få det fint, vill inte bo i en liten håla heller känns det som. Jag tror jag skippar den där lägenheten och söker vidare så jag får någon där jag faktiskt vill bo, som Brynäs, centralt eller sörby!

Nu blire slapp, kan inte klockan bli läggdags?! -.-

Morning chores

Nu har jag både borstat tänderna och läst igenom morgonens blogginlägg! Har märkt att jag har en tvångstanke, när jag ska läsa någons blogg så börjar jag alltid från första inlägget någonsin och sen läser jag bara och det finns inget stopp! Det är faktisk ganska jobbigt att sitta och läsa en och samma blogg i flera timmar, när jag inte orkar mer så lägger jag bara ner fönstret i menyn och nästa gång jag öppnar det så kan jag inte låta bli.. Det finns ett antal bloggar som jag faktiskt läst från början till slut, till vilken nytta? Sickt!

Vaken tidigt idag igen, jag vill helst alltid sova länge, till åtminstone 12(!) när jag är ledig! Men så fort jag är duktig och kommer i säng före 1 så vaknar jag alltid tidigt, klarvaken kl 10 idag.. Tänkte att jag ska ta och äta en nyttig frukost idag, fil med runssin, havregryn och lite kanel, en kopp te och ett ägg! Yummie, mitt nya nyttiga liv har redan börjat ta fart and I like it! Sakta men säkert... Och sen är ju faktiskt frukosten det viktigaste målet under dagen! (;

Sen blir det till att slänga in alla jeans i tvättmaskinen, plocka in gårdagens tvätt i garderoben och bädda rent i sängen, uunderbart vad mycket man hinner med när man går upp i tid! Kl 15 ska jag kolla på en lägenhet också och jag hoppas att lägenheten är fin för jag vill verkligen att den ska vara perfekt och att jag ska vilja flytta in nu på en gång! wish me luck!

Peace!

Hoppas hoppas!

Nu har jag käkat hårdmackor med ost, 2 ägg och druckit te, yummie! Satt igång en tvättmaskin och plockat lite på rummet, skönt! Ska vänta på att Robin kommer hem kl 20 då vi ska gå på en liten promenad, stackarn på kryckor höhö! Under tiden ska jag leta efter min plånbok som verkar vara spårlöst försvunnen.. Ta en dusch och mysa lite grann med mina älskade vaniljdoftande ljus!

See you later alligator!

Inga fler hamburgare!

Tro det eller ej! Jag ska sluta äta på MAX, eller allt utom chili cheesen och läsken. Inga mer pommes eller burgare, självklart inte på donken eller någon annan hamburgerresturang! Hur ska detta gå? NO IDEA, men det ska gå, och det kommer det att göra!

Såhär har min vecka sett ut, detta är allt jag har ätit:

1/9 11.00 Lilla menyn på Mcdonalds.
    21.00 Maxmål.

2/9 16.30 Spaghetti och köttfärssås.
    00.00 Spaghetti och köttfärssås.

3/9 16.30 Lilla menyn på Mcdonalds.
    19.30 Spaghetti och köttfärssås.

4/9 14.30 1 macka + oboy
    18.30 Maxmål
    03.00 Strips på frasses

5/9 13.00 2 rostade mackor med ost och oboy.
    20.00 Cheeseburgare, chili cheese + mellan läsk på Max.

6/9 16.15 Makaroner och carbonara
    22.45 Chili cheese + läsk, Max
    03.00 1 glas oboy

7/9 19.15 2 mackor med ost och oboy

Som ni själva ser så har veckan bestått av 2 mål på donken, 4 mål på max och resten består i stort sett av mackor och o'boy. Frågan är bara om mina matvanor kommer minska med 6 mål i veckan eller om jag kommer orka byta ut dem mot någonting nyttigt. Vem vet, det kanske blir mackor och o'boy som ersättning.. Måste komma på någon bra lösning på detta sjukliga matbetéende!!

My own home.

Igår skrev jag ingenting pga jag vaknade kl 17 och sen inte gjorde ett skit, bara slappade i sängen.. Lyckades somna någon gång mellan tolv och ett inatt tror jag, ingen aning om när där emellan. Vaknade kl 10 idag och det känns väl ganska skönt! Ringde ang. en lägenhet idag och jag ska kolla på den imorgon, great! Hoppas jag gillar den för jag vill verkligen flytta nu, nyss! Men det är lite synd att den ligger här i Bomhus då jag egentligen vill bo på Brynäs eller i stan, men man tager vad man haver och det får duga så länge om jag gillar den! Håll tummarna!

Over and out!

One million thoughts.

Fyra timmar har gått, jag sover inte. Är sjukt trött, har sjukt ont i ögonen,
jag är vaken... Magen skriker efter mat men jag vill inte äta! Glömde bort
tabletterna och det känns helt värdelöst att ta dem nu eftersom man ska ta
dem en timme innan man ska sova, om en timme SKA jag sova, helst nu, nyss!
Har så jävla mycket i skallen, denna natt är en baaad natt, av flera orsaker, suuug!

Ska göra ett till försök, ha det bäst! ♥

Brain chaos!

Usch blä, nyss kommit hem.. Fortfarande bakis, sov bort en del av det hos Johanna. Bäddat sängen vars innehåll i stort sett låg på golvet. Kollar på min inte långt ifrån utvecklingsstörda katt som ränner runt som en galning i rummet, om man tycker det är kul, så varför inte?!

