Kissemiss

Sitter hemma hos Celina med katterna - Hon är på jobbet som slutar klockan 19.00 och katterna vill inte vara ensamma så jag kommer spendera några nätter, och dagar här! Supermysigt! Tvättade nästan hela dagen igår men vid 17 tiden så kom Celina och plockade upp mig, bur, och en massa andra prylar som nästan fick mig att ramla ner genom trapporna, men ut kom jag, hel och ren!

Vi for iväg till Djurkompaniet och köpte mat till våra barn - Om det är någonting som jag tänker vara så är det fruktansvärt noga med vad jag stoppar i min lilla misse, riktigt foder från antingen zoo eller veterinär. Fattar inte hur man kan gå på ica och köpa en massa halvfabrikat som är näst intill vegetariskt. Katter är rovdjur och ska därmed ha kött! Vi köpte Purina PRO PLAN Kitten och tänker nog fortsätta med det!

Efter det körde vi vidare till Sandviken och hämtade dem - De tyckte inte alls om att åka bil utan de satt mest och jamade och kissade! Fyfan vad det luktade, vevade ner rutorna så det regnade in, men lukten försvann då inte förrän vi kom in till stan igen, knappt!

När vi kom hem så sprang de runt och majuade och saknade sina mammor och sina syskon! - Tyckte så synd om dem! Men inte lång tid efter så lekte vi med dem och de hade jätteroligt, tills vi skulle gå och lägga oss, då lade dem sig under sängen, och där stannade de nästan hela natten. Dem är jätteduktiga att gå på lådan, har inte gjort ett tugg någon annan stans och de äter maten och verkar tycka om den så det är superbra!

Har lekt lite med kameran idag så här kommer lite bilder på sötnosarna.


Min lilla Luna!


Celinas Lova.


KATT-astrof ;)



Kommentarer
Cecilia

Så söta dom är! :)

2009-10-28 @ 18:07:01
URL: http://ceciliaberglund.blogg.se/
E

ÅÅÅÅÅH SÖTAAAAAA

2009-10-28 @ 23:21:40
URL: http://lernberg.blogg.se/
M.M.

me dont like cats!

2009-10-30 @ 23:55:29
URL: http://mandymakdesi.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0