Star Wars

Huset!

Kan fixa mer bilder sen men hade denna tillgänglig iaf! :)
(Min bil också)

My own room

Nu har jag flyttat in i mitt egna rum! Så nice!

Har legat i poolen i 2,5 timmar, börjar redan få färg! Det är så varmt ute så när man kommer in så fryser man, nu blir det mjukisbyxor och tjocktröja, lite lunch och sen kommer min counselor.

Hörs senare! Ciao!

Chill in the pool!

Heeej! Dagen började med att ungarna otroligt nog höll på och öppnade dörren till mitt rum och fnittrade så jag vaknade. Inte coolt! Sen kom Mel (värdpappan) och sa att vi skulle åka iväg och käka frulle, hamnade på IHOP. Quick Two-Egg Breakfast* Two eggs, hash browns, toast, plus four crispy bacon strips. Skrämmande gott!

Sen spenderade jag 2 timmar i poolen på en upplåsbar fåtölj, 30 grader, strålande sol, behagligt vatten! Såg en ödla gjorde jag också, en liiten sööt, men läskig! Två av ungarna verkar tydligen ha något intresse för småkryp, sprang runt med nån jävla bagge i händerna, USCH!

Nu sitter jag på vår uteplats eller vad man ska kalla det, 29 grader celsius, skypar med Sara, lyssnar på fåglarna som vi har här ute. Det är alldeles underbart!

hungrig i en stålkorg

aj aj vilken obekväm säng..... har nog aldrig sovit på nåt obekvämare haha! Har ju ett annat rum eftersom gamla au pairen bor kvar. Jag är hungrig som faan men jag törs typ inte gå upp för att huset är så jävla stort och jag är jätte mörkrädd, vet inte vart lysknapparna sitter heller.. Sen vet jag inte vad dom har för larm, om det är rörelsedektorer äre ju kört, pinsamt!

Jaja nu ska jag kissa och försöka sova ändå.. puss

I'm in love!

Resan gick bra och fyfan va skönt det är häär! Det är skiiiiiitfint och asvarmt, vindarna gör att temperaturen blir alldeles perfekt! Helt underbart, älskar alla palmer och allt grönt!! Blev upphämtad på flygplatsen och sen åkte vi till en jättemysig ute resturang precis vid vattnet, varje gång jag kollade över "strandpromenaden" och vattnet och såg  alla palmer så var det liksom bara "WOW", VARJE gång!

Asså huset, shiit, sååååååååå jävla fint! Inside out! Det finns inga ord för att beskriva hur vackert det är här och huset! Jag älskar det här huset, punkt slut. Jag gick till och med vilse i några sekunder haha!

Den gamla au pairen bor fortfarande kvar, hon är i miami nu dock men kommer hem imorgon. Hon har btw tagit andra bilen dit, är ju asnice att man får ta bilen över helgen! Iaf så tycker jag att det är skitbra att hon är här en vecka så hon kan lära mig allt, helt perfekt!

Jag älskar Florida!






Due Date

Vaknade för en stund sedan, kom precis ut ur duschen, ska torka/platta håret, klä på mig osv, nu är det ca 2,5 timmat tills planet lyfter, pirrigt!!!

sömnlös

Men kan jag sova eller? Nej. Jag känner mig inte nervös, det är bara en massa tankar som far igenom skallen på mig så jag får fan ingen ro till att slockna! När jag först åkte från sverige så kunde jag inte heller sova sista natten.. Det är klart att det är blandade känslor när man flyttar från ett ställe till det andra, speciellt när man aldrig träffat människorna man ska bo med liksom. Sen att jag hatar att flyga gör det inte ett dugg bättre!

blaa

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/875278/mikaela?claim=gp4ffx5b47c">Follow my blog with bloglovin</a>

Ready for departure

My day

Ja då har jag hunnit med tvätt, middag ute, kollat på Despicable Me med min counselor och packat klart väskorna!
Allt är i sin ordning och nu börjar det bli lite nervöst! Men men, ska kolla lite mer serier och skit nu sen ska jag försöka sova, hur det nu ska gå since jag har somnat typ 4 varje morgon i flera dygn nu...


