Blue rivet heels.

Fist week.

Ojsan hoppsan kerstin!

Nu har jag varit i White Plains, NY en vecka utan att skriva ett enda inlägg! Det känns so jag varit här i två veckor minst! Jag har inte gjort så mkt sen jag ko hit faktiskt, förutom att jobba. Jag börjar kl 7 på morgnarna och slutar 7 på kvällen. Första dagen här så tog min v-mamma mig till Target där vi handlade lite grejer jag behöve eller ville ha till rummet, hon betalade, 200 dollar hejs! Snel hest!

Jag gillar huset jättemkt, speciellt köket! Mitt rum är litet men jag har mitt egna badrum och jag äälskar det! Jag har en duschslaaang! <3 Haha, det är inte standard här som hemma!

Igår (lördag) var jag i NYC med Sara, sprang runt och letade kläder från typ 1-2 på dagen tills typ 8 på kvällen! Usch vad hemskt det var, det var SVINKALLT och inte alls så som jag trodde att det skulle vara. Både jag och Sara blev ganska besvikna på NY faktiskt! Meen jag tror att vi kommer älska det när sommaren kommer, när det är så här kallt så är det fan inte värt att åka dit ens..

Vi gick ut på kvällen, till ett ställe som heter Webster Hall, SÄMSTA! Sara är ju 19 så hon får inte dricka, men där fick man komma in om man var 19 men man fick ett fett svart kryss på båda händerna för att visa att man inte får dricka. För det första så var dom som visiterade en hur jääääääävla otrevliga som helst, ville verkligen bara smälla till människan! Lika bartenderna var otrevliga, garderobs personalen jobbade som sniglar, när det är kö ända upp för trappen och till entrén, asså typ 300 pers som stod i kö, så tycker man väl att det är ganska logiskt att personalen måste jobba snabbare. Men inte här, dom körde på i samma takt, det är verkligen inte samma diciplin på folk här som i sverige! Alltså jag är mycket väl medveten om hur det är att jobba i stress och när det är mkt folk eftersom jag jobbat på Max, asså fyfaaan va skönt det lär vara att jobba här haha! Dom tror väl att dom blir utslitna om dom stressar, alltså vi får ju så lov att bli utslitna hemma! Och dom är exakt lika seg i affärerna!

På dansgolvet bad jag Sara hålla i min drink för att jag skulle dra upp mina jäävla leggings som ni alla tjejer vet glider ner som dom vill. Då kom vakten och slängde ut henne! Riktig skitstövel! Så det sög, verkligen en misslyckad dag i NYC haha, tur att vi är så jäävla roliga så att vi kunde underhålla varandra iaf!

Lite pics.



















Last day in Winnetka

Jaa då är det sista dagen i Winnetka. Jag kommer sakna min 4-åring så sjukt mycket!! Vill bara ta honom med mig! Nu har jag packat klart och städat ur rummet så de ä bah åh åk! Eftersom jag är ledig den här helgen så tänkte jag ta mig en lååång sovmorgon idag, höll mig uppe så länge jag kunde igår, så vaknar man kl 10 och kan inte sova. Känns att man börjar bli vuxen! Imorgon måste jag kliva upp typ kl 6.... Lika bra man börjar vänja sig då jag kommer börja 7 på morgnarna i den nya familjen. Taxin kommer och hämtar mig 7:30 imorgon bitti, det är förjävligt men samtidigt bra för då kan jag sova på planet, gillar inte att flyga! Nu ska jag faktiskt sova tänkte jag, så den här dagen blir kortare, nu vill jag bara åka!

Puss

Bildbomb

ELINA ville ha bilder så varsågod! (alla ligger dock på facebook!) Puss!











Illinois












American Apple Pie ♥








Bug Balancing




Hemma på min gata utanför Chicago, där bor det en tjej.....



OCD

(Igår)
FYYFAAN vad jag har bökat och stökat och kånkat och bonkat och vips så fick jag ner 12 KG i en väska på 34x17x55cm! Helgalet! Orkar knappt rulla skiten haha! Men vägra betala 90 DOLLAR (typ 700kr) för miiiiinsta lilla övervikt man har i det incheckade bagaget! Det är billigare att ta en extra väska på 23 kg, det blir 35 dollar! Har tyvärr ingen till väska och tänker inte köpa en heller men nu har jag som sagt proppat handbagaget som får väga hur mkt som helst så länge måtten stämmer! Vakumpåsar för 10 dollar har gjort mig rik och det tackar vi för!

Har börjat kolla på en serie som heter OCD - Obsessive–compulsive disorder. Det är 6 olika människor som får flytta in i ett hus med en OCD-specialist som på för dem brutala sätt att övervinna OCD på 3 veckor. De här människorna upplever att de måste utföra vissa ritualer. En tjej måste hålla sig ren hela tiden, hon tvättar händerna och torkar dem tills hon blöder och vägrar bli smutsig! En annan tjej är livrädd för att hon ska och kommer orsaka någon annans död, speciellt hennes son, hennes liv går typ ut på att hålla honom vid liv! En tjej tror hela tiden att hon kört över en fotgängare när hon kör bil så hon åker gång på gång tillbaka för att kolla om hon gjort det, hon cirkulerar runt tyo 4 ggr. Ah jag tycker det är jävligt intressant att se och inse hur jävla hemskt OCD är.

