In the heart's of men

Don’t make no mistakes

Don’t regret

Don’t waste the time that is left

And then do it all with a goddam smile

Mekanikern' själv!

Idag känner jag mig som en frisk vårvind! Något som ligger i luften kanske? Hoppas!

Jag har fått allt annat än det jag ska gjort, men det gör ingenting för jag har iaf fått något gjort!
Trots motgångar så har jag lyckats tagit mig igenom dem och det blir man ju uppenbarligen pigg av!
Dagen började med att jag skulle åka och köpa cigaretter, jag åkte till macken här brevid (ja jag åkte...), där slutade bilen fungera! Det kändes ju jävligt roligt att sitta fast på en jävla Preem mack sådär på morgonkvisten (läs vid 15-tiden), men pappa kom iaf och vi for till biltema och köpte ny ventilkåpspackning och olja eftersom den svikit mig och flytit sin väg..

Åkte till Rupins firma och mekandet kunde börja! Pappsen fixa det där komplicerade packningstjossanhejsan medans jag undersökte spolarvätsketanken som inte heller ville vara med, det var något så enkelt som till och med jag kunde lösa så efter ett antal svordomar, tre blödningar, ett plåster och lite 556 så hade jag klarat det, jag hade lagat min egen bil! Såå stolt! (sen att det bara var slangen som hade hoppat ur spelar ingen roll!)



När bilen ville ut och åka igen så åkte vi iväg och hämtade två stolar som jag håller på att måla om, tillbaka till firman och måla ett lager på dem också! Nu är det bara ett kvar sen kan jag stoppa in dom i min lilla lya för att minska ekot lite grann iaf!

Träffade en vän en snabbis och sen tog jag mig faktiskt för att städa ur bilen innan jag gick upp, precis som jag hade sagt att jag skulle göra! Det är inte ofta jag säger att jag ska göra saker och sedan gör dem. Det brukar oftast vara så att jag säger att jag ska göra dem varenda dag i tre veckor och sen en vacker dag när jag känner för det så gör jag det, härligt att bryta det mönstret för en gångs skull! Sen att bilstädningen faktiskt stått på To-Do listan ett tag nu är ju bara positivt!

Dagens middag fick bli A-Fil och frosties, hur gott är inte det?! Nu ska jag slänga mig i en dusch för att sedan åka ut till Trödje och leka med Thomas, treeevligt!

Ha det bääst! ♥

I myself am made entirely of flaws, stitched together with good intensions.

It's all about self respect, knowing what you deserve and what you don't need to put up with. The one I'm gonna spend the rest of my life with is ME. As a matter of fact I'm pretty awesome to be around, if you choose not to, it's your loss!

 

 

Rooftops

Wakeup!

Kanske inte den nyttigaste frukosten men den mättar både sötsug och nikotinbegär!

 

 

Av med körkortet...

Så jävla kul att se hur intresserade alla blir!

Don't drink and drive!

Det var en facerape och jag har inte blivit av med lappen, men fick ju fler läsare på bloggen inte sant? ;)

Rammstein!


Vilken härlig dag med sol och allt! Efter frukosten drog jag till Stockholm för att kolla på Rammstein i Globen. Hann käka och kika runt lite innan det var dags att bege sig in på globen så det var trevligt, trots att vi lyckades hamna i dispyt med både en gubbe på sushi-restaurangen och på ica haha!

Deathstars var iaf förband och jag gillar dem! Sen resten av konserten, sååå jävla grym! Ja jag vet inte mer vad jag ska säga, det var slutsålt och det var sjukt bra och jag är riktigt glad att jag gick!

Kom hem strax efter 01 då jag röjde undan lite här hemma och tog ett låångt mysigt bad med tända ljus och massagekudde bakom huvudet, myys! Nu är jag i pyjamasen och det dröjer nog inte länge innan jag sover!

Imorgon blir det jobb!

Ha det bäst! ♥

 

Frukost!

I brist på matvaror och fantasi slog jag idag upp kokboken lagom till frukost! Det fick bli en fransk omelett!

2 ägg
2 msk vatten
salt och peppar

Vispa ihop lätt med en gaffel och stek i några minuter tills det blir fast! Det ser ut som en pannkaka när det är klart!

