COOLASTE MOBILEN!

ÅH jag har köpt världens snyggaste och bästaste telefon! Noot.
Nä men jag har ju ingen sen jag tappade bort iphonen, så nu har jag lånat en SKITdålig LG, alltså lätt den sämsta telefonen jag någonsin vidrört! Nu behöver jag bara en som jag kan smsa ordentligt med, kunna ha mitt svenska nummer i i usa och för att lyssna på musik i. Bästa är att man kan ha vanliga hörlurar i den, köpte ett par lurar för typ 500 spänn till iphonen så nu kommer dem till användning iaf! Och att pengar inte växer på träd suger ju fett men så är det, så det blev en 700 kronors telefon, faktiskt sjukt billigt!

Sony Ericsson Spiro



Nu är det snart bara 10 dagar kvar, har en känsla av att dem kommer flyga förbi! Jobbar fre-lör, söndag drar jag till sthlm och sover hos Sabina, måndag kl 10.00 ska jag befinna mig inne på ambassaden, sen ska jag hinna på banken under veckan och sen ha min hejdåfest under helgen, sen är det typ måndag igen och då lyfter planet från arlanda!! Resan är betald och klar nu så om vilken dag som helst så borde jag få flygbiljetten.

Visum och internationellt körkort.

Igår fyllde jag i och fixade allt med visumhandlingarna. Svängde förbi på expert och fixade visum och id foton, 299 kr hej! Har ju självklart tappat bort mitt körkort också och det blir aningen svårt att få ett internationellt utan ett svenskt, därför blir det till att beställa ett nytt sånt också! Det fanns heller inga tider till ambassaden förrän 18 januari när jag kollade så fick panik eftersom jag ska åka den 10 januari.. Men SI fixade en tid den 3 januari kl. 10.00! Så om det är någon som ska dit samtidigt så säg till! :) Har även börjat få ordning på packningen, vet iaf vad som ska med och inte så det känns skönt!

Imorgon ska jag tillbaka till sjukhuset och checka tbc testet, let's hope im not dying.. Sen på kvällen så är det personalfest/julfest, ska bli trevligt, ut på krogen sen också men får se om jag följer med dit. Känner mig inte skitsugen och jag borde spara pengar och inte slösa på dem!

Måste fixa en ordentlig design till denna blogg alltså, är så less på denna! Har nöjt mig med att byta header lite då och då men måste fan sätta mig ner ordentligt och börja pilla i koderna, lovar dock varken mig själv eller någon annan att det kommer bli gjort men jag ska....

She's so fake. If you look behind her neck, I bet it says "Made In China."

25 days..

Placement Pack på väg!

Tidig morgon idag!

Sitter och väntar på DHL som ska komma med mitt Placement Pack, missade ju dem igår så nu jävlar sitter jag på vakt! Vaknade strax efter halv 7 och skjutsade Robin till jobbet där jag blev kvar och hjälpte till med att köra skräp till återvinningen, då Robin inte har något körkort.. Mitsubishi L200, automat. Bra träning inför USA!

Gårdagen spenderades med Robin, låg i sängen till två halv tre. Åkte till sjukhuset och tog den där förbannade sprutan, och jävlar så ont det gjorde. Det flödade högljudda och ilskna ord ur munnen på mig, men det fick sköterskan leva med! Efteråt gjorde det inte ont alls och jag glömde bort det på 10 min. Lätt värt!

Åkte ner på stan och shoppade lite och käkade curry pasta, yum! Kom på att jag var tvungen att köpa bryn- och frans färg då jag fick syn på en tröja som jag bara var tvungen att ha!



Leopard my friend, cant live without it! Tyckte den var ball och den fick följa med hem!
Man ser även den snygga rutan som sjuksköterskan ritade runt pricken. - Den kommer ju inte synas sen? - Nää det gör det ju inte! (vafan gör dom den då för?!) Snyyggt!

27 dagar...

Sovmorgon

Godmorgon världen..

Vaknade för några minuter sedan, då jag gjorde en fruktansvärd upptäckt!
DHL har varit här och plingat på men sov som en stock så har missat min leverans från au pair grejen, men dom skulle komma imorgon istället som tur är!

Just nu sitter jag i telefonkö hos skatteverket, måste ha ett "120-personbevis med alla relationer" vad det nu är! Dom svarade iaf nu och sa att hon skulle skicka ett, smidigt och enkelt, det gillar vi!

Tänkte försöka få upp Robin ur sängen så han kan följa med och ta kort på Expert, sen får han minsann följa med till sjukhuset!

Ska väcka honom nu!