Hamburgare med ost, bacon, bbq sauce och grillad lök, och en Budweiser, YUM!


Tvätt och packning avklarat!

Jag har tvättat alla kläder jag kunde tvätta, har sprungit runt utan trosor här hemma för att få rent så mkt som möjligt haha! Hade dock ett par shorts på mig ;) Har pulat och jävlats, packat in, packat ut, vägt, börjat om osv osv. Men nu tror jag att jag fått till det! Känner att jag inte orkar nå mer så får göra sista vägningen ikväll eller imorgon bitti! Nu är det bara väntan kvar... Ska jag kika på The X Life, Despicable Me, dagens Big Brother, och veckans Breakout Kings, hope that will keep me occupied the rest of the waiting time! (kunde inte få till den där meningen på svenska, det börjar märkas att man bor i staterna!)



PUSS

Skicka paket done!

Nu har jag skickat iväg min jacka, 2 par skor och en jävla massa papper som vägde bly! Kalaset gick på $19.16 vilket jag tycker är helt okej! Drygt 150 kr, ca 10kr milen ;)

24 hours

Om nästan exakt ett dygn sitter jag på planet, hatar att flyga men det är då alltid värt det!

Dagens To Do:
  • Posta jackan mm
  • Tvätta
  • Packa
Ska även försöka se så många avsnitt av The X Life som möjligt där emellan, asbra! :)

Moving to Florida!

Imorgon kl. 1 pm - 19 svensk tid så lyfter mitt plan från New York, 170 mil och lite drygt 3 timmar senare landar jag i West Palm Beach, Florida! 21:53 sv.t. Kalla mig dum men hade ingen aning om att det faktiskt finns vilda alligatorer och krokkisar där haha, wtf liksom! Flamingo, sjöko, delfin och Florida Panther är bara några av djuren jag kommer att få se där nere. Ballt ju!

Det kommer även att vara 30 grader där nere när jag kommer dit, herrejesus! Min dunjacka, min päls och mina boots är ju helt plötsligt värdelösa, de får heller inte plats i resväskan pga övervikt så idag skall jag åka till the post office och skicka det till Florida, det kostar mig 15 dollar (95 kr) så det är det värt! Sen visade det sig också att min resväska är för stor, kommer få punga fram 50 dollar (320 kr) för att få ta med mig min resväska! Meen vad gör man, den måste ju med!



En del av Palm Beach!



Pictures of the day.

Fick välja valfritt ställe att käka lunch på idag och jag valde Pizza! MUMS! Dum som jag var så lovade jag kära Johanna Svanberg att prova Coca cola här i staterna för att hon vill veta om det är någon skillnad som alla säger. Självklart fick jag nån annan konstig jävla cola istället, hatar när man är på resturang och beställer cola så får man pepsi... Sen är jag inte något större fan av cola så länge det inte är Jack Daniels eller nåt annat smaskigt i den höhö! Men men, jag ska prova äkta Coca Cola så fort jag får chansen!


Det här är nog en av dom konstigaste parkeringsplatserna jag sett, fanns två rutor i mitten liksom?!


The Original Frank Pepe Pizzeria Napoletana muähähä!




Största plåten ever, tyvärr ser det ju ut på bilden som om pizzorna är små istället men jaja.


Mozarella and fresh garlic! yum


Kassorna på Costco, ett varuhus med allt från apotek och matvaror till smycken och tv-apparater, man måste även ha ett medlemskort för att få komma in!


USPS, The united states postal service. Postbilen alltså!


Nåt av det fulaste jag sett, en jävla bumper för att bilen inte ska gå sönder om nån kör in i en, vilket är skrämmande vanligt i det här landet, man frå t.ex. räkna med att man blir påkörd på en parkering at some point!
RSS 2.0