Sen kan man ha på i stort sett vad som helst! Jag hade inte så mycket hemma så jag smulade på fetaost, lite stekt broccoli, keso och creme fraiche, jag gillar kladd! Önskar att jag hade haft advokado och lite sallad på sidan. Men som sagt det är bara att pröva sig fram och slänga i det man själv tycker är gott :)











just wait for it.

Sleeping alone.

Dude wheres my phone?!

word

Working hard or hardly working?

Everything is all wrong.

JA! Jag har gjort det! Ojoj vad saker jag fick gjort såhär på morgonkvisten, bland annat har jag tagit mig iväg och köpt kattmat plus två råttor och en boll till Luna så hon slipper ha så tråkigt nu när jag ska jobba som ett as!

Nu håller jag på och lagar mat också, vardagslyx i det här huset ska ni veta! Börjar jobba kl 15 så bra med lite mat i magen då!

På återséende!

I always find a way to screw it up somehow.

Gårdagen började sisådär men blev ändå bra och mysig tillslut. Lugnet innan stormen säger jag bara! ALLT eskalerade, det ena efter det andra och det visade sig vara en total jävla skitdag så jag åkte hem och sov kl 19.40! Bästa medicinen det! Sov till 23 då jag fick kliva upp och skjutsa hem Daysi från jobbet, blev en sväng till Hamrånge och tillbaka, sen hem för att sova vidare.

Vaknade strax före 07 imorse och nu sitter jag här med ett glas saft, Luna inlåst i sovrummet och en plattsättare på hallgolvet, han är ju verkligen expert på att väcka hela grannskapet med sin hemska maskin! Han drog till och med ur mitt internet ett tag så att jag råkade fippla bort det här inlägget och fick skriva om det.. Morr!

Ja jag har inte så mycket att dela med mig av då det mesta som rör sig i mitt huvud just nu är saker jag vill stannar där..

Borde verkligen ta mig iväg och köpa kattmat.. Bättre att göra det innan det tar slut kanske? Aja vi får see....

Ääh vi hörs!




Sorry for acting crazy, im just being careful.

screwup.

Magproblem?

Alltså allvarligt..

Fredag 10/2

Lördag 11/2

Visst jag ligger på den andra bilden så den är ju såklart lite mindre men fortfarande platt när jag står.

WTF!

 

Sometimes it's just nice to have your real friends around.

Igår roade jag mig med sällskapsspel, Johanna, Bella och Thomas kom hit och vi lirade BlackOut, ganska roligt spel faktiskt som lätt skulle spelas igen! Det var en kväll med massor av flumm och skratt, så underskattat!

När vi lessnat på spelet och Thomas svek så drog vi oss ner på stan och fortsatte med tokigheterna, gled runt lite och hamnade tillslut på Interpool, var väl där i ca 30 min innan vi skjutsade hem lite folk. Tog en sväng genom MAX-driven och dom är ju för fan inte kloka i huvudet, blir så jävla förbannad så nu blir det då inge mer handla på Max Norr iaf!

Funderar på att åka till Uppsala och hälsa på Sara som kommit hem från USA nu också men har beslutsångest utav bara den så vet fan inte hur jag ska göra....

Nåja får tänka på det under tiden jag drar och solar med Madde som jag ska göra nununu, så upp ur sängen och tvätta nyllet och klä på mig sen över till Brynäs!

simple

If you don't make me happy, get the fuck out of my life!

Pole

Idag jag provat på Pole dancing haha! Åkte hem till Daysi i hamrånge och umgicks med henne, dottern Kimberly och voffisen Zeb, gullisar! Fick som sagt lära mig lite pole och det är verkligen svårt, märkte hur klen jag verkligen är! Och ont som fan gjorde det, känns skumt att man ska göra något som gör ont för skojs skull men det blir tydligen bättre med tiden, får se hur många blåmärken man får.. Kul var det iaf! Sen hann vi med en visit på Max också!


Nu är jag hemma och myser med min fina Lunis! Skall skjutsa Johänie strax före fem och sen får vi se vad det blir, skulle inte vara helt fel med en stödvila men kanske hinner piggna till så får se hur det blir helt enkelt!

Ja nä nu blev det tråkigt så vi avrundar, tjao!