Jobb & Tvätt

Idag har jag jobbat, 12-20. Börjar känna mig piggare nu för tiden och orkar med att jobba utan att bli gnällig, det känns skönt! Har varit slut i hela kroppen så länge så det är alldeles underbart!

Plockade upp Robin på vägen från jobbet och sen har jag tvättat 21-24, nu är det rena kläder överallt, great! Vi lagade även mat emellan maskinerna, det var gott! Är tvärtrött just nu, började kolla på Ensam Hemma men Robin somnade så nu tänkte jag knäppa över på Svenska Hollywoodfruar istället, tv3 play är braa grejer!

Luna är riktigt olydig nu för tiden, lyssnar inte när man ropar på henne, klättrar på ställen hon absolut inte ska klättra på och nu håller hon på och river runt i mina grejer, blir galen! Men jag älskar min mau ändå, kommer sakna den lilla rackarn! <3

Nu ska jag kolla på det där sen sova, ska upp halv 7 och skjutsa Robin, sen blir det hem och sova. Kl 15.15 är det dags för tuberculos test, hua!

28 dagar kvar, Tjing!

Ny kamera och tvättning!

Yea, köpte en ny kamera här om dagen, måste ju ha en på vägen dit så att köpa en där sket sig.. Det blev en billigare variant, en Panasonic F4, Lumix. Kamera, 2gb minneskort och en "klumpedunsförsäkring" fick jag för, tror att det hamnade på typ 1800. Bra pris!

Alla som känner mig vet att jag aldrig tvättar förrän jag verkligen måste, kanske 1 gång i månaden, när kläderna tagit slut, typ som nu. Plus att det blir ganska mycket att tvätta nu när jag ska packa ner allt snart också, slipper jag tvätta 4 fulla ikea kassar sen!! Orkade dock inte ta mig till tvättstugan så tvättade hemma hos pappsen, där det dock inte finns något torkskåp!

Kläder överallt.



Min väska och en del av kläderna ser för tillfället ut så här



Nu är det läggdags!

29 dagar kvaar! Puss på er

Förberedelser och nervositet!

Åh vad nervös jag är inför USA, det är en underlig känsla, det är verkligen min dröm att göra det här och det känns jätte spännande och jag är hur glad som helst, men samtidigt är man väl undermedvetet rädd för att det ska skita sig nu när det verkligen händer, det är verkligen HEMSKT att man ska lämna alla, man mår nästan dåligt när man tänker på det. Man har liksom den där pirrande jobbiga nervositeten i kroppen. Meen nu ska vi inte tänka så, jag ser verkligen fram emot att få lära känna den här familjen, bo i det området jag ska, och vara 30 min från Chicago. Jag har verkligen bara hört bra grejer om Winnetka och jag vill vara där NU, helst igår!

Börjar dock känna mig lite stressad då jag fortfarande inte fått mitt Placement Pack, ska ju hinna till ambassaden i Stockholm, tbc sprutan tar jag på lucia, om tre dagar då, sen ska biljetter betalas, kläder ska tvättas, väskan ska packas och vägas, saker ska sorteras och saker ska få beslutet om de får stanna hemma eller följa med! Måste köpa en adapter också..

Packlista
  • Pass/papper
  • Dator
  • Kamera
  • Kläder
  • 3 par skor (Converse/stövlar/högklackade favvisar)
  • Plattång, hårfön?
Ja, vad fan ska man ha med sig?! Vad ska man INTE ha med sig? Uppskattar alla tips!


Mailade med min värdmamma idag och blev glad för vad hon skrivit i slutet!

Thanks very much for your understanding. Its shows your maturity, thoughtfulness and commitment.
Talk to you soon,
K

Chicago - Here I come!

Jag har varit jättedålig på att uppdatera bloggen. Jag har fått 6 eller 7 intresserade familjer och nu har jag valt en. Det går väldigt fort nu, 10 januari lyfter planet från Arlanda mot USA. De första 4 dagarna kommer jag att spendera i Stamford där det är orientation, som att gå i skolan innan man anländer hos familjen, sen blir det en kväll i New York. Antar att det blir på onsdagen vi åker dit (kommer fram på en måndag). Sen på fredagen bär det av mot familjen som bor i Winnetka, Illinois som ligger en halv timme från Chicago City!

Kommer att bo två kvarter ifrån Michigan Beach, ska bli helt fantastiskt underbart! Jag måste erkänna att jag inte visste någonting om Chicago, det är ju sjukt fint där!! Ni ser på bilden i headern!

34 dagar kvar!
RSS 2.0