Sådärja!

Nu har jag slängt in överkastet i tvättmaskinen och torkskåpet, dax att hämta det typ faktiskt men jag har till 9.40 på mig så det får vänta. Har diskat, skrubbat, dammsugit och torkat av i köket, skinande rent! Har gått ut med sopor och pappersinsamlingen, städat hela hallen och balkongen, nästan klar i vardagsrummet men väntar tills robin sovit klart, känns lite taskigt att dra igång dammsugaren där inne även om han sover som en stock, med tanke på att han inte har vaknat på dessa 3 timmar..

Som det ser ut just nu så blir det nog inte Sälen, men jag tänker hoppas ändå!

Nu ska jag äta gröt, sen fortsätta städa. C ya!

http://www.klasifrankrike.se/images/DSC_0001.jpg

who knows.

Ja nu har det tydligen blivit problem med sälen, redan.. Får se om vi åker i över huvud taget... Aja det märks..

Kan inte sova, känner mig ganska pigg så jag bokade precis tvättstugan nu kl 6, måste tvätta överkastet som en viss kattjävel (inte min, skulle aldrig kalla Luna för något liknande!) pissat på!!! Sen ska jag dammsuga balkongen, gå ut med sopor och röja upp här hemma!

Hörs sen! ♥

http://www.prettygadgets.com/wp-content/uploads/2007/01/Samsung%20Hauzen%20Washing%20Machine.jpg
En sån skulle jag vilja ha :D

Sista april i Sälen baby!

Imorgon drar jag till Sälen för att fira sista april med grabbarna and the girls, ska bli sjukt roligt! Har hyrt en stuga med bastu och hela köret, tummen upp på den! Grilla, umgås och basta fre-sön! Skulle egentligen vara barnvakt men den andra barnvakten blev frisk så nu kan jag åka, jippie! Det går fan inte en dag utan ett skratt när man umgås med dem där, kul att se att de faktiskt trivs så bra tillsammans som de gör, det är ALLTID någonting inte så roligt som uppenbarligen är sjukt roligt för dem där, man kan bara inte låta bli att skratta åt dem! Hoppas dock att jag slipper dom äckliga jävla pruttarna de lägger av lite sådär halvsmidigt när man går förbi... Eller till och med bara står brevid, ELLER när man sitter i bilen, det är fan inte coolt! It's disgusting guys! Ska bli kul att få umgås lite mer med tjejerna också :)

Så Roadtrip, det gillas!


Klicka för att se nästa bild

Ska nog smuggla med mig datorn, vi behöver ju faktiskt musik... moahaha!

Puss

It's hard to say that I'd rather stay awake when I'm asleep...

Det har inte varit den bästa dagen idag, det började med att jag först blev väckt kl 4 nånting av två galna katter som hade race i min säng, fram och tillbaka, fram och tillbaka så jag klev upp och slängde ut dom och stängde dörren. Somnade om men vaknade av något ännu värre kl 8, en borrjävel i väggen brevid mitt huvud. KLENBORRARE, istället för BRRRRRRRRRR, så var det br,br,br,br,br,br! Ungefär som att det lät mindre?! När han väl borrat klart och jag hoppas på att det ska bli tyst, ja då börjas det självklart med "donkdonkdonk", ja de håller på och rotrustar alla badrum här så det är därför! Somna om var ju helt omöjligt så gick ner till mamma en sväng istället.

När jag kom hem bestämde jag mig för att duscha och sedan krypa ner i min nybäddade säng och sova, såg fram emot det sååå mycket! Plockade fram morgonrock och rena underkläder, vrider på kranen och PUFF, sprut, sluuuurp...... TADA! Inget vatten! Klampade ilsket ner till porten i mina duntofflor där det står "den 27 april är vattnet avstängt mellan kl. 08.00 - 16.00. DAMP! JAG FÅR VÄL VARA ÄCKLIG DÅ, tänkte jag. Blev så jävla less att jag la mig skitig och jävlig med öronproppar och ögonmask, vaknade vid 20, hungrig som fan, ja jag bakar scones! SJÄLVKLART är bakpulvret slut, så fick gå ner till mamma och låna..

Sen fick jag äntligen mina scones och nu ligger jag i sängen och är skittrött!

Utöver all negativitet så är biljetterna till Gotland bokade och vi åker 10 maj kl 21.05 från nynäshamn, kommer in med Galaxy till Värtahamnen kl 18.15 cirka så Robin plockar upp mig där, skönt att slippa åka till Gävle först och sen tillbaka. Blir där i 4-7 dagar, inte riktigt bestämt än. Robin vill åka hem efter 4 dagar men jag var finurlig och bokade biljetter som man kan boka om 2 timmar innan resan så jag får en chans att övertala honom att stanna längre ;) moahaha!

Nu tänkte jag glo på nån serie eller film sen sova så jag är pigg imorgon kl 8 när dom där jävlarna kommer igen!

