Can't help it.

It's hard when you miss someone so much, and you can't do anything about it.
Because having that space between the two of you, is the only way to make things right.

Nothing worth having comes easy

Jaha.. Inatt sover jag själv, utan fina mysis.. dumfan. ♥



Känslocheck:

Städmani!

Under de senaste 3 veckorna har jag spenderat väldigt mycket tid åt städning av olika anledningar... Just nu har jag nästan avslutat the final cleaning av lägenheten, skurat badkar, handfat och golv med klorin, köksbänkar, diskhoar, köksluckor, kyl och frys, fläkt, spis, mikrovågsugn, kaffebryggare, brödrost, tackar gud för cillit bang, skursvampar och disktrasor! Alla kläder är rena, sängen är nybäddad, under soffan finns inte längre damm, under sängen och badkaret likaså! Mattor är dammsugade och rollade med klädvårdsrulle, inte ett katthår ska synas!

Nu åter står bara pyttelite disk, dammsugning i soffan, rengöring av badrumsspegeln och en totaltvätt av mig själv, body scrub, face scrub, rakning, schamponering, balsamering, intvålning avduschning, insmörjning, tandborstning och hårföning, herreguud vad rent allt kommer bli!

Efter det blir det att tända en massa doftljus (man får ha ljus fast man är själv!) och lägga mig i soffan och kolla på en film, vänta på att Kim kanske kommer förbi en sväng innan tåget hem till stockholm rullar från Gävle Centralstation! Seeen blir det sooova i den reena sängen och bara invänta morgondagen, som betyder att the day är här! Det där samtalet, gaah give it to me! Can't wait a tiniest little bit! ♥

Saknad!



6 dagar

Bättre sent än aldrig

Trots att jag var tillräckligt trött för att kunna sova vid elva så blev det en riktigt sen kväll idag. Fastnade i en film som heter The Lincoln Lawyer, riktigt grym film, se den!!!

Nu tar jag och katterna o kryper ner, hoppas på att få sova lääänge imorgon bitti så öronpropparna får vara med. Älskar att sova med öronproppar!

Nu är det faktiskt bara sjuu dagar kvar! :)

äntligen slut på helgen

Igår morse var det meningen att jag och Johanna skulle upp till hemlingby och träna men hon råkade ut för ett "litet missöde" haha, så det var inte så mycket krut i henne igår så jag tog longboarden till donken och köpte en cheeseburgare som jag sedan körde hemleverans på till henne. Sen tog vi oss sakta men säkert upp till sörby, Ani och Thea. Umgicks med dem i några timmar och sen drog vi vidare till Johannas mamma för lite hårfärgning och smörgåssnylt!

Kvällen spenderade jag hemma hos Johanna och Roberts kompisar, drack vin och spelade spel. SJÄLVKLART vann mitt lag, vi var bara bäst helt enkelt, vann efter första steget redan så.. lol

Idag klev jag upp ur sängen vid 3-4 på eftermiddagen, sen har jag legat bänkad i soffan heeeeela dagen. Robin kom och hämtade mig en sväng så jag fick hämta bilen, och umgicks lite. Och nu är jag tillbaka i horisontellt läge i soffan.

Imorgon är det måndag, vilket betyder att det inte är så lång tid kvar på mitt väntande!



Ser farligt ut men det är faktiskt bara en gäsp :)

Only with you



8 dagar.

Sovdags

Ligger i sängen och ska sussa med missarna, sniffar på t-shirten och saknar..

9 dagar <3

RSS 2.0