Sizzans dag!

Igårkväll bestämde jag mig för att jag skulle sluta röka idag. Det sket sig så fort jag vaknade så jag kilade över till Sabina och snyltade en cigg av henne! Sen kom Marie, Alex, Max och vovvarna. Satte igång med att laga hemmagjord potatismos, köttbullar i gräddsås och sen kom Sabina, smaskade i oss maten med massa lingonsylt. Hur gott som helst!

Sen mös vi ner oss i soffan och kikade på filmen "Jag saknar dig". Storyn var bra men skådespeleriet och kvalitén på filmen var sådär faktiskt, sen gillar jag inte svenska filmer i överhuvudtaget heller men absolut värd att se om man funderar på det men inte mer än så tyvärr..

När hundarna blev kissnödiga och ville gå ut och springa av sig så tog jag longboarden medans de andra gick, tog en runda runt Gävle Strand och tillbaka. Asroligt att åka longboard och det märks att man övat,tog ett varv i rondellen utanför, har inte klarat av att svänga så mycket med fart tidigare men nu så! :D Plus att jag börjar känna att jag vill åka fortare än vad det går! Kan man åka med Addie sen när han kommer hem!

Nu håller vi på och bakar sockerkaka här hemma, mycket trevligt med egetbakat! Sen ska vi knata ner till Gävle Strand igen och skicka ut lite ljus i vattnet för Sizzan! :) Det är hennes dag idag, 2 år sen hon lämnade. Vi träffas alltid och gör något mysigt på hennes speciella dagar! ♥


Waiting



10 dagar.

Hurtigt!

Känner mig sjukt nöjd med dagens prestationer i hemlingby med Johanna, 2 timmar, 8 km, fan nästan en mil! Sjukt nice! Det var hur underbart som helst att komma hem till soffan, och det kändes välförtjänt!

Nu ligger iaf jag och katterna här och försöker ta oss igenom den där jävla telefonlinjen. Jag får fan damp! Upptagetsignalen borde verkligen kliva av planeten!

Nu ska jag fortsätta här.

Juste jag har namnsdag idag ;D

Godermorgon

Vad är det för fel på en när man stannar vaken till 3 på natten för att kunna sova lääänge dagen efter och det bara inte går?? Har jag väl vaknat så är det helt omöjligt att somna om..

Vaknade runt 11.30 av att katterna dampade runt som vanligt, efter att jag försökt tillräckligt länge så gav jag upp. Nu när jag är vaken så ligger såklart katterna och sover! Emma ligger även i sängen och grisar, bara jag som är vuxen nog att kliva upp i tid haha.

Jag är så jävla arg för att jag fortfarande inte fått lön från mitt förra jobb, skulle ha fått den 25 men har inte sett ryken av dem än. Det är andra gången det här händer mig på olika företag, hur fan kan såna företag ens få finnas?

Nu ska jag iaf grabba en rakhyvel och hoppa in i duschen för det växer fan igen på alla tänkbara ställen alltså!

Sen ska jag dra på mig träningspjucksen och dra till hemlingby med Johanna och bränna lite fläsk!

Btw, hittade Sensi i fruktkorgen på köksbordet igår.. Gullfan!

...

To the world u might be one person, but to one person u might be the world.

Ligger i soffan och myser med Sensi och Suttla, missarna! Fryser om fötterna så de håller på att ramla av som vanligt..
Igårkväll höll jag mig vaken så länge jag bara kunde för att jag skulle få sova länge idag, till typ 14-15! Meen det gick inte, vaknade runt 11 och kunde inte somna om. Städade undan disken som börjat stinka, gick ut med soporna och sen åkte jag med Sabina till Dollar Store och ICA. Hem igen, slöa framför datorn, gjorde storkok av 1 kg köttfärs och åt.

Nu ligger jag som sagt i soffan, kikar på en film, The Adjustment Bureau. Bra än så länge!

Har sedan innan jag la mig igår bara väntat och längtat på att klockan ska bli 18.00 idag. Ju mer man längtar ju saktare går tiden, orättvist!