Puss!


bööög

Jag har världens största halsmandlar.. Ont som fan när jag sväljer också, KUL!

http://www.areavoices.com/abrelamente/images/sick_ofbeing_miserable.jpg

urgh

Igår morse tog jag bussen som gick 06.53 till Ani, Micke, Ronja och Thea! Sov inte en blund den natten och hade sjukt tråkigt här hemma. Dagen igår bestod väl av att titta på när Ani for runt som en galning och packade och fixade. 10.30 satte vi oss i bilen mot sthlm, jag, Ani, Micke och Thea! Käkade på burgerking, fyfan va äckligt det var, aldrig mer säger jag bara, go MAX! Sen hälsade vi på hos Mickes syster innan vi åkte vidare mot arlanda, det gick bra och allt var helt okej tills vi kom fram till säkerhetskontrollen.. Då blev det ganska känslosamt faktiskt, till och med jag började nästan störtböla haha...

Jävla skit, nu känner jag mig bara ännu mer peppad till att jobba arslet av mig i sommar så jag kan åka ner så fort som möjligt! Vet inte riktigt hur det kommer att gå utan anipani här hemma.. Tur att jag har Thea och Micke iaf! Fast dom åker ju ner om inte allt för lång tid dom också...... Jaja det är bara att bita i det sura äpplet och se fram emot nästa gång vi ses, förhoppningsvis i Thailand!!

Jag väntar bara på att du ska komma fram nu och ringa mig, eller kontakta mig på nåt vis! Skype is the way mama :)

Somnade i bilen på vägen hem, gick halvt vaken in i lägenheten och gick raka spåret in i sängen där jag deckade i några timmar, uunderbart! När jag vaknade till så hade jag fått ett sms där det frågades om jag ville jobba men jag var totalväck så jag tackade faktiskt nej denna gång, tyvärr. Men förhoppningsvis kommer det fler tåg! ;) På kvällningen drog jag hem till Fredde och umgicks med honom, Robin, Kim, Edvall och några tjejer, slappt och trevligt!

Har sovit i ca 1,5 timme inatt också, därför jag är vaken nu såklart! Det är helt stört men jag "orkar" inte försöka sova mer, jag ligger alltid och vrider och vänder på mig i flera timmar så jag har liksom tappat motivationen till att sova! Det spelar ingen roll hur trött jag än är så trilskas jag tydligen med att hålla mig vaken ändä, hur fan gick det till? Har alltid tyckt att det varit det underbaraste som finns, och nu tycker jag det är tråkigt, ovärt och allmänt jobbigt att gå och lägga mig, eller sova helt enkelt..

Just nu är jag så jävla trött så att jag knappt fattar vad jag tänker, nu ska jag kolla på klart på Glee, svepa ett glas o'boy och förhoppningsvis stänga mina blå för en stund! Magsyran bränner på som sjutton inne i fläskpåsen, magkatarr på ingång... Usch!

Nä puss på er

Fullt med snö och inget vatten!

Jag är fortfarande vaken, har inte sovit en blund på hela natten.. Har uppenbarligen vänt på dygnen efter att ha klivit upp vid fyra tiden i två dagar nu. Vaknade kl 16.40 någonting igår, kollade på mobilen, missade samtal och sms, som vanligt.. Det visade sig att jag hade lovat Ani att jag skulle komma och käka middag, vilket jag helt glömt bort! Det var hembakad pizza som stod på menyn så jag flög upp ur sängen, kastade mig i kläderna och rullade iväg till bussen som gick 17.08! Förstår inte att jag aldrig var så snabb när jag gick i skolan, kan det ha varit motivationen som spökade?!

Iallafall (hur stavas det egentligen?) så tog jag mig fram, dock med istappar i näsan, fan det var inte skönt ute! Mös lite med Thea, pratade med Ani och mamma som också var där. Extraknäckte som personlig klädväljare, skämt och sido ;) Det är mer än på tiden att hon sätter igång och packar inför Thailand nu efter som hon lämnar mig på LÖRDAG, kom igen vafaaan! I'll be there as soon as possible, I promise!

Robin plockade upp mig strax före nio, vi åkte hem, kollade på solsidan, jag garvar ihjäl mig! Det är så jävla bra! Herrn slocknade efter några avsnitt som vanligt medans jag kollade vidare, spelade facebook spel och klickade runt på lite allt möjligt faktiskt... Nu när jag tänker efter så kollade jag väl inte på någonting särskilt? Fattar inte vad jag gör om nätterna!

Och så till idag.. Det snöar, seriöst DET SNÖAR! Jag var ganska lugn först och orkade inte brusa upp mig utan tyckte bara att det var konstigt men nu när jag insåg att jag måste ner på stan idag så börjar agressionstrollen ryta inuti mig! Jävla skit, det är som Marie sa, den där jäävla vulkanen och det där förbannade Island! Typ att dammet från vulkanen på något jävla vänster lyckats framkalla detta snöväder! Äh vad vet jag, men det känns bra att skylla på det där onödiga lilla landet.. Prata kan dom inte heller göra! Eh ja jag vet faktiskt inte ett skit om det där landet egentligen, är det ens ett land? haha whatever..

