Dag 1

Okej, det har gått en dag. Jag håller på att svälta ihjäl! Jag som är en småätare har lite svårt att gå till köket för att äta soppa. Hade hellre velat ta en macka eller så så det är lite utav en utmaning, det blir så att jag inte äter någonting istället. Men jag känner ju att jag lär käka soppa ändå eftersom  jag med största sannolikhet annars kommer att svälta ihjäl, med den här taktiken. Måste erkänna att det redan hänt några gånger att jag tänk ta något men sedan kommit insett att jag bara får äta soppa, vatten och frukt.. Imorgon blir det broccoli iaf, jag älskar broccoli!!!!

I morse åt jag iaf ett äpple till frukost, eller jag delade det med lilla Thea, det var ett stort äpple! Sen tog jag Lotus med mig och knatade ner på stan och hem, vi skrapade ihop cirkus 2 timmar så nu kan jag vackert påstå att jag klarat av dagens träning! :)

Fick frågan om vad det är för soppa, här är receptet :)

6 st stora gula lökar
1 st kålhuvud
4 st stora morötter
3 st buljongkuber
2 burkar krossade tomater
2 st gröna paprikor
2 dl löksoppa (pulver)
1 st grön selleri (jag bytte mot purjolök)

Hacka alla grönsaker, släng ner i en kastrull, vatten så det täcker grönsakerna bra och sen koka tills de blivit mjuka, ca 10-15 min. I med buljong, och i med tomaterna strax innan det är klart, krydda av med soya och t.ex. vitlök och peppar. Helst inte salt!

Vill påpeka att det inte är någon särskild energikick och jag personligen känner inte att det kommer att vara bra eller nyttigt för mig. Tänk på att äta massor av både soppan och det du får äta för dagen! Don't svält damnit!

Cabbage Soup Diet

Hejsan hoppsan efter en sömnlös natt! Nu är klockan 7.30 och jag ger upp.

Idag kör jag igång med en diet! Och jag som alltid ska bestämma mig för "allt eller inget", har bestämt mig för att träna också! Det är under en veckas tid som jag skall leva på "Cabbage Soup", även kallad "Supersoppan".
Det är en Kaloriförbränningsgrönsakssoppa som de så fint kallar det! Man får även äta lite annat men under bestämda dagar, man får absolut inte fuska utan det är strikt och jag skall tamejfan klara det! Jag gillade soppan också så det skall inte vara så svårt!

Så här ser det ut.


Dag 1
Ät olika sorters frukt (inte bananer) så mycket du vill. Meloner är bra. Antalet kalorier är så få, så om du håller dig till denna diet kan du gå ner drygt ett kilo/dag (ÄT SÅ MYCKET SOPPA DU VILL).

Dag 2
Ät olika sorters grönsaker - även kokta, men undvik ärtor och bönor. (ÄT SÅ MYCKET SOPPA DU VILL).

Dag 3
Ät olika sorters frukt och grönsaker, men undvik bananer och potatis. (ÄT SÅ MYCKET SOPPA DU VILL).

Dag 4
Ät 5 - 8 bananer och drick 5 - 8 glas skummjölk. (ÄT SÅ MYCKET SOPPA DU VILL).

Dag 5
Ät 6 tomater och ca 300 gram magert kött. Drick 8 glas vatten under dagen. (ÄT SÅ MYCKET SOPPA DU VILL).

Dag 6
Ät så mycket magert kött du vill samt olika grönsaker. (ÄT SÅ MYCKET SOPPA DU VILL)

Dag 7
Ät så mycket fullkornsris och grönsaker som du vill. Drick sockerfri juice, te eller kaffe under hela dagen. (ÄT SÅ MYCKET SOPPA DU VILL).

Denna diet garanterar att du går ner 4 - 7 kg per vecka. Du kan äta dig riktigt mätt, men ändå gå ner i vikt.



Nu ska jag ut och gå lite när jag iaf inte har något bättre för mig!

Lightweight

I’m a lightweight
Better be careful what you say
With every word I’m blown away
You’re in control of my heart

I’m a lightweight
Easy to fall, easy to break
With every move my whole world shakes
Keep me from falling apart
RSS 2.0