Nu har jag precis vaknat av att Sara ringde och jublade över att hon matchat! WEHO! Vi ska göra New York tillsammans i ett år and I cant wait for it to start! :)

Nu ska jag ner och jobba! Puss

Godmorgon världen!

Klockan är 9:23am och jag sitter i soffan med Finnie och kollar på Playhouse Disney tjossan. Myspys, kommer verkligen sakna min lilla pöjk, de senaste dagarna har det verkligen känts som att han vart min lillebror! Har alltid velat haft en bror haha!  Så kommer sakna honom galet, och det värsta är att vi inte har berättat för dem än heller, hoppas han inte blir ledsen eller nåt! :|

Fick nyss reda på att Sara kommer att flytta till NJ, också 30 min från Manhattan, såååå nice! Vi har hållt ihop i telefonen ända sen vi var på orientation! Känns som vi kännt varandra i år!

Packningen är klar och jag väntar bara på flygbiljetten i mailen. Ska planera om jag måste ta en taxi eller ej, och ringa flygbolaget och se vad det kostar med övervikt. Det är svindyrt med sånt här och det är billigare att ta två väskor än att ha övervikt, sjukt! Men men, vi fårla se vad som händer! Måste in till Chicago och Hard Rock Cafe och köpa en ny charm till mitt armband.... mååste hinna.

Nu ska jag ta hant om barn, PUSS!
Btw Matilda och Elina, duger mitt bloggande? ;)

Packaaar!

Japp! Nu har jag fått bekräftat att jag flyger på söndag! Så nuu packar jag!! Fick veta för exakt 50 minuter sedan och är fan snart klar haha! Känns som att jag hade mycket mer med mig, eller har jag bara lärt mig att packa like a pro? I dunno, men nu jävlar är det fart på mig!



Tjao! :D

Moving to New York!

Japp! Familjen som jag skrev ett inlägg om nedan vill ha mig som deras au pair, YAY!!! :D
Jag ska flytta till New York! Jag ska springa runt på Manhattan och Upper East Side och leta Gossip Girl skådisar moahaha! MED SARA som SKA få ett ja av en familj i New Jersey idag, det har vi bestämt! Då kommer hon också att bo 30 min från Manhattan, GALET! Ååååh jag är SÅ sjukt glad! Den här familjen verkar verkligen HELT underbar! Deras två senaste au pairer har stannat två och tre år, och de bor fortfarande i NY! Såå risken att jag kommer hem ser ju inte sådär skitstor ut just nu, im probably gonna fall in love with the big apple!

Vet inte när jag åker än, men förhoppningsvis redan på söndag! I'll let you know!

Men ja, det var det, blogga är fett tråkigt.... PUSS

Rematch

Nu tänker jag inte ens be om ursäkt för att jag inte bloggar för det känns patetiskt att göra det en gång i veckan!

Det är så att det börjat hända lite grejer nu som gör att jag tänker skriva ett inlägg.
Jag har valt att gå in i rematch pga att jag inte klarar av den minsta ungen i familjen, han skriker helt galet mycket och jag vet inte vad jag ska göra med honom. Fick jag bestämma så hade han fått sitta i sin high chair i garaget hela dagarna men det finns väl lagar mot sånt och nåt kvinno-fängelse här i USA vill jag definitivt inte hamna i!

För er som kanske inte vet vad rematch är så är det så enkelt att jag nu har 3 veckor på mig att hitta en ny familj att flytta till och hittar jag ingen så måste jag åka hem! Nu är det dock väldigt många familjer som söker au pairer så risken att jag kommer hem är minimal så ni behöver inte oroa er för att jag ska återvända och förstöra er semester ifrån mig..

Min värdmamma gav mig jätte jättebra kritik på hur jag varit och jag blev superglad för det, sen är familjerna bara tvugna att ge en 2 veckor att hitta en familj men hon gav mig 3, jättesnällt! Dock är hon ledsen för att jag ska åka vilket är ganska jobbigt då det får mig att känna skuld, men det är faktiskt mitt år det här och jag måste tyvärr tänka på mig själv den här gången!

Jag skrev på papprena klockan 13 idag, mindre än 7 timmar senare fick jag ett samtal från en jättetrevlig familj, dom har 3 barn, pojke 4, flicka 6, pojke 8. De går alltså i skolan hela dagarna! Familjen bor i White Plains, NY. 30 min från Manhattan! Mamman jobbar med någonting som gör att hennes arbetstider är väldigt flexibla, hon jobbar t.ex. denna vecka bara 2 dagar, en vecka i mars jobbar hon 4 dagar. När jag väl jobbar så ser schemat i stort sett ut så att jag jobbar 7-9 och 3-7 och jag är ledig varje helg! OM det inte är så att hon måste jobba och det kan jag leva med!

De ska ringa mig imorgon igen så får vi se vad som händer :)

Skippa Chicago och dra till New York, ja varför inte?
RSS 2.0