Idag är det den 22, det innebär att vattnet kommer vara avstängt mellan klockan 9.00 och 16.00 som gavlegårdarna så fint skyltat om på porten, klart man har koll liksom! Sen är det tur att man är smart (vilket jag faktiskt fick höra här om dagen), jag har bunkrat upp spritdunken med vatten som för närvarande står på kylning i kylskåpet (såklart..) Får gå ner till mamma och duscha om jag känner att jag behöver det.

Nä nu ska jag spela på facebook, kolla på Johan Falk och bestämma mig för om jag ska sova eller inte, risken att jag aldrig vaknar om jag somnar nu är radikal! Så vi får se!

Falk & gröt till frukost!

Johan Falk, ja dem filmerna har jag blivit kär i, har kollat på GSI, Vapenbröder och National Target nu. Två av dem såg jag inatt, varvat med FarmVille, TreasureIsle, Social City och Zoo Paradise på facebook, ja ni hör ju själv hur det låter.. Har varit sjukt trött i ögonen sen igår kväll, trots att jag vaknade vid fyra igår eftermiddag. Vet inte varför jag inte kan få lugn och ro, spelar ingen roll hur trött jag är, om jag lägger mig ner och blundar eller så, kan bara inte somna! Vrider och vänder mig tills jag ger upp (vilket jag lätt gör efter alla dessa år) och tar upp datorn istället! Kanske dags att uppsöka en läkare för ordentliga insomningstabletter? Eller kanske bara ändra mina vanor och börja äta normalt, vilket inte känns som att det kommer hända iofs.. Aja!

Eftersom jag ändå var vaken så passade jag på att kliva upp ur sängen kl 6 idag för att fixa frukost till Robin, han brukar aldrig hinna med att äta eftersom han i vanliga fall kliver upp när han börjar.. Det blev havregrynsgröt och rostade mackor, en rejäl frukost helt enkelt ;) Vi tog även ett 7 minuters bad innan det var dags att kliva ut till samåkningsbilen ;D

Nu är jag åter i min älskade säng, lyssnar på lite musik, tänkte se en till Falk film och sedan ta på mig ögonmasken (sån som det blir mörkt av) och pilla in öronpropparna, ta min katt och sova! Det är iaf inget vidare väder idag så jag missar inget. Borde väl egentligen ta mig till Brynäs för att umgås med Ani innan hon åker på lördag men jag orkar verkligen inte just nu, får se om jag ändrar mig ikväll när jag har vaknat!

I Can Make Your Bed Rock
I-I-I I Can Make Your Bed Rock

WAAAH

Så här känner jag mig idag


Med det här smilet kan jag lura vem som helst, right?


Jag kommer bryta ihop.........

(WHY MEE??!)

Haha hmm... ja så här flummig blir man dagen efter på en multivitaminblandning....

Thailand!

Tänkte bara uppdatera lite om läget för tillfället!

Ang. Au pair i usa, jag har inte tillräckligt med betyg och jag tänker definitivt inte börja plugga nu såå... Ani ska åka till thailand den 24 april (typ nu!!), hon ska bo där i 9 månader. Så vad som händer för mig nu är att jag skaffat mig ett jobb på Max, ska försöka hyra ut lägenheten så jag kan spara pengar och så fort jag har råd och inte har någon lägenhet att betala så drar jag till thailand! Jag har boende och allt gratis så det är bara en flygbiljett som ska betalas och sen ska jag njuta skiten ur mig!

Och ja alla mina vänner och alla andra som jag känner, ni får hälsa på! Så kan vi glassa vid den underbara hotellpoolen precis vid havet tillsammans ;)



Nu ska jag göra mig iordning, dra ner på staden med min kära sambo Johanna och sen hem till Ani och Theafisen <3

Lördag? Söndag?

Har inte skrivit ett inlägg på väldigt länge och ändå ser statistiken väldigt bra ut. Ber om ursäkt för alla gånger ni tittat in på bloggen och blivit besvikna ;) Den här gången möts ni iaf av någonting :)

Kvällen har bestått av att dricka öl med Robin, Edvall, Kim, Fredde, Ricci och många fler! Hade en riktigt lyckad kväll på krogen, du och jag är sjukt lika! Fan va kul det är att driva med folk, just love it! ÄCKEL B-RUD!

By the way, fan vad jag har känt den där jäääävla fislukten idag! E-U-H!!!

Nu ska jag sova skiten ur mig, med min älskade katt!

Puss!

Maybe I was stupid for telling you goodbye
Maybe I was wrong for tryin' to pick a fight
I know that I've got issues
But you're pretty messed up too
Either way, I found out I'm nothing without you

'Cause we belong together now, yeah
Forever united here somehow, yeah
You got a piece of me
And honestly,
My life would suck without you

Being with you

Is so dysfunctional
I really shouldn't miss you
But I can’t let you go
RSS 2.0