Raggarjävlar!

Är det så jävla konstigt att folk blir förbannade och vräker ur sig både det ena och det andra?

LÄS ORDENTLIGT: Jag säger inte att det inte finns raggare som faktiskt kan bete sig, jag menar de som för det första har råd att ha en najs "jänkare", som glider runt för att visa upp sina fina välpolerade bilar, med sounds av Elvis i bakgrunden på en ljudnivå som människor kan acceptera, de lever ut sin hobby med respekt för allmänheten. Lite mer classy! Dem har jag inget emot, det låter härligt trots att det inte är något som intresserar mig.

Men över till dem som har en så jävla rutten bil att halva underredet hänger i backen, burkar som skramlar efter, flaggor och djursvansar hänger lite här och där och dessa klistermärken med alla sorters idiotiska och provocerande texter. Avgasrören är antingen rostskadade eller låter som om det vore 100 tum..

Ur fönstren hänger det någon överviktig, skitig "karl" med magtröja och byxorna halvvägs ner på arslet (hur fan är det ens möjligt att se så mycket av en människa som sitter i en bil?). I baksätet sitter oftast någon brud i vitt linne med en röd ros tatuerad på överarmen som sen många år tillbaka tappat räkningen över hur många sexpartners hon haft.

Ur högtalarna skrålar låtar av Eddie Meduza med texter som berättar för oss hur man onanerar.

Allvarligt talat? Ska man inte kunna släppa ut sina ungar utan att riskera att de får en ofrivillig och opassande sexualundervisning på vägen hem från skolan? Nää men för all del, vi köper hörselkåpor till barnen!

Ölburkar slängs överallt, NEDSKRÄPNING.

Pisspauser tas med jämna mellanrum på alla möjliga olämpliga platser, vad jag vet så är det OLAGLIGT att dra fram sina "private parts" på allmän plats.

Det ska både bankas plåt och drickas öl varvat med hembränt, på allmän plats... Återigen OLAGLIGT, förargelseväckande beteende enligt lagen va? Och folk hamnar för fan i fängelse för att bränna sprit som de dricker hemma!!

På nätterna väljer de ut en parkering eller vändplats i ett välbebott kvarter där det skall urineras, skrikas, spelas musik, dumpas burkar, snackas mm. Folk som bor i området är skyldiga att inte väsnas efter klockan 22, men raggarna, som förövrigt inte betalar någon hyra där, dom får minsann låta hur jävla mycket dom vill? Stoppa upp trafiken så ingen jävel kan ta sig fram, JA VILKEN BRA IDÉ!!!!! "Undrar varför alla TUTAR åt oss?" GISSA FÖRFAN! FLYTTA PÅ DIG!

Alla kanske inte beter sig så men vet för i helvete att det är dem som gör det som förstör för er andra så bli förbannade på dem istället för på folk som med all jävla rätt är irriterade och hatfulla!

Det ska bråkas och slåss, folk har för fan blivit utdragna ur drive-in luckan på restauranger, vilken frisk människa gör något sånt?! Det är ju bara sjukt! De hoppar på och slänger ur sig rasistiska saker åt vilken invandrare som helst som råkar gå förbi, har de tur så åker de inte på stryk på kuppen! RACISM!!!!

Skulle bara vilja veta vad som hände om folk hoppade in i sina sportbilar, vevade ner rutorna och spelade hiphop på högsta nivå i raggarnas bostadsområde klockan halv fyra på natten! Gör vi det och väcker deras ungar så springer de väl ut med hagelbössan och skjuter på en innan de visar ungarna hur man slaktar en invandrare!

Raggarkulturen som utspelar sig på det här sättet är SKIT och åter SKIT!

Vill ni ha respekt så visa förfan lite så ska ni se att det inte behöver vara så jävla hatiskt och tjafsigt att vara raggare, om ni nu måste vara det!
RSS 2.0