When it's black, take a little time to hold yourself.

Måste ju säga att jag är skapligt skicklig på att ta vara på ledigheten, efter bravaderna igår var jag tvärslut så efter kvällsduschen slocknade jag kl 23.

Har vaknat flera gånger av mig själv, en gång av någonting som kändes sjukt läskigt, kommer ihåg att jag kände mig livrädd i kroppen men inte vågade öppna ögonen så somnade väl om till slut, låter som en bad dream. However så var klockan typ 03 och kände inte riktigt för att kliva upp men nu kl 07.00 dåå verkar jag tydligen ha sovit klart......

Jag som blir så lätt rastlös kunde såklart inte ligga kvar i sängen och låtsas vara trött så nu sitter jag i köket med datorn, ett tänt ljus, en skål havregrynsgröt och ett glas mjölk!



Får väl se vad sjutton jag ska hitta på sen då... I'll be back! ♥
(-17 grader ute idag, burrr!!!!)

Either you run the day or the day runs you.

Idag slutade jag jobba kl 07.00 men när jag kom hem kände jag inte alls för att sova så började städa och sen fortsatte det utav bara farten, inte förrän jag fick frågan "vad gör du?" på telefonen så insåg jag vad jag gjort. Det var kört, klockan var alldeles för mycket för att gå och lägga sig då jag hade tvättid bokad kl 16. Det hela slutade iaf med att jag städade halva lägenheten, sen slocknade jag i sängen i typ 2 timmar, vaknade och direkt ner i tvättstugan.

När jag kom upp igen var jag tvungen att aktivera mig för att inte somna och riskera att alla kläder blev inlåsta i tvättstugan så då fortsatte städandet! Disk, dammsugning, torkning av golv, undanplock av prylar, packat upp en massa kläder som jag inte gjort sen jag flyttade in, ut med sopor, nytvättade sängkläder, skurat handfat och ja jag vette fan vad jag hunnit med, blev klar strax efter 21 med allt, gissa om jag är trött efter att ha varit vaken i nästan exakt ett dygn om man räknar bort stödvilan mitt på dagen, PEUH!

Har även fixat ny design på bloggisen så det kanske kan kännas lite roligare att skriva, det var en jäävla massa krångel men jag fick till det till slut! Anar en liten bloggcomeback, peppar peppar...

Nu mina vänner ska jag sova röven av mig för jag är ledig till på måndag!!!

Natti ♥

Somebody That I Used To Know



But you didn't have to cut me off
Make out like it never happened and that we were nothing
And I don't even need your love

But you treat me like a stranger and I feel so rough
No you didn't have to stoop so low
Have your friends collect your records and then change your number
I guess that I don't need that though
Now you're just somebody that I used to know

Letting go isn't giving up!

Some people believe holding on and hanging in there are signs
of great strength. However, there are times when it takes much
more strength to know when to let go and then do it.

If only we'd stop trying to be happy we could have a pretty good time!

Jag har på senaste funderat på varför vi aldrig är nöjda, det finns alltid någonting som kan förbättras eller göras annourlunda. Är det kanske till och med så att vi vill ha saker vi behöver kämpa mer för att få? Vad är det för en sjuk drivkraft vi människor har? Allt vi "vill" är att få det vi vill ha utan att behöva anstränga oss särskilt mycket, men sen när vi får det så slutar det ändå med att vi vill ha det vi inte kan få, vilket får oss att arbeta hårdare för det.

Jag vill inte alls klaga på den drivkraften vi människor har för då hade världen inte sett ut som den gör idag, på gott och ont.. Jag menar ju förstås allt som utvecklats till det bra, tex. teknologi osv. Hade vi inte varit så pass drivna som vi är så hade vi nog aldrig kommit hit, vi hade förmodligen suttit i en iskall grotta med två skrikande ungar och en halvnaken hårig karl och försökt få till en eld med hjälp av två stenar(eller hur fan man nu gör?)

Ta som exempel att vi på sommaren konstant försöker svakla oss pga hetta och på vintern skulle vi göra vad som helst för att få komma in i värmen bara en liten liten stund! Skulle temperaturen dock vara perfekt så skulle vi bli uttråkade och vips så var vi not so nöjd anymore!

