Run - Snow Patrol

Reconstruction

Gah vad jag skulle vilja åka till ikea nu, köpa allt jag behöver, ska köpa rullgardin och klädhängare mm. Galgar är också ett måste, kan inte ens hänga upp alla mina kläder pga att alla galgar är upptagna... Sen skulle det vara underbart att få allting klart här, det kommer bli great! i know it!

Tänkte slänga upp en hög med värdelösa mobilbilder på min rust, för er som är nyfikna och för att det är roligt, så då gör jag det, here we go..

Golven



Sovrum, kök och garderob. Luna ville vara med på alla utom en :)
Har jag inte hunnit knäppa på vardagsrumsgolvet, så det får jag göra sen!

Sovrummet


Spacklat och målat, bara tapeterna som fattas!


Vardagsrum


Samma här, massa grejer också.

Ja det var väl det, det är klart nu, men jag har inte haft chansen att knäppa några bra bilder än. Så jag tänkte vänta tills jag har fått ordning, fått det som jag vill ha det. För er som är superduper nyfikna hostanihost är välkommen att komma förbi och kika! :)

 

Treggings

Har precis varit ner på hm för att kolla efter ett par leggnings eller treggings som de heter jag beställde på hm.com, eftersom det skulle ta 8 jävla veckor innan dem kommer så tänkte jag se om de fanns i butiken istället men de visste ju inte ett skit där så jag vet inte.. Känns inte som om man vill vänta till mitten av mars innan man får en beställning liksom..

Dessa är det, någon som sett dem i butik??
(ursäkta bilderna men drog bara över dem från hm's hemsida)

Sitter iaf på jobbet, det är lunch, såklart.. Vill faktiskt bara hem idag känner jag..
Aja skitsamma, hörs sen!

Btw, mina tapeter i sovrummet blev skitsnyggt! fruktansvärt nöjd, nu hoppas jag bara att vardagsrummet och köket blir lika bra, men det tror jag! :)

Uppdatering!

Jaja, jag uppdaterar väl då! Tar och berättar om min helg tänkte jag!

I fredags hade vi fest hemma hos Celina, skapligt med folk och trevligt som sjutton! Tog en taxi ner till Slick city vid 00.30 och sen shakade vi ass hela natten låång! Väldigt trevligt måste jag säga!

Vaknade bakis som ett as lördag morgon, ont lite över allt och mina leder ska vi inte ens tala om, helt kvaddade! Men jag hade inte så mkt att annat att välja på än att pallra mig hem och packa för att sedan hoppa på bussen kl 15.15 till stockholm och silja galaxy, fortfarande bakis!

Så fort vi kommit på båten så var det buffé som gällde, göttans! Obegränsat med vin på det så var det en riktigt bra början på kvällen! Efter maten drog vi oss till vinbaren där vi fick avnjuta ett glas rött (munnen blev seröst som saharaöknen av det där vinet) och en frågetävling. Trevligt!

Sen kommer jag inte ihåg så mkt mer haha, for runt på båten, letade, letade, letade.... Tror det var det enda vi gjorde det där dygnet, letade! Man kan ju inte ens låtsas som att det är lätt att komma ihåg vart fan man nyss gått eller vart man ska! Man blev väl full, härjade runt, dansade på discot som aldrig ville stänga, fick sängen nersprutad  med alkohol/"spya", dampade lite, fick nya sängkläder, sen var der full jävla kareta igen!

Somnade 04:45, blev väckt 05:10 för frukostbuffé som jag så bestämt hade sagt att jag inte skulle missa! Käkade flytande ägg, gick och la oss, klev upp 10.30, en timme för tidigt... Sen hade vi "föreläsning" i stort sett hela dagen, sprang iväg och käkade hamburgertallrik och sen fortsatte vi i "the conference". Sen var vi typ hemma, landade i Gävle vid 21 tiden, slocknade nästan på en gång när jag kom hem.

