OCD

(Igår)
FYYFAAN vad jag har bökat och stökat och kånkat och bonkat och vips så fick jag ner 12 KG i en väska på 34x17x55cm! Helgalet! Orkar knappt rulla skiten haha! Men vägra betala 90 DOLLAR (typ 700kr) för miiiiinsta lilla övervikt man har i det incheckade bagaget! Det är billigare att ta en extra väska på 23 kg, det blir 35 dollar! Har tyvärr ingen till väska och tänker inte köpa en heller men nu har jag som sagt proppat handbagaget som får väga hur mkt som helst så länge måtten stämmer! Vakumpåsar för 10 dollar har gjort mig rik och det tackar vi för!

Har börjat kolla på en serie som heter OCD - Obsessive–compulsive disorder. Det är 6 olika människor som får flytta in i ett hus med en OCD-specialist som på för dem brutala sätt att övervinna OCD på 3 veckor. De här människorna upplever att de måste utföra vissa ritualer. En tjej måste hålla sig ren hela tiden, hon tvättar händerna och torkar dem tills hon blöder och vägrar bli smutsig! En annan tjej är livrädd för att hon ska och kommer orsaka någon annans död, speciellt hennes son, hennes liv går typ ut på att hålla honom vid liv! En tjej tror hela tiden att hon kört över en fotgängare när hon kör bil så hon åker gång på gång tillbaka för att kolla om hon gjort det, hon cirkulerar runt tyo 4 ggr. Ah jag tycker det är jävligt intressant att se och inse hur jävla hemskt OCD är.

Nu har jag precis vaknat av att Sara ringde och jublade över att hon matchat! WEHO! Vi ska göra New York tillsammans i ett år and I cant wait for it to start! :)

Nu ska jag ner och jobba! Puss


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0