Jag har även skrivit ett brev inatt! Kommer inte ens ihåg sist jag skrev ett gammalt hederligt handskrivet brev till någon, men jag är nöjd med resultatet och nu väntar jag med spänning på resultatet av det! :)

Det börjar närma sig 30 september nu, då är det 2 långa år sedan min bästa vän Sizzan lämnade oss, min fina! Vi ska träffas några stycken och mysa lite tillsammans och sakna gullfian!

Okej klockan är 53 så nu blir det avrundning på detta inlägg och snart, äntligen! ^^

Blåskontroller, positivt, negativt?

När jag och Emma åkte till Valbo så körde jag 120 på riks 80 med polisen bakom mig, de körde om mig med en jävla ficklampa lysandes in i bilen och åkte sen bara vidare. Sen efter allt mys med Emma bestämde jag mig för att jag var sugen på en cheeseburgare så drog med henne till Max, för andra gången idag, moahaha! åkte 00.45 och blev stoppad av en polisbil 00.50, visa kortet och blåsa, åka vidare.

Käkade, skjutsade hem Emma, åkte mot Öster, vid Malacoleaf blir jag stoppad av en civilare, ca 25 min efter förra gången, visa kort, blåsa, åka vidare.. Jag har verkligen fått konstaterat för mig att jag åker i en "busbil", eller "en bil som drar till sig uppmärksamhet."

Kom även fram till att det är ganska idiotiskt att det står NEG. på skärmen om man inte har druckit, vilket är samma som POSITIVT på svenska (då det är ganska positivt om man kör bil utan alkohol i blodet). Det borde vara tvärt om, men JA jag fattar varför det är som det är, men ändå!

 


12 dagar. ♥

Perfect day

Dagen började med att jag vaknade alldeles för sent, flög upp ur sängen, kastade på mig kläderna samtidigt som jag tog mig mot badrummet, slängde på smink och borstade tänderna och 20 min senare satt jag i bilen.

Fick äntligen träffa världens finaste igen, som jag längtat! Saknar ihjäl mig varje dag men snart är det över. Can't wait!

Åkte till pappa och raggade lite frulle och sen hem och sov i tre timmar! Kvällen har jag spenderat med Emma ute i Valbo en sväng och så förbi Max, love chili cheese! Nu ligger jag och Ems på varsin sida av sängen och chillar lite o hennes ISKALLA lägenhet!

Is connecting with someone really this hard or is it simple and we just complicate things?

Oj oj!

Här var det längesen man var! Sist jag skrev något i denna blogg var i maj, då bodde jag i Florida! 4 månader senare sitter jag här, tillbaka vid min lilla dagbok. Det är höst och jag är back in förbannade Gefle! Men livet är la gött i Gefle ändå! Trots att jag inte har någon lägenhet, inget jobb och inte mer pengar än det man lyckas punga ut av försäkringskassan, känner på riktiga fattigmans livet då man får gå runt och vara hungrig eller råna föräldrarna på mat i slutet av månaden så är jag ändå omringad av underbara människor och jag får nästan säga att man kilar stadigt ändå!

Har lite planer med några vänner som vi spånat på och skall försöka sätta i rullning som jag tror kommer bli jättespännande! Tänker inte berätta vad det är än då vi knappt börjat med det men jag håller tummarna för att vi lyckas, vi ska göra det!

Nåväl, idag har jag handlat mat för 700 kr, hej ångest! Kanske inte så mycket kan man tycka men refererar till att jag som sagt är en fattig riddare i dagsläget! Sen kom Johanna över och lagade jättegod wook med mig, planerade lite, och mös i soffan. Hon kollade även på när jag skurade badrum med bara knän med en sån där borste som man kan tänka sig att typ Askungen har, väldigt snällt av dig Johanna, jag hade verkligen JÄTTEroligt! (nooot) ♥

Change of plans, måste åka och rädda lilla Emsi från dumma demoner som hälsar på, det blir tvångsövernattning med flottmat och någon dum romantisk komedi!

Puss!
RSS 2.0