Våra hjärnor behöver stimuleras, det är som en jävla drog, du tar och tar tills du märker att effekten inte alls är densamma som när du började så du ökar för att få tillbaka det där lilla extra. Men vad händer sen då? Det tar ju liksom slut, du kan inte fortsätta att öka dosen och förvänta dig leva ett långt och hälsosamt liv. Tro mig, it will kill ya!!

Men om vi å andra sidan alltid var nöjda skulle vi väl heller inte få någon motivation till att göra någonting och saker behöver ju faktiskt göras, jobba, tvätta, betala räkningar osv.

Jag vet inte riktigt vad jag tycker eller vad det är jag vill få sagt, det är mest bara en spekulation jag finner intressant och jag skulle så gärna bara vilja vara nöjd och känna mig tillfredsställd utan att behöva kämpa ibland! Trots detta är jag en av dem som får stimulans av att få det som inte kommer lätt..

Sen behöver det självklart inte betyda att man egentligen vill ha det som är svårare att få pga att det är just svårt, vill man ha det när det är svårt så tror jag att man lika mycket kan vilja ha det när det är enkelt. Det är nog just bara stimulansen vi vill åt och stimulans är som vi alla vet en nödvändighet för människan.

Vilken cirkus hörrnini! Vad tycker ni?




Recently, I wondered why we’re never satisfied, there is always something that can be improved or done differently. Is it perhaps because we want things we need to struggle more to get? What kind of a sick incentive do people have? Everything we "want" is to get what we want without having to exert ourselves that much, but when we get it we still end up wanting what we can’t get, which makes us work harder for it.

I do not want to complain about the momentum we humans have because the world wouldn’t be what it is today, for better or worse.. Of course I mean everything changed for the good, for example. technology and so on. Had we not been so driven as we are, we would probably never be here, we had probably been sitting in a freezing cave with two screaming kids and a half naked hairy man trying to make fire with two stones (or however the hell you are doing?)

For example in the summer were constantly trying to find some shadow to cool down in because of heat and in winter we would do anything to get inside just for a little while! Should the temperature, however, be perfect, we would get bored and just like that were not so happy anymore!

Our brains need to be stimulated, it's like a fucking drug you take and take until you notice that the effect isn’t really the same as when you started so you try to bring back that little extra by increasing the dose. But what happens then? It is obvious; you cannot continue to increase the dose and expect to live a long and healthy life. Believe me, it will kill ya!

But on the other hand if we always were happy we would have any motivation to do something and things actually have to be done, work, laundry, pay bills and so on.

I'm not sure how I feel or what I wanted to say, it's mostly just a speculation that I find interesting and I would love to be happy and feel satisfied without having to struggle at times! Even tough, I am one of those who get stimulation by getting what doesn’t come easy..

Obviously it doesn’t mean that you really want what's harder to get because of the fact that it is, I think, that as much we may wish to have it when it's hard, we wouldn’t truly want it any less if it was easy. Were just longing for the stimulation and encouragement, which we all know is a necessity for the human.

What do you think?


I would rather live for, than die for someone.

If someone asked, "What is the truest expression of love", my answer would be "commitment".

Of course the perfect answer would be "dying for another" but the reality is that there aren't that many opportunities for each of us to die for another to demonstrate our love.

I'm always tired cause I become a superhero at night!

Jag har sovit så fruktansvärt mycket tors-sön då jag var ledig att jag känner mig som superman nu! Igår kom jag till jobbet kl 22.30 och jobbade till 07, men istället för att åka hem så fick jag nåt ryck och stannade kvar på jobbet till klockan 16.30! Jag spenderade alltså 18 timmar i sträck på jobbet. Sen åkte jag hem och sov i ca 4 timmar och nu sitter jag här på jobbet, pigg! Har varit här sen 22.45 och jag känner att jag skulle kunna vara här en hel vecka utan att sova ;) skämt åsido!

Dock så måste jag vänja mig för nästa vecka börjar det jobbiga, jobbar 3, ledig 1, jobbar 6, ledig 1 och sen 6 igen! 15 av 17 dagar alltså, geez! Men i can do it! :) nä nu är fan rasten över och jag ska arbeta!

Höörs <3

RSS 2.0