Nattliga tokerier


Hey! That's me!


Idag mina vänner har jag ätit som aldrig förr, från klockan typ 17 till för några timmar sedan har jag tyckt i mig en portion med makkisar och köttfärssås, 4 mazariner, nästan en hel påse (130g) ostkrokar och en liter sprite. Allt har konsumerats i sängen ja! Har varit så mätt att jag knappt kunnat böja mig framåt, verkligen känt att det varit fullt från magsäck till någonstans mellan brösten ;) Nä men höjden av mätthet vare ja, nuu spårar det så vidaare!

Imorgon/idag?! så lämnar jag fastlandet för östersjön och jobb på årets första studentkryssning! Kommer ihåg hur taggad man själv var och hur jävla kul man hade så det ska bli roligt faktiskt! Däremot så kan jag tänka mig att stämningen på båten är mycket bättre efter man dragit i sig en flaska vodka eller två, men så är ju inte fallet denna gång, nykter som en lyktstolpe, eller nåt annat?! Meneee wish me luck! ;)

Vem vet, jag kanske blir kvar på den där jävla sjön i en vecka?! Eftersom varenda båtjävel tydligen har bestämt sig för att frysa fast! Nä fryser båten fast mitt i ingenstans så dör jag. Alltså inte fysiskt såklart, motsatsen = psykiskt! För er som kanske inte visste deeet! Jag undrar hur många extra dagar man klarar sig med maten? Det är ju ändå typ 3000 pers på båten. Frukost, lunch, middag.. i säg två dagar till, det är 18 000 portioner extra? Vilka jävla teorier, man får väl hacka sig in i taxfreen och attackera panda lakritsarna (heter det så fortfarande? har det någonsin hetat så?), det skulle jag kunna leva länge på!

Nä nu ska jag dra något gammalt över mig, täcket får äran den här gången, inte för att det är gammalt, eller så ..  moahaha, nä flum flum, jag vill verkligen inte gå upp tidigt -.- Ja nä men får man någonsin som man vill? ICKE! Så det är bara att häfta fast mungiporna i örsnibbarna och låtsas! För låtsas mina vänner, DET är jag bra på! Det och spendera pengar, ja fan för de där jävla pengarna alltså, rik man? wanna get married? ill love you forever... haha nää godnatt sötmössor, puss adjöken sa fröken!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0