Early mornings!

Jag städade otroligt nog ur hela garderoben igår! Slängde ungefär hälften av alla kläder i säckar, kunde tyvärr inte slänga det i soporna så det fick åka ner i förrådet. Med tiden kommer jag iaf att inse att jag inte saknat kläderna och inte heller vet vad det ligger i säckarna och då kommer det åka i soporna! :) När garderoberna var urstädade så fick R's kläder ändå inte plats så vi åkte iväg till Ikea och köpte en ny till honom så han slipper ha sina kläder i en resväska haha...

Idag klev jag upp med tuppen, kl 7.00 ca ringde klockan och det var bara att traska upp det, har klivit upp i tid i två dagar och det är så himla skönt att man hinner med en massa grejer! Jag var iaf på möte imorse, sprang lite ärenden, käkade frukost på McDonalds och handlade hem lite mat. Sen har jag enbart tagit det lugnt, kikat på A clockwork orange, bra film faktiskt! Sovit en liten stund och lagat lite food!

Nu ligger jag och R här i sängen och ska kika en rulle innan vi somnar, snart! Ska nämligen upp samma tid imorgon för klockan 8.30 så börjar Riskettan på trafikskolan, 3 timmar av babbel som man redan vet om, nåja får hoppas att man lär sig någonting vettigt iaf, sen har man ju det avklarat! :)


Gosh vad jag vill ha en fransk bulldog!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0