Igår åkte jag till jobbet till 07:40 och blev hemskickad pga att jag var så sliten, tack och bock! Idag är jag hemma och vilar upp mig också så jag kan komma tillbaka stronger than ever ;)

Ligger just nu i soffan och väntar på att målaren ska komma, vilket jag hoppas han gör idag! Nä nu blir det några avsnitt av Glee tänkte jag! Puss och adjö!

Måndag

Nu sitter jag nyvaken i soffan till Free fallin' och en kopp te och väntar på att äggen i kastrullen ska blir färdiga!
Idag är första rikitga dagen på nya jobbet och jag känner mig inte så värst nervös än, om jag inte tänker på det iaf. På barnkanalen är det något skitfult barnprogram, helt värdelöst! haha...

Igår spenderade jag hela jävla dagen åt att rensa och städa här hemma! Nu är det i stort sett tomt i sovrummet! Helt sinnessjukt vad grejer det fanns att göra, tog verkligen hela dagen! Men nu är det skinande rent och nu är det bara för golvläggarna att klampa in med sina blöta skor för att mäta mina golv!

Nu ska jag släpa upp Robin ur sängen, ja eftersom han tydligen aldrig lärt sig att kliva upp själv....... Sen ska jag suga i mig en frulle och hoppa in i duschen!

Ha en bra måndag! Adjö!

What about this one?


Inredningstomtar i mitt huvud!

Nu sitter jag invirad i min skitsnygga leaopard pläd, har jag precis skickat iväg Robin som egentligen började kl 7 till jobbet. Sjusovarn' där! Golvläggaren ringde just och frågade om det var okej att lägga in parketten på tisdag, och det var det självklart! Vill ju få klart det så fort som möjligt och inte nog med det så lät han snygg också haha ;) Made my day so far!

Fattar inte varför jag är vaken och pigg! Gick ju och la mig typ 5 i morse och trodde att jag knappt skulle komma upp i överhuvudtaget, har vaknat flera ggr, om jag inte minns helt fel i min yra nattmössa så har katten hoppat på och över mig havla morgonen. Hon vill inte alls sova på morgnarna, när hon är vaken sätter hon sig brevid en ett tag och om man öppnar ögonen då är man körd! Gulliga unge!

Min helg kommer alltså bestå av att tömma mitt vardagsrum, klämma in soffan i sovrummet på nåt jävla vis... Det betyder att jag måste tömma även sovrummet på alla jävla kartonger som står där inne, vilket är skitbra, så jag får ut skiten! På måndagen kommer dem också och hämtar färgproverna/valen till mattorna som ska läggas in i kök och sovrum! Får hoppas på att det läggs in snarast och att målaren kommer kort efter och tapetserar hela rubbet! Förutom hallen, var ju så dum och tänkte måla vitt där ute så jag beställde aldrig rust där så då får jag göra det själv om jag inte vill vänta upp till 3 månader, och det vill jag ju inte!

Kommer bli så jävla nice här hemma, älskar att få ha det som jag vill!

Har beslutsångest! I vardagsrummet är det vitt och kaffe latte färgat. Det är snyggt och stilrent men nu funderar jag på att ha lila?! Jag är väldigt skeptisk då iaf jag tycker att det är en ganska vågad färg! Men det blir varmt och mysigt tycker jag.. Men kan fortfarande inte bestämma mig.. Jag kommer ju att ha en vit soffa, ska köpa ett vitt rumsbord och sen tänkte jag måla om mitt röda plåtskåp från ikea till vitt.
 
Tycker den inte ser rikitigt lila ut.. mer rödlila men är det snyggt?
Vad tycker ni? Ni MÅSTE hjälpa mig nu!





Benen på mitt skåp är silverfärgade och det tänker jag låta dem vara också!