Idag har hjärnan gått på högvarv! Jag tänker så det luktar bränt, vilket slutar i total utmattning! Give me a break! Ikväll blir det insomningstabletter så jag får sova, på en gång! Helt fuckad i huvudet av alla tankar som vägrar(!) att vänta till dagtid!

Du kan känna ett behov av att visa,
att du vet, att du vill och att du kan
- men vem vill du bevisa det för?

Remember those walls I built, well baby they're tumbling down.

Ligger i sängen och funderar.. Väntar på att Johanna ska laga klart
makaroner och carbonarasås, eftersom vi är så fattiga att vi inte ens
har råd att köpa jävla chili cheese på max, bedrövligt!
Var ut igår, igen. Fixade oss i typ 2 timmar, kollade på klockan 23.15
och skulle ta bussen halv, nästa gång vi kollar på klockan för vi tror att
det är dax att gå till bussen är den 23.45! Vi skulle vara på
Hangloose senast 12! Vi kastade oss på cyckeln och TOK-trampade
ner mot staden, kommer fram så säger karln i "kassan"
"Det är redan någon som har gått in på Mika+1"
Fick tok och lyckades lösa det ändå! Shakade ass, söp och hade trevligt,
sen "hem".. Mysnatt! Bakis som in i helvete, nu blire mat!


I swore I'd never fall again.


Crazy weekend!

Varenda kväll sen i onsdags har jag haft ett extremt överdrivet alkoholintag, men ojoj så kul jag har haft! Jag och Johanna har gjort stan osäker i tre dagars tid och mer ska det bli! Igår kom vi inte mindre än 4 timmar försent till en inflyttningsfest, tog en livsfarlig cykeltur, bokstavligt talat, in till stan, gick på Old Saint's och kika läget och hinkade! Vägen hem är alldeles för komplicerad för att beskriva, det slutade iaf fall med att HELT fel person hamnade hemma hos mig xD Jaja, kul var det iaf och det är det ända som har någon betydelse!

Ikväll blir den antagligen så att vi drar ut för att shaka ass någonstans i dimman! Mer om det senare....

Blev skapligt överraskad av att möta detta underbart söta ansikte i dörren idag!
Lite skrämmande att jag inte hade en belkaste aning om att jag hade gått och skaffat mig en "liten" son!

Tell me it's over, I still love you the same.

Igår kväll åkte jag ner på staden och drack en kanna cider med Dennis, sen fick jag åka på styret (känns i räven idag!) upp till gymnastikens hus där vi hoppade studsmatta och grejer, haha ganska kul faktiskt! Idag har jag slappat en hel del, varit ner på arbetsförmedlingen, synsam, käkat donken och vart med Bella. Träffade Malin också och vi såg en Stitch xD Internskämt... Skrattade så vi fick ont i magen! Nu ligger jag och njuter till Call me - Shinedown! Vad händer ikväll? Puss

P.S Skulle inte alla som läser bara kunna skriva en kort kommentar som "Hej" eller nåt så jag får veta vilka ni som läser är? Nyfiken! ;)

3/9-09

"If you can find a path with no obstacles, it probably doesn't
lead anywhere."

-- Frank A. Clark

Onsdag.

Idag har jag spenderat i stort sett hela dagen i sängen! Underbart! Däremot har jag lagat mat för första gången på jag vet inte hur länge! Köttfärssås och pasta, det är jag kung på! (; Funderar på att ragga upp någon frivillig som vill gå och ta en öl/cider/ett glas vin, någon?! Jaja får se hur det blir med det! Har inte mycket mer att säga så ha det bäst! Puss!

Erica

Call me - Shinedown

Iit's suddenly clear! Life is really what you make it!

Såja! Nu är det bestämt, jag ska skaffa mig en alldeles egen lägenhet! Helt jävla underbart! Efter alla problem så går man därifrån en erfarenhet rikare, en dag är skit, nästa dag är solsken! You only get one life, make the most of it! Allt börjar ordna upp sig och jag börjar mitt alldeles egna liv som en vuxen och egen människa och det känns helt fantastiskt! Jag vill tacka Anna för att hon har hjälpt mig att komma dit jag är och det är i princip hon som har gett mig en spark i baken och fått mig att ändra alla mina värderingar och min syn på livet. Till det bättre ofcourse! Sen finns det ju alltid någonting som kan förbättras, and trust me, it will! Love life!

För ungefär ett år sen var livet skit, jag var "singel", hade feta problem med R, skolan gick åt helvete, vännerna föll som ruttna äpplen, en efter en. Men jag var stark, jag insåg att sina vänner är det bästa du någonsin kommer att ha och det är någon som alltid finns där för dig, som aldrig skulle såra dig no matter what! Så jag gjorde mig av med de falska som i mina ögon inte är värda ett skit idag! Nu har jag en pojkvän och få, men underbara vänner(!), en syster som är på gravid, en liten bebiis ^^ Jag har ekonomi, och snart en lägenhet! Visst jag har inget jobb, men det kommer! Citerar en vän "Jag lever på hoppet". You rock!

Life is great!

Jag älskar alla mina nära och kära som alltid finns där för mig, och jag alltid där för er glöm för sjutton inte det! Jag behöver inte skriva några namn för ni vet vilka ni är! <3

2/9-09

"We can never judge the lives of others, because each person
knows only their own pain and renunciation. It's one thing to
feel that you are on the right path, but it's another to think
that yours is the only path."

-- Paulo Coelho, Brazilian novelist
RSS 2.0