Det kommer bli typ i den här stilen men med lila tapeter. (Lånade bilden från Styleroom.se)



Vad tycker du? Borde jag köra på lila eller har ni något annat förslag som i erat huvud ser bättre ut?
Tell me!

Helenamaria - Outta Here by Esmeé Denters

Sinnessjukt bra!

Horoskop vecka 1

De riktigt stora förändringarna som sker i samband med nyåret är kopplade till dina nära relationer och till yrkeslivet, särskilt om detta innebär att du gör affärer med någon.
Läskigt! Jag har bestämt mig för att saker och ting ska förändras 2010, och jag har fått jobb och blivit singel, vilket betyder att jag kommer att bo helt själv inom kort, så voila!

Det händer en hel del, men än så länge är det omöjligt att veta hur saker och ting kommer att utfalla. Det är en tid att forska i saker och ting och att närmare granska dina olika relationer för att bli på det klara med hur de kan förbättras av en förändrings- och transformationsprocess.

Partners av olika slag tenderar att agera tufft men rättvist, och de är starkt motiverade att konsolidera och förbättra sådant som rör hemmet. De är också särskilt måna om att stabilisera en ekonomisk situation där skulder spelar en viktig roll. En sådan process fortsätter under ett antal månader.

Life's too short..

Life is too short to wake up in the morning with regrets,
so love the people who treat you right,
forget about the ones who don't,
and believe that everything happens for a reason.
If you get a chance, take it.
If it changes your life, let it!

Mean - P!nk

2009

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Tatuerade mig.

2. Höll du några av dina nyårslöften?
Hade inga

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
nix

4. Dog någon som stod dig nära?
Ja

5. Vilka länder besökte du?
Inga.

6. Är det något du saknat år 2009 som du vill ha år 2010?
Ja absolut.

7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas?
30 september

8. Vad var din största framgång 2009?
Studenten, fick lägenhet och jobb.

9. Största misstaget?
hemligt.

10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Urinvägsinfektion 350 ggr typ

11. Bästa köpet?
Luna

12. Vad spenderade du mest pengar på?
Alkohol skulle jag tro.

13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
Fyllde 20, lägenheten, jobbet.
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009?
Lifehouse - From where you are & Afasi & Filthy - Natten till idag.

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Ledsnare.

16. Vad önskar du att du gjort mer?
Umgåtts med mina vänner.

17. Vad önskar du att du gjort mindre?
Suttit inne/sovit!

18. Hur tillbringade du julen?
Med min familj, sen Robins. Krogen efter det.

19. Blev du kär i år?
Nej

20. Favoritprogram på TV?
The hills, The city, alltid One tree hill!

21. Bästa boken du läste i år?
Det ska bli ett sant nöje att döda dig - Magdalena Graaf (den enda bok jag läste)

22. Största musikaliska upptäckten?
no idea..

24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år?
Pengar

25. Något du önskade dig men inte fick?
Ja det var det nog.

26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009?
Fikade, träffade släkten och festade!

27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Helt klart.

28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009?
Jeans och linne & klänningar.

29. Vad fick dig att må bra?
Mina vänner <3

30. Vilken kändis var du mest sugen på?
Ingen..

31. Vem saknade du?
Flera..

32. De bästa nya människorna du träffade?
Celina

2010

Nu är det äntligen ett nytt år, en new beginning!

Jag har fått jobb!
Jag SKA ta körkort!
Ani's bebis kommer i mars!


Jag orkar seriöst inte rabbla upp nyår, det enda jag orkar skriva är, pulka/bobb med Sabina, fest med Johanna sen krogen, missade tolv slaget.

Inatt sov jag i gästrike hammarby, trevligt. Träffade Maries hundvalp, hur söt som helst! Han sov med mig så han tyckte om mig :D Btw, annonym kommentar; Jag hade ingen aning om det faktiskt! Tack för tipset, sen var det där något utav en engångsgrej för skojs skull!

Nu blir det serier! Puss

RSS 2.0